Satürn döngüsü dertleşme🥲

İbni Arabi’nin İnsan uyanan kadar gezegenlerim etkisi altında, Uyandıktan sonra gezegenler İnsanın etkisi altında!

Astrolojide Satürn belli sürelerde bir yaşta burcumuza gelir, bizi ağır sınavlardan geçirir
niye agir savaslardan gecirsin ki?
merak ettim chatgptme sordum, benimki 2 sene once kovada gayet güzel gecmis.
hatta "iliskide ciddi kararlar aldigin bir donem" diye yorumladi tam tarih sordum, flortumle resmiyete gecip cok ciddi oldugumuz ayı söyledi. cok sasirdim:)
merak eden sorsun chatgptsine bakalim onlarinki tutmuş mu

Bu işte Satürn bazen sorumluluk gerektiren konular’da ciddi olmanız gereken konularda sizi tetikler! Kimisini daha zorlu geçer, kimisi için daha kolay geçer, bu doğum haritasındaki Satürn açılarına bağlı, mesela üstte bi hanımefendi evlendiğini söyledi. Evlilikte bi sorumluluk gerektirir, ben mesela boşandım çünkü anlaşmazlık çoktu

İbni Arabi’nin İnsan uyanan kadar gezegenlerim etkisi altında, Uyandıktan sonra gezegenler İnsanın etkisi altında!
Haritanın üzerine çıkmak deniyor buna ki hayat tekamülü zaten budur

Doğum saatimi bile bilmiyorum.. siz neler biliyorsunuz böyle

Benim juno Satürn kavuşum var. Natalda Koçta 8. Evde ama balık transitimde şuan Satürn. Koç 9'u da kesiyor.... Junom falan da var. Kad-gad terazi koç. İlişki konusu mu? Anlayan biri aydınlatabilir mi?

Geçen ablamla beraber bir astrolog falcı tarotçu ne zıkkımsa ona gittik chat gptyle baktırmıştım ben de satürn döngüme girmek üzereymişim. Ablam da çok övülmüş gidelim dedi Bu zaten 28 29 yılda bir oluyormuş herkeste. Anlattığı şeyler gerçekti hatta eşime de baktırdım onun satürn döngüsü evlilik evindeymiş ve büyük değişimler olabilir ayrılmayı düşünüyor musunuz diye sordu hamile olduğumu söylemedim anlaşılmıyor da gebeliğimi bildi öyle gerçek olan şeyler söyledi ki şok oldum. Bana nokta atışı şeyler söyledi çizerek vs gösterdi en çok ailemle ilgili sınandığımı söyledi kocanla artık eskisi gibi olamayacaksınız çünkü sen çok değişiyorsun önüne çok farklı fırsatlar gelecek dedi hatta aldattın mı hiç başkası oldu mu diye sordu kocamın sıkıntı ysşadığını gurulu ve inatçı olduğunu vs her şeyi açık açık konuştu ikimiz aynı anda satürn koç döngüye giriyormuşuz ve çok aydınlatıcıydı evlilik terapisine gitsem bu kadar derin analiz edemezdi onun iki evindeymiş hem ruhsal hem aile benim benlik ve ayın yönetici olduğu ev bu annelikmiş kariyerimi de etkiliyormuş vs 1 saat anlattı çok inanmam astrolojiye bir sürü yıldız gezegen var evrende beni mş etkileyicek diyorum algıda seçicilik diyorum ama bu kadar nokta atışı olması şok etti gidip hemen kocama sordum gittiğimş söylemedim böyle böyle mi hissediyorsun dedim mırın kırın etti sonra evet dedi. Senin kocan aldatmaz ama çok sadık ama tembel değişmez vs dedi sağlık sıkıntıları mı var dedi bir kaç ay önce boynunu incitti ağrıları çok fazla hala geçmiyo. Şok oldum

Benim 9 evde oğlan burcunda 2020 Satürn Oğlak burcundayken Yurtdışına taşındım! Ve zorlu 2 yıl sonra yurtdışında düzenimi kurdum!
Eeeee yani ? Sorun sormuştum ben cvp bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…