Satıyorum hanımlar !

Satamazsam yakınlarıma vermeyi düşünüorum . Aslında iyi şeyler var kimse neden ilgilenmio :50:

$CAM01381.jpg
Bordo elbise 36/38 beden likralı kumaşı dikimi kalitelidir.

$CAM01365.jpg
En sevdiğim bulizim. Çok tatlı ve model olarak değişik duruyor üzerinde 2ayrı tül var beyaz pantolon ve laciver pantolon ile çok güzel duruyor :16: Erkek arkadşımdan dolayı askılı yasağı var o yüzden satıyorum bunu 10 tl :25:

$CAM01367.jpg
40 Beden 5Tl ye satıyorum birkaç kez giymişliğim var deforme yıpranma hiç yok dolabımda duruyordu öylece zayıflayınca üstümde kötü durduğunu farkettim. Piti kareli pembesini çok beğenmiştim :16:
Ayrıca kolları kıvırmalı düğmelidir

Son düzenleme:
$CAM01370.jpg
çok sevdiğim tuniğimm :16:
Göğüs altı sıkmalı toto bölgesi etek gibi çok ince tül değildir rengi ve deseni çok hoş siyah tayt ve kot taytlarla çok güzel duruyor + olarak da uzun kolye ile çok güzel kombini 5tl ye satıyorum :16:

$CAM01364.jpg
Bu da totoya kadar gelen beyaz tunuğim çok sadedir göğüse kadar hoş dekoltesi var çok açık değil istediğiniz tayt ile giyin çok hoş ve uzun kolye :14:
Deforme yıpranma yok 36/38 beden için 6 Tl ye satıyorum 35tl ye almıştım bunu . Kaçırmayın

$CAM01357.jpg
Kiremit rengi göbeğe kadar mini ceget 36/38 beden yeri güzeldir çok kullanılmadı eskime durumu yoktur 5 tl ye satıyorm.

$CAM01361.jpg
Boyum 1.68 ben tunik olarak kullanıyordum kısa geliyor diye güzel duruyor kot rengi tayt ile kısa boylularda dışarda bir iki defa rastladım elbise olarak giymişler. 36/38 beden gerçekten çok hoş duruyor 8 tl ye satıyorumm

$CAM01360.jpg
Mercan rengine yakın çok tatlı rengi vardır yeri kumaşı güzeldir hiç giyemedim çok beğendim diye alıp geçmişim 40 bedeni
7tl ye satıyor tunik veya elbise olarak kullanabilirsiniz

Beğenip içinize sinmeyen model varsa mesaj atın akşam giyip fotoğraf çekilip size göndereyim . Akşam acele fotoğraf çekimimde çok iyi çıkmamışlar.

$CAM01362.jpg
dekolte detayında dantel detayı vardır .Totoya kadar gelen bir tunik göğüs bölgesinde sıktırıyor aşağısı düz geliyor yeni hamile küçük göğüslü bayanlarda rahatça giyebilirler 6 tl ye satıyorm

$CAM01394.jpg
Kore , japon sitilini sevenlere öneriyorum 15 tl ye satıyorum kumaşı yazlıktır ne çok ince ne çok kalın :34:

$CAM01385.jpg
Saks mavisi puantiyeli ve belden kemeri vardır üstü biraz dökümlü uzun boylu hanımlarda gerçekten çok güzel elbise 15Tl

Back