- Konu Sahibi balbocegi35
Likralı beyaz pantolon 5 Tl S beden ![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fistanlarını sevsinler senin cici kuş
Giymediğim kenarda duranları satayım dedim![]()
Fiyatlara herkes baksınnn
Bohçacı geldiii hanımmmm teytey lilili![]()
İyi yapmışsın Beybitom benimde var böyle sürü ile ya![]()
3/5 gelenle hediyeliklerimi alırım belkim diye düşündüm malum bu hafta söz haziranda nişanAhahahhahaha:90::86:
Sana da sat dicem ama kimse bişi almıo fotoları kötü çektim , birde vücutta güzel duranlar da var ben en iyisi giyinp çekeyim yoksa satılmıo![]()
Aman boşuna uğraşma bebeğim ya.
Kıyafetlerin gayet güzel.
Özellikle elbiselerin çok hoşuma gitti ama ben annemin kıyafetini bile giyemiyorum
Yoksa muhakkak alırdım canım benim.
3/5 gelenle hediyeliklerimi alırım belkim diye düşündüm malum bu hafta söz haziranda nişanBohçacılara döndümm
![]()
Diğer satış yapanlarda alanlar var kuzum ya ondan dedim bi şansımı deneyim :26:
Şalvarını da giyip ağzına sakızını aldın mı bea kapcik ağızlı
Bu arada iyi yapıyorsun canım benim inşallah alırlar.
Bedenelride uymuyormuş bi kaç kişinin baksana.
Sen zayıf hatunsun.
Benim üst 36-38 alt 38 beden maşallah bi popo varki tüm kiloları kendi stokluyor
Emin ol buraya koyulan bi çok kıyafetten daha güzel kıyafetlerin.
İnşallah Nişana kadar alırlar aşkiittt
Bende popo hastasıyım , bende de popo yok :26: 53 kilodan aşağı düştüm mü tamam hiç bi kıyafet yakışmıo bildiğin XS oluyorum , popolu olmak güzeldir niye öle diosun olmaypda isteyenlerde var ama :26: