Satürn döngüsü dertleşme🥲

Ben onu buldum yapay zekayada hesaplattim..7.ev kova burcu diyor...şunu anlamadim suan hangi ev hangi burc zorlu geciyor neye gore yorumlayacagiz
Satürn’nüz demekki kova da ve 7.evinizde ozaman yapay zekaya onu da yorumlatabılırsınız. Şuan hangı evınızde transit haritanızda çıkar. Onuda sorun yapay zekaya bılır belkı:) yıllık ıcınde solar harita..

satürn kova 7.ev sadece bu kadarını bulabildim

Ben onu buldum yapay zekayada hesaplattim..7.ev kova burcu diyor...şunu anlamadim suan hangi ev hangi burc zorlu geciyor neye gore yorumlayacagiz
Sizin kova’da oldugunda göre suan sizi etkıleyen bı durum kollektıfte yok .. yanı koç’a geçecek balık’ta. Sızı genel etkıler ılıskı anlamında. Ilıskı evınızde cunku

Yapay zekaya direkt sor satürn döngüm diye hatta gptleri keşfet diyor orada astrology alanı var ama haritanı farklı yerde çiz ona at 28 yaşında mısın bu döngü kişisel bir şey çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…