Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yumuşak mı olmasıngerekiyor benim karnımda şişkinlik var

Geçmiş olsunnn benimde akıntım var bı kaç gündür beyaz kokusuz krem kıvamında bilmiyorum ya benim normalde akıntım olursa kokulu olurdu şaşırttı bu beni biraz ve göğüs uclarimda ilk defa hafif bı hassaslık var offff benim 11- 12 gün var adete

Yumuşak mı olmasıngerekiyor benim karnımda şişkinlik var
Evet eğer regl olacaksan burun ucu gibi sert oluyo, ama ovülasyon döneminde ve gebelik başlangıcında ortası delik yumuşak ıslak bi et oluyo. Gebelik haftan ilerledikçe de yukarı cıkıyo rahim. Ben ilk gebeliğimde böyle anlamıştım 3 gün kala öğrenmiştim zaten cok uyku bastırıyordu bi de.

Ayy kusura bakma anlamadım ama daha detaylı anlatır mısın

Bu göğüs hassasiyeti vs hep progesteron hormonu yüzünden oluyo hayatım, gebelik için tutunmadan en erken 4-5 gün sonra başlıyo belirtiler ama inşallah bebişlerimiz bizledir. Ben o yüzden belirti aramamaya calısıyorum ama meraktan da ölcem

Askm benim daha önce hiç göğüs hassasiyetim olmadı ki daha ilk defa oluyor o yüzden şüphe deyim

Nasıl kontrol edeceğiz bilmediğim için soruyorum ilk kez böyle bi şey duydumda

Ayy kusura bakma anlamadım ama daha detaylı anlatır mısın
Rahim ağzı ovulasyon döneminde yumuşak bi doku oluyor açılıyor yani ortası delik yuvarlak bir et olarak geliyor ele. Regl yaklaştıgında da o açıklık kapanıyor ve burun ucumuz gibi sert oluyor. Elle muayene ediyorum ben duşta yıkarken onu anlatmaya çalıştım hayatım

Anladimmmm

Bende de göğüs hassasiyeti çok az var ama dolgunluk da eşlik ediyor şişmiş gibiler

Hee alttan bakıyorsun sen

Kizlar elimde 5-6 tane predictor gebelik testiyle bir gebeningunlugu ovu testi var. Kullanmak isteyen varsa yollayabilirim. Çöpe gidip ziyan olmasin.

Kaç gün kala bakmaya başlıyorsun
Ovülasyonda bakıyorum bi ben erken yumurtlama yaşıyorum döngüm 25 gün regl başlangıcından itibaren 10.gün yumurtlama oluyo 11.gün çatlıyor, sonra da 5-6gün kala bakıyorum sertleştiyse zaten o ay olmamış oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…