Satıyorum hanımlar !

Kızlar fiyatları düşürdüm
Yeşil etek 5tl s/m
Beyaz tunik 7tl s/m
Narçiçeği elbise-tunik / L 6tl

Yeşil tunik askılı 6 tl s/m
Pembe önü tüllü puantiyeli bluz 7 tl s/m
Bordo yazlık yarım kol elbise 12 tl (sadece denedim üzerime oturmadığı için 40tl lik elbise) s/m

beyaz pantolon 5 tl s/m
koyu lacivert ispanyol 7 tl s/m
lacivert pantalon boru paça 8tl m/L
yazlık lacivert yarım ceget 5tl s/m

Pembe piti kareli , kolu kıvrılabilen gömlek 5 tl / L
Kırmızı saten görünümlü yumuşak kumaşlı pantolon bel kesimli gömlek 3 tl / S
Siyah kumaşı parlak şık gömlek 4tl s/m
Sırtı çapraz diz üstü kot elbise 7tl / s
Beyaz trençkot ceget 5tl / L

Mor uzun kol gömlek 4tl s/m
toz bembe üzeri çiçekli toto bölümü fırfırlı tunik 5tl s/m
pembe çiçekli bluz 4tl s/m

Çiçekli elbise ne kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çiçekli elbiseyi kendim giymeye karar verdim tatlım , satıştan kaldırdım :26: diğerlerinin fiyatını da çok indirdim , istersen beğendiğin ürün varsa akşam üzerime giyip fotoğrafını çekip gönderebilirim , hepsi temiz kaliteli ve az kullanılmış yarısıda kullanmadığım kıyafetlerdir, bordo elbise üzerime oturmadı değişime de gitmedim istersen bi düşün yeri çok güzeldir ve yazlık yarım kol beğenmezsen istediğin gibi kestirirsin kolunu kumaşı kesilmeye uygun .

Polar krem ceget 10tl / L
Ürünler yarı fiyatından daha UCUZ bugün

Kot rengi lacivertli çizgili elbise/tunik 7tl s/m
Çok rahat ve kullanışlı sevdiğim kıyafetlerden biridir kaçırmayınnn !

Bugün herşeyiii yarıdan ucuza veriyorummmm aklınıza takılanı akşam giyer fotoğrafını çeker gönderirim

60TL ye aldığım COCO pantolon 1 veye 2 kez giydim basenlerim olmadığı için giyemedim m/L giyenlere olur bugün 8Tl ye satıyorum , kemer kısmı çok orjinaldir

Defacto dan aldığım koyu lacivert pantolon ispanyol paçalı ise 7TL ( boyum 1.68 olduğu için terzi 3cm kısa kesmiş o yüzden satıyorum ) s/m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…