Satıyorum hanımlar !

Herşey bugün çok ucuz çok indirdim fiyatlara kıyafetlere bakmadan geçmeyin ! isteğe bağlı üzerimde deneyim foto atarım :32:

Kapıda ödemeli seçeneği ile gönderim yapıcam kızlar, ürünlerim çok güzeldir

Sana da sat dicem ama kimse bişi almıo fotoları kötü çektim , birde vücutta güzel duranlar da var ben en iyisi giyinp çekeyim yoksa satılmıo :52:

Aman boşuna uğraşma bebeğim ya.
Kıyafetlerin gayet güzel.
Özellikle elbiselerin çok hoşuma gitti ama ben annemin kıyafetini bile giyemiyorum :50:
Yoksa muhakkak alırdım canım benim.

Aman boşuna uğraşma bebeğim ya.
Kıyafetlerin gayet güzel.
Özellikle elbiselerin çok hoşuma gitti ama ben annemin kıyafetini bile giyemiyorum :50:
Yoksa muhakkak alırdım canım benim.

Diğer satış yapanlarda alanlar var kuzum ya ondan dedim bi şansımı deneyim :26:

3/5 gelenle hediyeliklerimi alırım belkim diye düşündüm malum bu hafta söz haziranda nişan :24: Bohçacılara döndümm :27:

Şalvarını da giyip ağzına sakızını aldın mı bea kapcik ağızlı :27:
Bu arada iyi yapıyorsun canım benim inşallah alırlar.
Bedenelride uymuyormuş bi kaç kişinin baksana.
Sen zayıf hatunsun.
Benim üst 36-38 alt 38 beden maşallah bi popo varki tüm kiloları kendi stokluyor :37:

Şalvarını da giyip ağzına sakızını aldın mı bea kapcik ağızlı :27:
Bu arada iyi yapıyorsun canım benim inşallah alırlar.
Bedenelride uymuyormuş bi kaç kişinin baksana.
Sen zayıf hatunsun.
Benim üst 36-38 alt 38 beden maşallah bi popo varki tüm kiloları kendi stokluyor :37:

Bende popo hastasıyım , bende de popo yok :26: 53 kilodan aşağı düştüm mü tamam hiç bi kıyafet yakışmıo bildiğin XS oluyorum , popolu olmak güzeldir niye öle diosun olmaypda isteyenlerde var ama :26:

Emin ol buraya koyulan bi çok kıyafetten daha güzel kıyafetlerin.
İnşallah Nişana kadar alırlar aşkiittt

İnşallah canım ya , kredi kart borcum tel faturam gelince tutuştuğumu hissettim bi an dedim şunları bkim satablcek miyim :9: 20tl tarifeli faturada rekoru kırmışımdır 106tl geldi, nişan alışverişi var daha annemmm korktum :18:

Bende popo hastasıyım , bende de popo yok :26: 53 kilodan aşağı düştüm mü tamam hiç bi kıyafet yakışmıo bildiğin XS oluyorum , popolu olmak güzeldir niye öle diosun olmaypda isteyenlerde var ama :26:

Hı sevgilim de sakın zayıflama ben böyle seviyorum diyerekten orayı kastediyor :17:
Ya ama belim incedir mesela bi pantolon alıyorum popoya zor giriyor beli bol kalıyor belini daraltıyorum.
Aslında bende seviyorum Popoyu ama böyle sorunları oluyor.

Back