Yumuşak mı olmasıngerekiyor benim karnımda şişkinlik varBende yumurtlamadan beri devam eden bir akıntı söz konusu rahmim de hala yumuşak elle muayene ediyorum ovulasyon döneminde de. Pzt de progesteron baktırıcam çatlama oldu ama teyit etmek için işte. Regl ye 7 gün kaldı bilmiyorum tuttu mubir kürtajım var 9 haftalıkken gelişimi durmuştu
Geçmiş olsunnn benimde akıntım var bı kaç gündür beyaz kokusuz krem kıvamında bilmiyorum ya benim normalde akıntım olursa kokulu olurdu şaşırttı bu beni biraz ve göğüs uclarimda ilk defa hafif bı hassaslık var offff benim 11- 12 gün var adeteBende yumurtlamadan beri devam eden bir akıntı söz konusu rahmim de hala yumuşak elle muayene ediyorum ovulasyon döneminde de. Pzt de progesteron baktırıcam çatlama oldu ama teyit etmek için işte. Regl ye 7 gün kaldı bilmiyorum tuttu mubir kürtajım var 9 haftalıkken gelişimi durmuştu
Evet eğer regl olacaksan burun ucu gibi sert oluyo, ama ovülasyon döneminde ve gebelik başlangıcında ortası delik yumuşak ıslak bi et oluyo. Gebelik haftan ilerledikçe de yukarı cıkıyo rahim. Ben ilk gebeliğimde böyle anlamıştım 3 gün kala öğrenmiştim zaten cok uyku bastırıyordu bi de.Yumuşak mı olmasıngerekiyor benim karnımda şişkinlik var
Ayy kusura bakma anlamadım ama daha detaylı anlatır mısınEvet eğer regl olacaksan burun ucu gibi sert oluyo, ama ovülasyon döneminde ve gebelik başlangıcında ortası delik yumuşak ıslak bi et oluyo. Gebelik haftan ilerledikçe de yukarı cıkıyo rahim. Ben ilk gebeliğimde böyle anlamıştım 3 gün kala öğrenmiştim zaten cok uyku bastırıyordu bi de.
Bu göğüs hassasiyeti vs hep progesteron hormonu yüzünden oluyo hayatım, gebelik için tutunmadan en erken 4-5 gün sonra başlıyo belirtiler ama inşallah bebişlerimiz bizledir. Ben o yüzden belirti aramamaya calısıyorum ama meraktan da ölcemGeçmiş olsunnn benimde akıntım var bı kaç gündür beyaz kokusuz krem kıvamında bilmiyorum ya benim normalde akıntım olursa kokulu olurdu şaşırttı bu beni biraz ve göğüs uclarimda ilk defa hafif bı hassaslık var offff benim 11- 12 gün var adete
Bu göğüs hassasiyeti vs hep progesteron hormonu yüzünden oluyo hayatım, gebelik için tutunmadan en erken 4-5 gün sonra başlıyo belirtiler ama inşallah bebişlerimiz bizledir. Ben o yüzden belirti aramamaya calısıyorum ama meraktan da ölcem
Nasıl kontrol edeceğiz bilmediğim için soruyorum ilk kez böyle bi şey duydumdaEvet eğer regl olacaksan burun ucu gibi sert oluyo, ama ovülasyon döneminde ve gebelik başlangıcında ortası delik yumuşak ıslak bi et oluyo. Gebelik haftan ilerledikçe de yukarı cıkıyo rahim. Ben ilk gebeliğimde böyle anlamıştım 3 gün kala öğrenmiştim zaten cok uyku bastırıyordu bi de.
Rahim ağzı ovulasyon döneminde yumuşak bi doku oluyor açılıyor yani ortası delik yuvarlak bir et olarak geliyor ele. Regl yaklaştıgında da o açıklık kapanıyor ve burun ucumuz gibi sert oluyor. Elle muayene ediyorum ben duşta yıkarken onu anlatmaya çalıştım hayatımAyy kusura bakma anlamadım ama daha detaylı anlatır mısın
O zaman bu belirti olabilir kuzum 3-4 gün kala bi test yap ilk idrarla ama awox yapma predictor early yapAskm benim daha önce hiç göğüs hassasiyetim olmadı ki daha ilk defa oluyor o yüzden şüphe deyim
AnladimmmmRahim ağzı ovulasyon döneminde yumuşak bi doku oluyor açılıyor yani ortası delik yuvarlak bir et olarak geliyor ele. Regl yaklaştıgında da o açıklık kapanıyor ve burun ucumuz gibi sert oluyor. Elle muayene ediyorum ben duşta yıkarken onu anlatmaya çalıştım hayatım
Özel bölgeni yıkarken parmağını içeri götür ucunda hissedeceksin zaten hayatımNasıl kontrol edeceğiz bilmediğim için soruyorum ilk kez böyle bi şey duydumda
Laboquick varrO zaman bu belirti olabilir kuzum 3-4 gün kala bi test yap ilk idrarla ama awox yapma predictor early yap
Hee alttan bakıyorsun senRahim ağzı ovulasyon döneminde yumuşak bi doku oluyor açılıyor yani ortası delik yuvarlak bir et olarak geliyor ele. Regl yaklaştıgında da o açıklık kapanıyor ve burun ucumuz gibi sert oluyor. Elle muayene ediyorum ben duşta yıkarken onu anlatmaya çalıştım hayatım
Onu hiç denemedim ama iyi diyenler cok. Ben predictor early ile öğrenmiştim beta 23 ken.Laboquick varr
Evet bana da arkadasım söylemişti ilkini öyle anlamıştım duzenli bakıyorum artıkHee alttan bakıyorsun sen
Kaç gün kala bakmaya başlıyorsunEvet bana da arkadasım söylemişti ilkini öyle anlamıştım duzenli bakıyorum artıkfitil kullanırkenki gibi düşün
Nerde yaşıyorsun canımKizlar elimde 5-6 tane predictor gebelik testiyle bir gebeningunlugu ovu testi var. Kullanmak isteyen varsa yollayabilirim. Çöpe gidip ziyan olmasin.
Ovülasyonda bakıyorum bi ben erken yumurtlama yaşıyorum döngüm 25 gün regl başlangıcından itibaren 10.gün yumurtlama oluyo 11.gün çatlıyor, sonra da 5-6gün kala bakıyorum sertleştiyse zaten o ay olmamış oluyoKaç gün kala bakmaya başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?