• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kizlar bel ve kasik agrim var bugun hele sabah kalktigimda yururken belim cok agriordu birde alt karnimda sanki her an bisi dücekmis hissi var böyle sanki bi doluluk var sanki su var icinde degisik birde 2-3 gündpr boynum sirtim acaxip tutulmus gibi agrior
Ah kuzu benim de boynum sırtım tutuk alakasız yani niye acabaa

Hiç bilmiyorum geçen hafta da tutuldu koluma vuruyo dün de aniden oldu ay inşAllah yaaa
Benim belim arada agrior bugun sabah böyle normal agri gibi degildi icine kadar agri gibi bisi hissettim birde ayagima popo kismina sanki yanlis haralet yaparsin agrir ya öyle bisi var

Kızlar ne zaman test yapacaksınızz elimde 1 tane kaldı benim beklesem mi acabaa ne yapsamm

Yüksek ihtimal gebesin inşAllah öyledir kuzuu
Yok ya deme insallah vallah hic hazir degilim üstelik esim icimdede gelmedi geri cekilme yöntemiyle birlikte olduk ama iste zevk suyu hamilr birakior ya az ihtimal bile olsa var yani birde benim ovülasyon günlerim belli degildi döngüm dengesizdi ama 8inden 11 ine kadar iliski yasadik ve yunurtlsmam 14 tü sperm 3-5 gün canli kalabilior o yuzden ovülasyon günpmde iliski yasamis ve yunurtlama günpmde soermle yunurta birlesmis olsbiliri

Adetime daha 6-7 gün var bekleyemiorum gercekten asiri uyku sag sol kasik agrisi gaz sancisi bagirsaklar bi degisik gögüslerde bisi yok sadece siyah kismin en kenarlarinda sanki kalin damarlar var onlari görüorum azicik

Yok ya deme insallah vallah hic hazir degilim üstelik esim icimdede gelmedi geri cekilme yöntemiyle birlikte olduk ama iste zevk suyu hamilr birakior ya az ihtimal bile olsa var yani birde benim ovülasyon günlerim belli degildi döngüm dengesizdi ama 8inden 11 ine kadar iliski yasadik ve yunurtlsmam 14 tü sperm 3-5 gün canli kalabilior o yuzden ovülasyon günpmde iliski yasamis ve yunurtlama günpmde soermle yunurta birlesmis olsbiliri
Canım şimdi burda herkes o çift çizgiyi görmek için can atıyo aylardır belki yıllardır tavsiye verecek nitelikte biri değilim ama 15 aydır içinde bi kere boş gebelik geçirip o süreci yaşadığım için ekstrem bi durum olmadığı sürece hazır değilim deme Rabbimin emaneti eğer olursa da yüreğin evin hayatın şenlenir unutma o bi nimet o bi bereket keyfini çıkart eğer varsa 🥰😇😇

Adetime daha 6-7 gün var bekleyemiorum gercekten asiri uyku sag sol kasik agrisi gaz sancisi bagirsaklar bi degisik gögüslerde bisi yok sadece siyah kismin en kenarlarinda sanki kalin damarlar var onlari görüorum azicik
Hakkında hayırlısı canım ama benim tahminim yüksek ihtimal yine de Rabbim bilir kuzu

Back
X