Ayy hayırlı haberler olsun bende bugün kasık ağrısı çok fazla yürürken otururken bile hissettiriyor akıntı var sizde belirtiler ne durumda var mı farklı bi şeyBen de pik gördüm değerlendirdim hemen ertesi gün çatlamış görünüyodu doktor kist oluşmuş belki yumurtan çatlamadığı için oluşmuştur belki kendiliğinden dedi ama o zaman silikleşmezdi diye düşünüyorum bekleyelim bakalımm
Sizde ne durumda belirti vs var mı farklı bi şeyAmin inşallah
Kasıklarıma ara ara kramp giriyor o kdr bide beyaz akıntım var arada gelenSizde ne durumda belirti vs var mı farklı bi şey
Ay inşAllah yaa benim sadece yumurtlama günü ertesi akıntım oldu ve durdu bi daha hiç olmadı normal bi akıntım var şuan hafif kasık ağrısı oluyo o da normal diyr düşünüyorum bakalım yaa ne zaman test yapacaksınız ben 30 unu bekleyemiyorum sanırım ama beklemek istiyorum bakalımmAyy hayırlı haberler olsun bende bugün kasık ağrısı çok fazla yürürken otururken bile hissettiriyor akıntı var sizde belirtiler ne durumda var mı farklı bi
Ben adet gecikmesini beklemeye çalışıcam ya dayanabilirsem çok zor amaAy inşAllah yaa benim sadece yumurtlama günü ertesi akıntım oldu ve durdu bi daha hiç olmadı normal bi akıntım var şuan hafif kasık ağrısı oluyo o da normal diyr düşünüyorum bakalım yaa ne zaman test yapacaksınız ben 30 unu bekleyemiyorum sanırım ama beklemek istiyorum bakalımm
Bende de bel ağrısı ve kasıklarım da ağrı bel ağrım aşırı fazla kan vermemek için zor tutuyorum kendimiAyy hayırlı haberler olsun bende bugün kasık ağrısı çok fazla yürürken otururken bile hissettiriyor akıntı var sizde belirtiler ne durumda var mı farklı bi şey
Ben pazartesi kan vermeyi düşünüyorum ama erken mi kiBen adet gecikmesini beklemeye çalışıcam ya dayanabilirsem çok zor ama
Ben adet gecikmesini beklemeye çalışıcam ya dayanabilirsem çok zor ama
Regle kaç gün varBen pazartesi kan vermeyi düşünüyorum ama erken mi ki
Canım çok erken yaaaa ben de düşündüm bi ama baktım çok çok erken oluyo çatlamasak iyidir bi de benim kist çıktı acaba yumurta çatladı mı yoksa kist mi oldu ne oldu merak içindeyimmBen pazartesi kan vermeyi düşünüyorum ama erken mi ki
Karamsar olma bence daha çok var regle belki yerleşme oluyordur9 gün kaldı benim bugün adet ağrısı sinyali başladı gibi yabu ay da olmadı galiba
Pazartesi günü verirsem 5 6 gün olacakRegle kaç gün var
Bende yumurtlamadan sonra akıntı olmadı artık ama kasık ağrıları var bide gaz ve gaz sancısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliğiKızlar belirtileri olan var mı
Vaarrr kasıklarıma arada bir kramp giriyor daha hayatımda ilk defa göğüs uçlarımin agridigini fark ettim bugün ve aşırı uykum geliyor her dk bide gaz ve gaz sancısı varKızlar belirtileri olan var mı
Benim göğüslerimde bir belirtim yok ama kasıklarım ve belim 3 gündür ağrıyorVaarrr kasıklarıma arada bir kramp giriyor daha hayatımda ilk defa göğüs uçlarımin agridigini fark ettim bugün ve aşırı uykum geliyor her dk bide gaz ve gaz sancısı var
Ayyyyyy göğüs harici bel kasık ağrıları mevcutBende yumurtlamadan sonra akıntı olmadı artık ama kasık ağrıları var bide gaz ve gaz sancısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği
Ayy benim gogusumde ilk defa ağrı hissediyorum benBenim göğüslerimde bir belirtim yok ama kasıklarım ve belim 3 gündür ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?