Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Benimde eşim nöbete gitti bende etamin havlu yapmaya karar verdim demin

Ayyyy inşAllahhh sağlıklı olurlar ben de ikiz istiyorum ama zor ihtimal yine de Rabbim bilir

Bende YouTube dan öğrenmiştim çeyizim için dnsmsm öyle Bi hobi edindim işte sonra, aynen öyle ya düşünmeyelim fazla artık

Bende YouTube dan öğrenmiştim çeyizim için dnsmsm öyle Bi hobi edindim işte sonra, aynen öyle ya düşünmeyelim fazla artık
Ay ben de alıcam bi ara şimdi lif falan yapıyorum zaman geçsin diye ama onda gözüm var bakalım yapıcam onu da elimden gelir de denemedim daha

Kizlar bel ve kasik agrim var bugun hele sabah kalktigimda yururken belim cok agriordu birde alt karnimda sanki her an bisi dücekmis hissi var böyle sanki bi doluluk var sanki su var icinde degisik birde 2-3 gündpr boynum sirtim acaxip tutulmus gibi agrior

Kızlar eskiden hep okurdum burayı aman ne saçma konular konuşuyorlar derdim şimdi burçları konuşuyoruz resmen hahha keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…