Şey dicektim kasıgima kramp giriyor birden ama aşırı ağrılı oluyor hareket edemiyorum normal mi acaba o saat geç doktorlada konuşamıyorum aşırı bı ağrısı oluyorAynen öyle gerçekten de
Bence normaldir uzanıyorum dinlen ve bol su iç yine de doktora danış ama kafaya takılcak bişi yoktur inşAllah ben öyle düşünüyorumŞey dicektim kasıgima kramp giriyor birden ama aşırı ağrılı oluyor hareket edemiyorum normal mi acaba o saat geç doktorlada konuşamıyorum aşırı bı ağrısı oluyo
Ay gerçekten eşim kapıda ama ben önce buraya yazdım hahahahAy benim için de beklemek çok zordu ama sizle yazışa yazışa daha rahat geçti testimin silik çıktığını bile kimseye diyemedim sanki burası daha yakınmış gibi geldi buraya attım sjsnsn
Merak etme tatlım altıncı yedinci haftalarda 8 de uyumaya başlarsın dmdmdm o haftalarda asıl gebelik belirtileri yaşanıyor benceBen eskiden uyurdum öğlene kadar bikaç aydır uykum tamamen kaçıyo ilk defa eşimden önce yatağa girdim uyku bastı beni de
Ya o kdar ağrılı olmasa kafaya takmam zaten de haklısın iyi düşünelim iyi olsun zaten pazartesi gidicem doktoraBence normaldir uzanıyorum dinlen ve bol su iç yine de doktora danış ama kafaya takılcak bişi yoktur inşAllah ben öyle düşünüyorum
Evet 5 ten sonra başlıyor yaMerak etme tatlım altıncı yedinci haftalarda 8 de uyumaya başlarsın dmdmdm o haftalarda asıl gebelik belirtileri yaşanıyor bence
Aynen öyle güzel düşünelim biz hamileliğin tadını çıkarYa o kdar ağrılı olmasa kafaya takmam zaten de haklısın iyi düşünelim iyi olsun zaten pazartesi gidicem doktora
Ay hadi hayırlısı, sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin Rabbim, kucağımıza alalım bebişleri sağ salimEvet 5 ten sonra başlıyor ya
Sanki ben de hamileymişmm gibi konuştun kızzMerak etme tatlım altıncı yedinci haftalarda 8 de uyumaya başlarsın dmdmdm o haftalarda asıl gebelik belirtileri yaşanıyor bence
ÖyleeeeAynen öyle güzel düşünelim biz hamileliğin tadını çıkar
AminnnnnAy hadi hayırlısı, sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin Rabbim, kucağımıza alalım bebişleri sağ salim
Kız öylesin zaten bence sjsmsmSanki ben de hamileymişmm gibi konuştun kızz
Ay sonucun da hemen çıkar inşallah görürüz yükselen betayıYaaaa canımsınn
Hrmem çıkmaz geceye anca çıkıyo bizim burda ama inşallah yükselenim belayı görürüz şimdi yine yaptım çok hayali çizgi var dünkü erken gebelikti bu kaset bi de ar+ımed marka hiç adet oöacak hissi yok ama yine de emin değilim ben yaaAy sonucun da hemen çıkar inşallah görürüz yükselen betayı
Hahahh kıyamammmTek test beni tatmin etmiyor dmsmsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?