Satürn döngüsü dertleşme🥲

şimdi de suçu satürne neptüne mi atmaya başladık. satürn de şimdi oturmuş diyordur bu insan denilen varlıkların benimle alıp veremediği ne. ben alt tarafı bir gezegenim. bugünde satürnü savundum bravo bana. satürn yalnız değildir En Büyük KKEn Büyük KK
neptün kolektifi etkiler :))

images (73).webp

360 derecelik haritanın 12 parçaya bölünmüş her bir dilimi bir mevzuyu temsil eder mesela 1. Ev sizsiniz 2. Ev sizin paranız 3. Ev iletişim dili ve kardeşler 4. Ev aile ama özellikle baba vs. Satürn bu evlerden geçerken sınavlara veya sorumluluklara tutulursunuz . Veya o ev konusu hakkında çok mücadele etmisseniz de bir ani sonuç ve ödül gelir gibi gibi en basit şekli . Bu en genel bilgi her haritanın kendi içinde farklı dinamikleri sabit yildizlari transitleri var . Mesela hani geldi mi geliyor dediğiniz sorunlar silsilesi genelde bu dönemlerdedir veya hayatınızın kırılma noktaları.
Her burç için farklı oluyor ama değil mi? Doğum tarihleri önemli sanırım?

Her burç için farklı oluyor ama değil mi? Doğum tarihleri önemli sanırım?
Tabiki çünkü yükselen burcunuza göre harita değişir mesela ben yükselen akrebim . Satürn'ün toprak veya su grubuna geçişi beni etkiler gibi gibi farklı farklı kombinasyonlar dolu . Birinin hayatına güzellik getiren dönem digerini dümdüz edebiliyor. Benim boşandığım dönem en yakın dostum suanki eşiyle tanıştı mesela .

Valla evimi , yuvamı, kaçıncı evde olduğumu falan hiç bilmiyorum. Yükselen burcumu da bilmiyorum. Bir ara astrolojiye bakıyordum ama bıraktım.

Gerçeklik
On sene kadar önce benim 12. Evimden transite başladı ve 1. 2. Evimden geçti eş gostergem ve iş gostergem üzerinden. Gerçekten berbat şeyler yaşadım evlendim boşandım baya iş güç zorluklar ama şuan turp gibiyim hicbirsey beni bozamaz 🤟🏻 ama üzerimden kamyon geçti yani . Yarışmacılara başarılar diliyorum o yüzden 😄
Ay dönem benimde 8 ve 9 evimde inanılmaz zor süreçten geçiyorum! Boşandım, işimi kaybettim, yeniden sıfırdan başlıyorum! Ve Satürn Balık 15 derece 9 evimde benim direk etki alıyorum!

ayyy benim de yaklaşık olarak 10 sene önce ilk döngüm 1. evimden geçti , geçerken kendimi ne hallere soktum anlatamam taaamm çıkarken bi anda hayatım normale döndü hatta daha iyisi oldu :S çok beter bişey gerçekten
İşte bu yüzden bu konuyu açtım, bende hayatımın en zor dönemini yaşıyorum şu an, sanki artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek gibi hissediyorum ve çok yaşlanmış gibi hissediyorum 😞

O gunleri ne sen sor ne ben soyliyeyim 27 yas civari rezil bir haldeydim. O donemden sonra cok farkli bir insan oldum diyebilirim.
Eninde sonunda geciyor, ogrenmeniz gerekenleri basiniza vura vura ogretiyor. Sonra cok farkli bir insan oluyorsunuz. Bunu simdi siz buraya konu acinca anladim. O donemle bu donem arasindaki ben arasinda daglar kadar fark var.
Hemde nasıl öğretiyor, artık ben eski ben değilim 😊

Ben merak edip baktım kendi satürn döngü zamanıma. O sırada evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşum. Hiç de kötü geçmemiş benim için. Tam tersi döngünün bitmiş olması gereken zamanlarda daha kötü şeyler yaşamışım. Yalan dolan yani. 😆
Bazen işte evlilik verir, bazen boşanma verir! Sonuçta Satürn sorumluluk al diyor, evlilikte sorumluluk gerektirir!😇

Deme öyle ya Allah korusun harita baktığın solar fire var mı elinizde kendiniz mi hesaplıyorsunuz yoksa danışmanlı

Satürn bende 9. ev ve yay burcunda; satürn döngüsüne girmeden sanki bilirmişcesine dilimi geliştirdim ve bir sürü uluslararası proje hazırladım. Tam satürn döngümde ard arda ülke ülke gezdim. Üzerine de uzun bir dönem abd de yaşadım. Satürn döngüsünden geçerken satürn taleplerini gerçekleştirirseniz sizi ödüllendiriyor. Satürn eli maşalı bir öğretmen. Değilse çok çok zorluyor. Satürn döngüsü bitiyor ama önündeki süreçte de eee bu kadar şey öğrendin hadi o zaman ikinciye daha çok şey bekliyorum hazırlan diyor. pofu pofu nun da dediği gibi ikinci satürn daha çetin geçiyor.
Benim 9 evde oğlan burcunda 2020 Satürn Oğlak burcundayken Yurtdışına taşındım! Ve zorlu 2 yıl sonra yurtdışında düzenimi kurdum!

Ben ülkenin gidişatından mütevellit, (sosyal ve ekonomik olarak) depremler, yangınlar be felaketlerden dolayı anksiyetem var sanıyordum.
Çocuk olunca korkularım her geçen gün katlanarak artıyor. Burçlar hiç aklıma gelmemişti.
Aslında 27 Nisan daki Sert dolunayı Depremleri tetikleyen dolunay, ve 23 Nisanda da deprem tetiklendi

Back
X