Satürn döngüsü dertleşme🥲

neptün kolektifi etkiler :))

Her burç için farklı oluyor ama değil mi? Doğum tarihleri önemli sanırım?

Her burç için farklı oluyor ama değil mi? Doğum tarihleri önemli sanırım?
Tabiki çünkü yükselen burcunuza göre harita değişir mesela ben yükselen akrebim . Satürn'ün toprak veya su grubuna geçişi beni etkiler gibi gibi farklı farklı kombinasyonlar dolu . Birinin hayatına güzellik getiren dönem digerini dümdüz edebiliyor. Benim boşandığım dönem en yakın dostum suanki eşiyle tanıştı mesela .

Valla evimi , yuvamı, kaçıncı evde olduğumu falan hiç bilmiyorum. Yükselen burcumu da bilmiyorum. Bir ara astrolojiye bakıyordum ama bıraktım.

İşte bu yüzden bu konuyu açtım, bende hayatımın en zor dönemini yaşıyorum şu an, sanki artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek gibi hissediyorum ve çok yaşlanmış gibi hissediyorum

Hemde nasıl öğretiyor, artık ben eski ben değilim

Bazen işte evlilik verir, bazen boşanma verir! Sonuçta Satürn sorumluluk al diyor, evlilikte sorumluluk gerektirir!

Deme öyle ya Allah korusun harita baktığın solar fire var mı elinizde kendiniz mi hesaplıyorsunuz yoksa danışmanlı

Benim 9 evde oğlan burcunda 2020 Satürn Oğlak burcundayken Yurtdışına taşındım! Ve zorlu 2 yıl sonra yurtdışında düzenimi kurdum!

Aslında 27 Nisan daki Sert dolunayı Depremleri tetikleyen dolunay, ve 23 Nisanda da deprem tetiklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…