- 18 Nisan 2025
- 208
- 140
- 18
- 24
7 gün cok erken en az yumurtlamadan 12 gün gecmus olması gerekıor yanı erken gebelık testlerı nıye yanlıs sonuc verınskı hcg sı normal teste göre daha düşük yanı bılemedım keske adetımı bekleseydım adet gecıkmesınden 2 gün sonra yapmak daha dpgru dıor ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapıp pozitif gören var dıe yaptım ama bembeyaz nehtaıf yanı yumırtlama günümden 13 gün gectı cıksa en azından sılık cıkardı dıe dusunuorum hep ablamda aynı testi yaptı 10 sanıyede ıkıncı cızgı cıkmısyı ama onun adetı gecıkmıstı birde ben türkıyede kalmıorum o söyledıgınız testleri bılmıorum adetım gecıkırse clealblue yaparım ama yıne erken gebelık testı ı alırım herhaldeBen erken gebelik testi yaptim bugun adetime 7 gun var ama negatif. Bir de erken testlerin cogu yaniltici diye biliyorum. Benim arkadasimda bile basimiza geldi. Normal kaset testte silik cizgi vardi erken gebelik negatifti. Predictor ve awox dogru sonuclaniyor diye biliyorum marka olarak. Bende predictor var. Ama zaten yumurtlamamin uzerinden 7 gun gectigini varsayarsak benim icin cok erken diye dusunuyorum test yapmak icin.
Daha çok erken kuzuuBen erken gebelik testi yaptim bugun adetime 7 gun var ama negatif. Bir de erken testlerin cogu yaniltici diye biliyorum. Benim arkadasimda bile basimiza geldi. Normal kaset testte silik cizgi vardi erken gebelik negatifti. Predictor ve awox dogru sonuclaniyor diye biliyorum marka olarak. Bende predictor var. Ama zaten yumurtlamamin uzerinden 7 gun gectigini varsayarsak benim icin cok erken diye dusunuyorum test yapmak icin.
Ya yumurtlamadan sonra 14. Gün kuzu belki en geç perşembe 32. Gün olurum ama belli olmazAyyy hadi bakalım çok heyecanlı adetim gecikti mi aşko
Ya evet sonucta erken test ve daha hassas olmasi gerekiyor. Ama piyasada insanlarin genel yorumlarindan anladigim kadariyla cok fazla memnun kalinmiyor turkiyedeki erken gebelik testlerinden.7 gün cok erken en az yumurtlamadan 12 gün gecmus olması gerekıor yanı erken gebelık testlerı nıye yanlıs sonuc verınskı hcg sı normal teste göre daha düşük yanı bılemedım keske adetımı bekleseydım adet gecıkmesınden 2 gün sonra yapmak daha dpgru dıor ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapıp pozitif gören var dıe yaptım ama bembeyaz nehtaıf yanı yumırtlama günümden 13 gün gectı cıksa en azından sılık cıkardı dıe dusunuorum hep ablamda aynı testi yaptı 10 sanıyede ıkıncı cızgı cıkmısyı ama onun adetı gecıkmıstı birde ben türkıyede kalmıorum o söyledıgınız testleri bılmıorum adetım gecıkırse clealblue yaparım ama yıne erken gebelık testı ı alırım herhalde
Ay inşAllahh yaaa eşim nöbette çıkışı uyudu ben de uyumuşum şimdi bi test daha yapsam mı acabaaaYaaaaa vaaar
İnşAllahhh canım yaBekleee inşallah hayırlı haberler gelir
Evet biliyorum ama umut dunyasi isteeeDaha çok erken kuzuu
Ah o umut varyaaa ben de ar+ımed yaptım erken gebelik çok silik anca ben görebiliyorum yarın kan vercem bakalımEvet biliyorum ama umut dunyasi isteee
Ayyy çok şükürrrrr Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmKızlar 24 nisan beta 101 çıktı bugün 475 çok şükür Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sağol canım inşallah hayırlı haberleri alırız bakalım ne olacakAyyy vanilya var varrrr Allahım çok mutlu oldummmmmmm
İnşAllahhhhÇok sağol canım inşallah hayırlı haberleri alırız bakalım ne olacak
Nasıl demiyor kız silik çıktı ya bende de öyle çıktıAy kızlar hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama testler de hiç hamilesin demiyo yaa
Bilmiyorum yaaa ben bi kere yalancı pozitif yaşadım ya yalancıya diyorumNasıl demiyor kız silik çıktı ya bende de öyle çıktı
Ay umarim hamilesindir yaa. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bu surec uzun sure bekleyenler icin yipratici oluyorAh o umut varyaaa ben de ar+ımed yaptım erken gebelik çok silik anca ben görebiliyorum yarın kan vercem bakalım
Testin hangi markaydı kiBilmiyorum yaaa ben bi kere yalancı pozitif yaşadım ya yalancıya diyorum
Ar+ımedTestin hangi markaydı ki
Hem de çokk arada bi boş gebelik geçirdim ama bş buçuk sene beni zorladı Rabbim de biliyo yaAy umarim hamilesindir yaa. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bu surec uzun sure bekleyenler icin yipratici oluyor
Biz de bir bucuk yil oldu asagi yukari. Ilk baslarda cok takmadik ama bu aralar bi sorun var midir diye de dusunmuyo degiliz. Gecen ay doktora gittim ultrasonda bi sorun gorunmuyor adetin 3. Gunu gel hormon testi yapalim esin de sperm testi versin dedi. Inositole basladim ve ovulasyon takibi yaotik bu ay.Hem de çokk arada bi boş gebelik geçirdim ama bş buçuk sene beni zorladı Rabbim de biliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?