Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Gaz sancısı ve gaz var hafif kasık ağrısı var akıntım var Allahımmm çabucak geçsin de bu ay bitsin hepimiz güzel haberler alalımmmm

Bende de aşırı bi gaz sancısı kasık ağrısı akıntı var iğneler batıyor sanki kasıklarıma anlamadım ve çok şiddetli

bende de çok gaz sancısı var . Ama kaşık ağrısı değil de gaz sancısı ve alt katında şişlik gibi hissediyorum. Ve alt karnım ağrıyor sanki üşüttüm gibi. Ne zormuş beklemek

Ayy amin inşallah biliyomusun içimde çok güzel bı his var sanki bu defa olucakmis gibi offf yikilirim ama olmazsa..
Hayırr öyle deme Allah en güzelini nasip edecek pozitif ol inşallah içindeki hisler snei yanıltmaz benide birkaç kişi rüyasında hamile gördü bu ara hayrolsun içleirne mi doğdu bilmiyorum

Hayırr öyle deme Allah en güzelini nasip edecek pozitif ol inşallah içindeki hisler snei yanıltmaz benide birkaç kişi rüyasında hamile gördü bu ara hayrolsun içleirne mi doğdu bilmiyorum
Ayy bende rüyamda ultrasona giriyordum hamile olduğum için bilmiyorum yaa

Belirti kovaliyoruz bizde bilmiyorum sende varmı bisiler
Bende yumurtlamadan beri devam eden bir akıntı söz konusu rahmim de hala yumuşak elle muayene ediyorum ovulasyon döneminde de. Pzt de progesteron baktırıcam çatlama oldu ama teyit etmek için işte. Regl ye 7 gün kaldı bilmiyorum tuttu mu bir kürtajım var 9 haftalıkken gelişimi durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…