- Konu Sahibi balbocegi35
yok beni yanlış anlamışsınızben bu renk saks mavisi bir ceget arıyorum bulamıyorumda olan kimse bendekilerle takas yaparım demeye getirmiştim
![]()
hımmm tam okumayınca böle oluyo ben pazarınızda var sandım
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok beni yanlış anlamışsınızben bu renk saks mavisi bir ceget arıyorum bulamıyorumda olan kimse bendekilerle takas yaparım demeye getirmiştim
![]()
hımmm tam okumayınca böle oluyo ben pazarınızda var sandımD
![]()
ben 38 gördüm ilk msjda :)uzun yeşil etek 36 beden
ben 38 gördüm ilk msjda :)
ben karıştırdım tatlım.Canım sen karıştırıosun ben baktım tüm yazıları okudum başka etek soran olmamış ve beden hiç yazmamışım 38 bedene de uyar benim beden 36ve 38 değişio kalıba göre bu da 38 e uyar ama balıketli göbekli bi bel için hiç hiç tavsiye etmem beli lastikli çünkü![]()
kırmızı trençkot ne kadar bedeni birde ?
Satıyorummmmmmmmmm![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1029981&d=1395318167
bunun bedeni ve fiyatı nedir acaba birde takas düşünür müsün
klasik ceket sormuşsun genelde bende var beyaz ama![]()
65 tl ye almıştım canım ben onu 15tl ye satarım hiç bişeyi yok benim basenlerim yok o yüzden kemerli bölümü hoş durmuo bende arkdşımda çok beğenip almıştım onda da basen popo var çok güzel duruo
tam benlik o zamanbedenini yazmamışsınız ama ? takas düşünürseniz konuma bakın lütfen
38 beden cuk diye oturur boyunu falan kestirmedim bile atmıştm kenara öle duruodu coco dan almıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1029982&d=1395318167
bununda beden bilgilerini boyunu falan yazar mısın siyah mı lacivert mi birde fiyatını
36/38 beden bende çok bir kalça yok paçası ispanyol gelio hafif koyu lacivert gibi siyaha yakın bi renk 1.60 boya uygun olur ben 1.68 boyunu kısa kestirtmişim ondan giymiyordum. Bunu da 15 e satabilirim
Az giydiğim ve hiç kullanmadığım kıyafetlerii satıyorum . hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Eki Görüntüle 1029989 Eki Görüntüle 1029963 Eki Görüntüle 1029975 Eki Görüntüle 1029976 Eki Görüntüle 1029977