Satıyorum hanımlar !

İnşallah canım ya , kredi kart borcum tel faturam gelince tutuştuğumu hissettim bi an dedim şunları bkim satablcek miyim :9: 20tl tarifeli faturada rekoru kırmışımdır 106tl geldi, nişan alışverişi var daha annemmm korktum :18:

Ahahah :27:
O faturanın gazabına bende çok pis uğradım.
35 tllik faturan 210 lira geldi allahtan annemlerin ruhu duymadan ödedim gitti :27:
Bu aralar dikkat etmen gerek canım ya azıcık keseyi sık yoksa çok sıkışırsın

Hı sevgilim de sakın zayıflama ben böyle seviyorum diyerekten orayı kastediyor :17:
Ya ama belim incedir mesela bi pantolon alıyorum popoya zor giriyor beli bol kalıyor belini daraltıyorum.
Aslında bende seviyorum Popoyu ama böyle sorunları oluyor.

Poposuz da benim bel oturuo popo , basen boş bi garip duruo :27::27::27: elbise modellerine göre de değişio dümdüz duruo direk gibi oluon :60:benim öyle kaşık kadar , geçengün bi tane totişe benzer bir erkek geçti ama bayan gibi kalçalı benimkisi demez mi seninkinden fazla :60::60::60:ikimiz gülme krizine girdik :9: inşallh bizim çocuklarımız 90/60/90 olur :1:

Ahahah :27:
O faturanın gazabına bende çok pis uğradım.
35 tllik faturan 210 lira geldi allahtan annemlerin ruhu duymadan ödedim gitti :27:
Bu aralar dikkat etmen gerek canım ya azıcık keseyi sık yoksa çok sıkışırsın

Sen daha bir rekor kırmışsın :27::27::27: aynen canım kısmaya çalışıyorumda giderim de çok yol , yemek , fatura , kredi , kenara para at, ihtiyaçları gör bi bakmışsınn pofff uçmuşş :60:gülüp geçiyorum napim yoksa sıyırcam :60::60::60:ne zormuş bu işler yaw

Poposuz da benim bel oturuo popo , basen boş bi garip duruo :27::27::27: elbise modellerine göre de değişio dümdüz duruo direk gibi oluon :60:benim öyle kaşık kadar , geçengün bi tane totişe benzer bir erkek geçti ama bayan gibi kalçalı benimkisi demez mi seninkinden fazla :60::60::60:ikimiz gülme krizine girdik :9: inşallh bizim çocuklarımız 90/60/90 olur :1:

Ahahahahah :52:
Şaka gibi öyle mi dedi koptumm :52::52::52:
Valla benim göğüste 95 ti zamanla 90 a indi iyi de oldu :52: Camış gibiydi.
Nasıl küçüldü orasını da anlamadım ama küçüldü işte :17:

Sen daha bir rekor kırmışsın :27::27::27: aynen canım kısmaya çalışıyorumda giderim de çok yol , yemek , fatura , kredi , kenara para at, ihtiyaçları gör bi bakmışsınn pofff uçmuşş :60:gülüp geçiyorum napim yoksa sıyırcam :60::60::60:ne zormuş bu işler yaw

Kuzu son 6 günnnnn :18:
Valla daha dün 15 gün var dediğimizi hatırlıyorum ne ara geçti ya :30::30::30:
Keşke yakın olsak bende yemekler için yardım ederdim :21:

kız sen nerelerdesin evleniyomusun yoksa :1:

Ahahahahah :52:
Şaka gibi öyle mi dedi koptumm :52::52::52:
Valla benim göğüste 95 ti zamanla 90 a indi iyi de oldu :52: Camış gibiydi.
Nasıl küçüldü orasını da anlamadım ama küçüldü işte :17:

İyi olmuş iyi küçülmüş sonra yine büyür :1: arkadaşımında 95 ti masaya dayandı memeleri masanın üzerine koyuyodu arkdşlarında ilk dikkati çeken oydu hemen kaç beden takıyorsun diye soruolardı :9::9::9: oh ne güzel hem şikayet edion yaa

İyi olmuş iyi küçülmüş sonra yine büyür :1: arkadaşımında 95 ti masaya dayandı memeleri masanın üzerine koyuyodu arkdşlarında ilk dikkati çeken oydu hemen kaç beden takıyorsun diye soruolardı :9::9::9: oh ne güzel hem şikayet edion yaa

Ay geberdim gülmekten :52::52::52::52::52::52::52::52:
Masaya mı koyuyordu :52::52::52::52::52::52::52:
Benim ki o kadar değildi zannımca ya ..
Yada ben iç çamaşırım toparlayıcıydı çok aşırı büyük gözükmüyordu :33:
Dün erkek arkadaşımın kilo aldığını farkettim dedim ki maşallah memişler kocaman olmuş benimkinden büyük dedim.
Oda yok askim seninkine yetişeblmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım ablası diyor :17::17::17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdayım canımda sen hiç gelmedin topiğe bnde yeni topik açtım ordayım artık sende gel :52: evlenmiyorum ona çooooooookkk var :52: söz ve nişan var daha oy oy :26:
Sen napıvereyon bakim ?

