Ben de öyle ya vakit geçirmek için yapıyoruz resmenİki kişiyiz p yüzden zor olmuyor fazla vaktimide almadı vakit geçirmek için yaptım açıkçası
Spor falan yapım diyorum varsa zarar gelir diye korkuyorum bu bı kac gundurde zaten çok acikiyorum nedense yarım saatte bir yiyorum desem yeridirBen de öyle ya vakit geçirmek için yapıyoruz resmen
Var sende yaaaaaaa güzel düşünelimmSpor falan yapım diyorum varsa zarar gelir diye korkuyorum bu bı kac gundurde zaten çok acikiyorum nedense yarım saatte bir yiyorum desem yeridir
inşallah vardır doktor çoklu gebelik ihtimali var demişti ikiz istiyorum nasıp olursaVar sende yaaaaaaa güzel düşünelimm
Kızzzzlae napıyorsunuz
Çok güzel hareketler bunlar dnsmsmO ne kızzz
Benimde eşim nöbete gitti bende etamin havlu yapmaya karar verdim deminBurda da hava hiç iç açıcı değil eşim de nöbette sabaha kadar yok Öyle halim yok ki anlatamam bi de midem bulanıyo ben de namaz kıldım biraz kuran okuyayım dedim şimdi bi süpürge tutup sonra da örgü örmeyi planlıyorum
Ay annem yapıyo ben denemedim ama yapmak istiyorum çok amaannn olacağı varsa olacak kendimizi başka şeylere verelim birazBenimde eşim nöbete gitti bende etamin havlu yapmaya karar verdim demin
Ayyyy inşAllahhh sağlıklı olurlar ben de ikiz istiyorum ama zor ihtimal yine de Rabbim bilirAyyy
inşallah vardır doktor çoklu gebelik ihtimali var demişti ikiz istiyorum nasıp olursabide üçüz olursa birinin kalbini durdura biliriz dedi ama ben öyle bişey yapamam asla kıyamam umarım olmaz öyle bişey
Ayyyy inşAllahhh sağlıklı olurlar ben de ikiz istiyorum ama zor ihtimal yine de Rabbim bilir
Bende YouTube dan öğrenmiştim çeyizim için dnsmsm öyle Bi hobi edindim işte sonra, aynen öyle ya düşünmeyelim fazla artıkBurda da hava hiç iç açıcı değil eşim de nöbette sabaha kadar yok Öyle halim yok ki anlatamam bi de midem bulanıyo ben de namaz kıldım biraz kuran okuyayım dedim şimdi bi süpürge tutup sonra da örgü örmeyi
Ay annem yapıyo ben denemedim ama yapmak istiyorum çok amaannn olacağı varsa olacak kendimizi başka şeylere verelim biraz
[/QUOTE
İnşAllahhhhhh hepimizin yaaa şurada gebelik haberini hepimiz verelim çok istiyorummm çifter çizgiler havada uçuşsunnnUmarimmmm gönlüne göre olurr
Ayyy amin amin inşaallahİnşAllahhhhhh hepimizin yaaa şurada gebelik haberini hepimiz verelim çok istiyorummm çifter çizgiler havada uçuşsunnn
Ay ben de alıcam bi ara şimdi lif falan yapıyorum zaman geçsin diye ama onda gözüm var bakalım yapıcam onu da elimden gelir de denemedim dahaBende YouTube dan öğrenmiştim çeyizim için dnsmsm öyle Bi hobi edindim işte sonra, aynen öyle ya düşünmeyelim fazla artık
Oğlakk şimdi hamile kaldıysam kendi doğum günüme yakın doğurcam hahahahKızlar burcunuz ne merak ettim benimki başak burcu
Benimde yükselenim oğlak, hadi inşallah hamilesindirOğlakk şimdi hamile kaldıysam kendi doğum günüme yakın doğurcam hahahah
İnşAllahhh hepimizzzBenimde yükselenim oğlak, hadi inşallah hamilesindir
Benim ki teraziKızlar burcunuz ne merak ettim benimki başak burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?