Merhaba, dün biraz göz gezdirdim, daha sonra sindire , sindire okuyacağım:)
[video=youtube;YrRMQsnSvAE]http://www.youtube.com/watch?v=YrRMQsnSvAE[/video]
Ah, ah... Sevgili Eylül ... Sen ne yaptın böyle ?
Evet,,, Çocukluğum sayılabilecek genç kızlığımdan beridir, tek geçtiğim şeylerden biri olduğunu bildiğini biliyorum ve bu anlamda gönderiliş amacın gönderme amacınla eşdeğer biçimde geldi buraya...
Seviyorum seni...
(Geçen gün bir iki söz mendiline göz attım bu arada, bak şimdi aklıma geldi. Sana söylememiştim galiba, aklıma gelip...)
Tabii ki, bu sadece bir başlangıçtı... Bir gün sırf bu amaçla söz mendiliyle ilgili her yere bakacağım... Özellikle Hanlar içinde bulunan bir takım yerlere bakmayı düşünüyorum ve biraz otantik bir şeyler arıyorum aslında... İnşallah çok güzel ve özel bir parça bulurum diye de çok istiyorum..
Böyle bir şey süper olur, süper...
Merhaba, hoşbuldum.Ne kadar güzel, sıcacık bir konu. Teşekkürler.
arada nefes aldıkça buradayım bildiğin gibi ablacım
o esnada birden aklıma geldi paylaşmak istedim
ben o mendili unuttum ki bileeçok teşekkür ediyorum ablacım ama senin tarafından her seferinde hatırlanmak bile çok güzelllllll
Satır arası / Kahve molası ...
Bu tam benlik bir soluklanma durağı olmuş sanırım sevgili canndann ;
Okuyorum bende ara ara , bir gözüm burada
Şu sınavlarım bitsin , özenle seçilmiş paylaşımlarda da bulunacağım izninle .
Candann ;var sende bir şey derken '' sendeki çekim gücünden '' bahsetmek istemiştim.
İyi bir şey söylemek istedim yani :26:
Nietzsche'nin bir sözü vardı , anımsıyordum bakıp buldum şimdi.Kitap ismini oradan mı esinlenmiş acaba ?
' ' Boşluğa fazla bakarsan o da sana bakmaya başlar ' ' sözünden bahsedilmiş mi kitapta merak ettim .
Selam,
Yazdıklarınızın bir kısmını okudum nederdir bilmiyorum çok derinlere daldım bir an uzun süredir böyle dalmamıştım beni çok etkilediniz... Müsait olduğum bir zamanda en baştan tekrar okuyacağım..
Tebrik ediyorum çok güzel olmuş topiğiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?