sen yazdın bende arkandan yazdım ama sanırım görmedin canım hangisi kız senin konun gelem bakim kaç gün var şimdi bi bakarsın bende düğününe gelmişsim :23:

Dün erkek arkadaşımın kilo aldığını farkettim dedim ki maşallah memişler kocaman olmuş benimkinden büyük dedim.
Oda yok askim seninkine yetişeblmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım ablası diyor :17::17::17:

benimkilerde büyük napcan Allah vergisi yazın zor oluyo ama bee kocaman kocaman :51:

Aynen kız masaya dayanıo ama napsın göğüsleri büyük o da göğüslerini masanın üzerine koyuyodu :52::52::52:
Hatta anlattım ya geçen gün evli bi adama takılıodu vazgeçirtmiodum die , adam bunun göğüslerine ne kadar büyük diyip sıktırmış ondan sonra vazgeçmişti banada dememişti kızıom die o işte :60::60::60::60::60:
Kopppptumm özgeee :60::60::60: 40fırınn :60::60::60::60:

benimkilerde büyük napcan Allah vergisi yazın zor oluyo ama bee kocaman kocaman :51:

Bizim alt katta komşumz vardı 95 normal onunknin bedeni yoktu abartmıyorum hastalık yani onunkisi devlet onların küçültmesini karşılıo hatta, kadın biraz kırıktı bir de , her binada karşılaştığımızda göğüslerini okşayıp küçülttürcem diodu herkese yapıodu böyle :60::60::60::60:

Ahahaha :27:
Birşey değil bikini bedenim epey büyük psikolojikmen kendimi kötü hissediyorum.
Amaaan ileride kocişkomuz olacak insanlar seviyorsa problem değil :46:
Millet büyütmek için uğraşıyor bizde doğuştan var :32:

Bizim alt katta komşumz vardı 95 normal onunknin bedeni yoktu abartmıyorum hastalık yani onunkisi devlet onların küçültmesini karşılıo hatta, kadın biraz kırıktı bir de , her binada karşılaştığımızda göğüslerini okşayıp küçülttürcem diodu herkese yapıodu böyle :60::60::60::60:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52: ayyyy çatlıcamm yaaaaa okusuyomuydduuu benim halamın gögüsleri abarmıyorum 100 var vala ben boylu posluyumda 90 takıyorum ondan cok belli olmuyo iri yarı oldugum için :31:

Aynen kız masaya dayanıo ama napsın göğüsleri büyük o da göğüslerini masanın üzerine koyuyodu :52::52::52:
Hatta anlattım ya geçen gün evli bi adama takılıodu vazgeçirtmiodum die , adam bunun göğüslerine ne kadar büyük diyip sıktırmış ondan sonra vazgeçmişti banada dememişti kızıom die o işte :60::60::60::60::60:
Kopppptumm özgeee :60::60::60: 40fırınn :60::60::60::60:

Ayyy hatırladım o sıkıştıran herifi :52:
Masaya koyacak kadar büyükse adamda haklıymış hani :52:
Çocukken bi yarışma programı vardı işte olağanüstü şeyleri gösteriyorlardı.
Kadında bi göğüs vardı hayvan kadar, bide göğsüyle kiremit kırıyordu :52:
Valla benim ki dün öyle dedi kuzum 40 fırın ekmek yemeleri lazım senin ki kadar olabilmesi için dedi :17::17::17::17:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52: ayyyy çatlıcamm yaaaaa okusuyomuydduuu benim halamın gögüsleri abarmıyorum 100 var vala ben boylu posluyumda 90 takıyorum ondan cok belli olmuyo iri yarı oldugum için :31:

Diyorum ya normal yani , normal olmasa takçak bişi bulamazsın , dize kadar gelenlerden var mı diye sorardın pazarda :60::60::60::60::60:

:51::51::51::51::51: benim kocam memnun şükürrrr :23::23:

Oh ohhh :23:
Ne kaa güzel Tatlımmm..
Bizim bi komşu var onun da 100 Beden vardır, kadının 40 yaşından sonra bi çocuğu oldu kız abartısız bebek sürünere geliyordu kadın sadece üstünde ki bluzunu kaldırması yeterli oluyordu bebek hemen yapışıyordu :52:
O kadar büyük ve aşağı inikti.
Dikdörtgen şeklinde ama kenarları oval gibi :52:

Ayyy hatırladım o sıkıştıran herifi :52:
Masaya koyacak kadar büyükse adamda haklıymış hani :52:
Çocukken bi yarışma programı vardı işte olağanüstü şeyleri gösteriyorlardı.
Kadında bi göğüs vardı hayvan kadar, bide göğsüyle kiremit kırıyordu :52:
Valla benim ki dün öyle dedi kuzum 40 fırın ekmek yemeleri lazım senin ki kadar olabilmesi için dedi :17::17::17::17:

Ayyy ne güldüm ne güldümmm kiremit kırma :60::60::60:kiremiti araya sıkıştırım tık kafaya atmak falan :60::60::60: ayy koptu kayışş

Back