Ama belirti için daha çok erken değil mii biz heyecandan duramıyoruz tabii ama erkenAminama kafam çok karışıyor şu an belirti falan olması gerekir miydi? Yoksa daha erken mi acaba? Hiçbir belirtim yok o yüzden olmadı kesin gibi geliyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama belirti için daha çok erken değil mii biz heyecandan duramıyoruz tabii ama erkenAminama kafam çok karışıyor şu an belirti falan olması gerekir miydi? Yoksa daha erken mi acaba? Hiçbir belirtim yok o yüzden olmadı kesin gibi geliyor.
Ama belirti için daha çok erken değil mii biz heyecandan duramıyoruz tabii ama erken![]()
Düşünme böyle illa herkes bir belirti olmuyor benim şuan sadece kasıklarım ve belim ağrıyorAminama kafam çok karışıyor şu an belirti falan olması gerekir miydi? Yoksa daha erken mi acaba? Hiçbir belirtim yok o yüzden olmadı kesin gibi geliyor.
Hayır hayır 1 buçuk yıldır evliyim ocakta ilk defa hamile kaldım ovulasyon testi denemiştim o da boş gebelikti ama olsun vardır Rabbimin bildiğin hiç belirti arama her ay benim belirtileri vardı göğsüm şişer midem bulanır kasıklarım ağırır ki ben evlenene kadar göğüs ağrısı şişmesi yaşamamış insanım belirti atarsan yanılırsın çünkü belirti gerçek mi yalancı mı bilmiyoruz ama hamile kaldığım ay hiç bi belirti yoktuAminama kafam çok karışıyor şu an belirti falan olması gerekir miydi? Yoksa daha erken mi acaba? Hiçbir belirtim yok o yüzden olmadı kesin gibi geliyor.
Bende o sekildeyim nasıl zaman geciricem bilmiyorum aklımdan çıkmıyor ama aklıma getirmemem stres yapmamam gerekZaten en zoru da beklemek yaaa yumurta çatladı ben çatlamak üzereyim yani ama daha en az 10 gün var teste Rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsinn cümlemize bekleyen herkesee
Evet canım kesinlikle öyleBende o sekildeyim nasıl zaman geciricem bilmiyorum aklımdan çıkmıyor ama aklıma getirmemem stres yapmamam gerek
Ben ovulasyonsuz ilerliyorum canımGrupta ki herkes pik gördü değerlendirdi galiba dimi![]()
Ben evetGrupta ki herkes pik gördü değerlendirdi galiba dimi![]()
inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile tekrardan sana gebelik duygusunu yaşatsın canımHayır hayır 1 buçuk yıldır evliyim ocakta ilk defa hamile kaldım ovulasyon testi denemiştim o da boş gebelikti ama olsun vardır Rabbimin bildiğin hiç belirti arama her ay benim belirtileri vardı göğsüm şişer midem bulanır kasıklarım ağırır ki ben evlenene kadar göğüs ağrısı şişmesi yaşamamış insanım belirti atarsan yanılırsın çünkü belirti gerçek mi yalancı mı bilmiyoruz ama hamile kaldığım ay hiç bi belirti yoktu
Evet canım alttakinde pikEki Görüntüle 3578404 Kızlar üstteki dünkü alttaki bugünkü alttakinde pik olmuş değil mi
Canım adet döngün ne kadar sürede oluyorEki Görüntüle 3578404 Kızlar üstteki dünkü alttaki bugünkü alttakinde pik olmuş değil mi
Rica ederim canım aminnnnnninşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile tekrardan sana gebelik duygusunu yaşatsın canımkafamda ki negatifliği sildin valla çok teşekkür ederim :)
Ahhh benim de öyle stres yapmamanız gerekiyo Allahtan kuzenim geldi ben gurbetteyim bikaç gün onunla geçer en azından bi de bu konunun açılması güzel oldu sizlerle sohbet falan geçecek artık zamanBende o sekildeyim nasıl zaman geciricem bilmiyorum aklımdan çıkmıyor ama aklıma getirmemem stres yapmamam gerek
Ahhh benim de öyle stres yapmamanız gerekiyo Allahtan kuzenim geldi ben gurbetteyim bikaç gün onunla geçer en azından bi de bu konunun açılması güzel oldu sizlerle sohbet falan geçecek artık zaman
28-30 günCanım adet döngün ne kadar sürede oluyor
Kesinlikle ben bir buçuk senedir her ay bekle bekle çok zor inşallah tez zamanda nasip olur hepimizeeAynen öyle benimde gözüm burda hep zamanımizin su gibi geçmesi gerek yoksa catlarim ben
Ben de pik gördüm değerlendirdim hemen ertesi gün çatlamış görünüyodu doktor kist oluşmuş belki yumurtan çatlamadığı için oluşmuştur belki kendiliğinden dedi ama o zaman silikleşmezdi diye düşünüyorum bekleyelim bakalımmGrupta ki herkes pik gördü değerlendirdi galiba dimi![]()
Kesinlikle ben bir buçuk senedir her ay bekle bekle çok zor inşallah tez zamanda nasip olur hepimize