Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay benim için de beklemek çok zordu ama sizle yazışa yazışa daha rahat geçti testimin silik çıktığını bile kimseye diyemedim sanki burası daha yakınmış gibi geldi buraya attım sjsnsn

Şey dicektim kasıgima kramp giriyor birden ama aşırı ağrılı oluyor hareket edemiyorum normal mi acaba o saat geç doktorlada konuşamıyorum aşırı bı ağrısı oluyo
Bence normaldir uzanıyorum dinlen ve bol su iç yine de doktora danış ama kafaya takılcak bişi yoktur inşAllah ben öyle düşünüyorum

Ay benim için de beklemek çok zordu ama sizle yazışa yazışa daha rahat geçti testimin silik çıktığını bile kimseye diyemedim sanki burası daha yakınmış gibi geldi buraya attım sjsnsn
Ay gerçekten eşim kapıda ama ben önce buraya yazdım hahahah

Ben eskiden uyurdum öğlene kadar bikaç aydır uykum tamamen kaçıyo ilk defa eşimden önce yatağa girdim uyku bastı beni de
Merak etme tatlım altıncı yedinci haftalarda 8 de uyumaya başlarsın dmdmdm o haftalarda asıl gebelik belirtileri yaşanıyor bence

Bence normaldir uzanıyorum dinlen ve bol su iç yine de doktora danış ama kafaya takılcak bişi yoktur inşAllah ben öyle düşünüyorum
Ya o kdar ağrılı olmasa kafaya takmam zaten de haklısın iyi düşünelim iyi olsun zaten pazartesi gidicem doktora

Ben bugün artimed mi ne onun kaset testini de aldım başka marka yoktu onu da ilerleyen günlerde yaparım diye dmdmdm

Ay sonucun da hemen çıkar inşallah görürüz yükselen betayı
Hrmem çıkmaz geceye anca çıkıyo bizim burda ama inşallah yükselenim belayı görürüz şimdi yine yaptım çok hayali çizgi var dünkü erken gebelikti bu kaset bi de ar+ımed marka hiç adet oöacak hissi yok ama yine de emin değilim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…