- 18 Kasım 2014
- 4.826
- 6.243
- 358
- Konu Sahibi Nil_Sirius
-
Tamam bacım en iyi astrolog sensinSatürn döngüsü Yaşayan bacılarım var mısınız? Balık Satürn 15 derece benim, öldüm öldüm dirildim! Yaş 30 sizler nasıl atlattınız? O kadar kötü geçiriyorum ki, Allah canımı alda kurtulayım diyorum!
Deme öyle ya Allah korusun harita baktığın solar fire var mı elinizde kendiniz mi hesaplıyorsunuz yoksa danışmanlık mı aldınız ?Satürn döngüsü Yaşayan bacılarım var mısınız? Balık Satürn 15 derece benim, öldüm öldüm dirildim! Yaş 30 sizler nasıl atlattınız? O kadar kötü geçiriyorum ki, Allah canımı alda kurtulayım diyorum!
Tabi zaten ille kötü olacak diye birşey yok mesela birçok Cumhurbaşkanı Satürn dongusu döneminde seçilmiştirBen merak edip baktım kendi satürn döngü zamanıma. O sırada evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşum. Hiç de kötü geçmemiş benim için. Tam tersi döngünün bitmiş olması gereken zamanlarda daha kötü şeyler yaşamışım. Yalan dolan yani.
360 derecelik haritanın 12 parçaya bölünmüş her bir dilimi bir mevzuyu temsil eder mesela 1. Ev sizsiniz 2. Ev sizin paranız 3. Ev iletişim dili ve kardeşler 4. Ev aile ama özellikle baba vs. Satürn bu evlerden geçerken sınavlara veya sorumluluklara tutulursunuz . Veya o ev konusu hakkında çok mücadele etmisseniz de bir ani sonuç ve ödül gelir gibi gibi en basit şekli . Bu en genel bilgi her haritanın kendi içinde farklı dinamikleri sabit yildizlari transitleri var . Mesela hani geldi mi geliyor dediğiniz sorunlar silsilesi genelde bu dönemlerdedir veya hayatınızın kırılma noktaları.Baktım ve yine hiçbir şey anlamadım.
Siz en azından biliyorsunuz gardınızı alabilirsiniz, ben neyin döngüsünde olduğumu bile bilmiyorum.Çok uzun ama şöyle ozetliyim birinci ev kendimizi ve benim eş gostergem 1. Evdeydi hızlı bir şekilde evlendim ve boşandım baya krizliydi iki süreçte . 2. Evimiz paramız ve kariyerimizdir boşanma süreci baya yıprattı orayı da . Anlatsam romaaaaaan olurvalla Satürn dongusundekiler kendine mukayyet olsun .
Yaşarken bilmiyordumSiz en azından biliyorsunuz gardınızı alabilirsiniz, ben neyin döngüsünde olduğumu bile bilmiyorum.
Ben ülkenin gidişatından mütevellit, (sosyal ve ekonomik olarak) depremler, yangınlar be felaketlerden dolayı anksiyetem var sanıyordum.Yaşarken bilmiyordumçarpa çarpa ogrendik duvara
12. Ev transiti neler yaşattı ? Benim Neptün Satürn chiron 12 koçta transit başladı çok tırsıyorumOn sene kadar önce benim 12. Evimden transite başladı ve 1. 2. Evimden geçti eş gostergem ve iş gostergem üzerinden. Gerçekten berbat şeyler yaşadım evlendim boşandım baya iş güç zorluklar ama şuan turp gibiyim hicbirsey beni bozamazama üzerimden kamyon geçti yani . Yarışmacılara başarılar diliyorum o yüzden
Herşeyin sebebi burçlar değil hele ki psikolojik altyapili şeylerin ama etkisi de inkar edilemez .Ben ülkenin gidişatından mütevellit, (sosyal ve ekonomik olarak) depremler, yangınlar be felaketlerden dolayı anksiyetem var sanıyordum.
Çocuk olunca korkularım her geçen gün katlanarak artıyor. Burçlar hiç aklıma gelmemişti.
Herkesin farklıdır kendinizi korkutup sisirmeyin başıma bu bu gelecek diye . Kötü seyleri içsel olarak satın almayin . Haritasi berbat olup süper hayatlar yaşayan tonla insan var herşey aslında bir mindset bir duruş . Siz kendinizi herşey iyi olacak iyiyim diye kodlayin hicbirsey olmaz . Olursa da sadece bir transit olduğunu geçeceğini bileceksiniz zaten . Hiçbir gezegen transiti sizin zihinsel kontrol gücünüzü aşamaz12. Ev transiti neler yaşattı ? Benim Neptün Satürn chiron 12 koçta transit başladı çok tırsıyorum((
Onu nerden görebilirimki bençok fazla... özellikle dikkat edin 50lili yaşlarda ölenler 2. satürn döngüsünü geçemeyenlerdir :S
doğum haritasından döngülerinizi ve zamanlarınızı bulabilirsinizOnu nerden görebilirimki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?