- 18 Nisan 2025
- 187
- 121
- 18
- 24
Gercekten öyle haklisin ama benim durumum gercekten iyi degil suanda bende isterim bi cocugum olsun ama daha yasimda cok genc daha cok erkenCanım şimdi burda herkes o çift çizgiyi görmek için can atıyo aylardır belki yıllardır tavsiye verecek nitelikte biri değilim ama 15 aydır içinde bi kere boş gebelik geçirip o süreci yaşadığım için ekstrem bi durum olmadığı sürece hazır değilim deme Rabbimin emaneti eğer olursa da yüreğin evin hayatın şenlenir unutma o bi nimet o bi bereket keyfini çıkart eğer varsa
Icine dogmus sanki hamile oldugum olabilir hissedior olabilirsinHakkında hayırlısı canım ama benim tahminim yüksek ihtimal yine de Rabbim bilir kuzu
Kürtajdan sonra ikinci adet olduğu için tam kestiremiyorum şimdi yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün daha beklemek zor adet mi olcam bilemiyorum zaman geçse de bilsekkkNe zaman adetin
Hayırlısı olsun inşAllahhh isteyen herkese nasip olsunIcine dogmus sanki hamile oldugum olabilir hissedior olabilirsin
Vallah benimde tam 10. gün daha erken yapma test ben adetimi beklicem sende öyle yap ha illa beklemem diorsan en erken adetten iki gün önce yapmakKürtajdan sonra ikinci adet olduğu için tam kestiremiyorum şimdi yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün daha beklemek zor adet mi olcam bilemiyorum zaman geçse de bilsekkk
Dedim ya ekstrem durum varsa bişe diyemem ama nasibiyle gelir de eğer varsa yüreğini ferah tut sen çiçeğimGercekten öyle haklisin ama benim durumum gercekten iyi degil suanda bende isterim bi cocugum olsun ama daha yasimda cok genc daha cok erken
Insallah sanada nasip olur bende olan belirtilerin cogu sendede varHayırlısı olsun inşAllahhh isteyen herkese nasip olsun
Ay çok varrrrrVallah benimde tam 10. gün daha erken yapma test ben adetimi beklicem sende öyle yap ha illa beklemem diorsan en erken adetten iki gün önce yapmak
Bi bakalim vsrsa ne yapcagimaDedim ya ekstrem durum varsa bişe diyemem ama nasibiyle gelir de eğer varsa yüreğini ferah tut sen çiçeğim
Ya bugün adet olacakmışım hissi geldi ama bilmiyorum bulantım çok bekleyip görcez inşAllah yaa ama dedim ya kürtajdan sonra dengem şaştı mı bilemiyorum beklemedeyimmInsallah sanada nasip olur bende olan belirtilerin cogu sendede var
Ama anca belli olur yoksa hep negatifi görürsünAy çok varrrrr
Hayırlısı hakkında valla havalara uç yine deeeBi bakalim vsrsa ne yapcagima
Beklicem canım ya daha en geç bi haftaya adet olcam ama bilmiyorummAma anca belli olur yoksa hep negatifi görürsün
Yumurtlaman 10 gün öncwyse sumdi adet olmassin yani cok erken gebelik belirtisidirYa bugün adet olacakmışım hissi geldi ama bilmiyorum bulantım çok bekleyip görcez inşAllah yaa ama dedim ya kürtajdan sonra dengem şaştı mı bilemiyorum beklemedeyimm
Bilmiyorum ki yaaaa inşAllahhhhYumurtlaman 10 gün öncwyse sumdi adet olmassin yani cok erken gebelik belirtisidir
Iyi dusun cok kafanida yorma 4 gün bekle en azBilmiyorum ki yaaaa inşAllahhhh
Haklısın sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisinIyi dusun cok kafanida yorma 4 gün bekle en az
VallahHaklısın sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
Allah seniii tamam tamam ben evlisin diye düşündüm ne güzel bol bol dua ettim kusura bakma hayırlısı hakkındaVallah20 yasim ve dugub iki ay sonra daha nisanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?