Satıyorum hanımlar !

Satis var dediler geldik :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Oh ohhh :23:
Ne kaa güzel Tatlımmm..
Bizim bi komşu var onun da 100 Beden vardır, kadının 40 yaşından sonra bi çocuğu oldu kız abartısız bebek sürünere geliyordu kadın sadece üstünde ki bluzunu kaldırması yeterli oluyordu bebek hemen yapışıyordu :52:
O kadar büyük ve aşağı inikti.
Dikdörtgen şeklinde ama kenarları oval gibi :52:

evet yaa koca memelerinde o sıkıntısı var sarkıyor :44:

Ayyy ne güldüm ne güldümmm kiremit kırma :60::60::60:kiremiti araya sıkıştırım tık kafaya atmak falan :60::60::60: ayy koptu kayışş

Yok kız direk memişini sopa gibi tutuyordu taakkkk diye bi kiremite vuruyordu kırılıyordu.
Anam bacım acımıyor mu hiç bilmiyorum ya ben akşam sütyenimi çıakrınca bile ağrı oluyor kadında ne göğüs varmış resmini bulursam yollarım

$hqdefault.jpg Ayyyyyyyyyyyy işte buydu karpuz falan kırıyordu tutup :52::52::52::52::52::52:

Yok kız direk memişini sopa gibi tutuyordu taakkkk diye bi kiremite vuruyordu kırılıyordu.
Anam bacım acımıyor mu hiç bilmiyorum ya ben akşam sütyenimi çıakrınca bile ağrı oluyor kadında ne göğüs varmış resmini bulursam yollarım
Özgee beni benden aldın nan koptum işyerinde allhtan tekim :60::60::60: yoksa deli miyim diye kontrole götürürlerdi bunlar beni:52::52::52:

Back