Biran önce test zamanımız gelse de test yapsak yaa her gün takvime bakıyorum
Gaz sancısı ve gaz var hafif kasık ağrısı var akıntım var Allahımmm çabucak geçsin de bu ay bitsin hepimiz güzel haberler alalımmmm
Yok olmamış daha siliklesene kdr yapmaya devam et canım ve bu günü mutlaka değerlendirinEki Görüntüle 3579112 En alttaki dün yaptığım kızlar çatlama olmuş mu anlayamadım bakar mısınız bi
Tamam canım teşekkür ederimYok olmamış daha siliklesene kdr yapmaya devam et canım ve bu günü mutlaka değerlendirin
Rica ederim hayatım ne demekkkTamam canım teşekkür ederim
Bugün iyiyim ben ağrım sızım yokRica ederim hayatım ne demekkk
Eee bugün nasılsınız
Ne güzel hep iyi oll inşallah benimde kasiklarimin oraya bı sizlana giriyor arada birBugün iyiyim ben ağrım sızım yok
İnşallah bebeğimiz bu ay bizi sevindirir yaNe güzel hep iyi oll inşallah benimde kasiklarimin oraya bı sizlana giriyor arada bir
İnşallah bebeğimiz bu ay bizi sevindirir ya
Hayırr öyle deme Allah en güzelini nasip edecek pozitif olAyy amin inşallah biliyomusun içimde çok güzel bı his var sanki bu defa olucakmis gibi offf yikilirim ama olmazsa..
Benim de Sat 1 nisan ve tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum sizde durumlar nasıl kızlarKızlar adet tarihi 1 Nisan 2 Nisan 3 Nisan olanlar beraber bekleyelim
Ayy bende rüyamda ultrasona giriyordum hamile olduğum için bilmiyorum yaaHayırr öyle deme Allah en güzelini nasip edecek pozitif olinşallah içindeki hisler snei yanıltmaz benide birkaç kişi rüyasında hamile gördü bu ara hayrolsun içleirne mi doğdu bilmiyorum
Belirti kovaliyoruz bizde bilmiyorum sende varmı bisilerBenim de Sat 1 nisan ve tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum sizde durumlar nasıl kızlar
Bende yumurtlamadan beri devam eden bir akıntı söz konusu rahmim de hala yumuşak elle muayene ediyorum ovulasyon döneminde de. Pzt de progesteron baktırıcam çatlama oldu ama teyit etmek için işte. Regl ye 7 gün kaldı bilmiyorum tuttu muBelirti kovaliyoruz bizde bilmiyorum sende varmı bisiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?