- 18 Nisan 2025
- 187
- 121
- 18
- 24
Ajagah. Duani et amin insallah dogru zamanda hayirlisiyla gebe kalirim simdi gebe kalsam bile halledilir ki dugun var iki aya ama esim baska ülkede yani dugunden sonra bi sure ayri kalcaz gebe olaman ki yaninada gidemwm okulum varAllah seniii tamam tamam ben evlisin diye düşündüm ne güzel bol bol dua ettim kusura bakma hayırlısı hakkında
Evet bende ayni sekilde dusubdum hamileysem ve aldirmak cok zir alamassam dugun günü hamile kaldim derim sonrads erken dogum derim okuluda sonra dewam ederim yada yine dewam ederim doguma dogru yanina giderimİki ay varsa kimseye söylemezsin hemen hamile kaldığını söylersin erken doğum dersin dur öyle düşün bebişe zarar gelmesin de en azından bu ihtimalin var
Düğün gecesi orda olmıcak mı o sırada tutmuş dersin ay planlıyorum bile yaptım tövbe yaa ahhahAjagah. Duani et amin insallah dogru zamanda hayirlisiyla gebe kalirim simdi gebe kalsam bile halledilir ki dugun var iki aya ama esim baska ülkede yani dugunden sonra bi sure ayri kalcaz gebe olaman ki yaninada gidemwm okulum var
Ay ben maddi falan düşündüm sıkıntı olduğu için bebek istemedin sandım özür dilerim hakkını helal etEvet bende ayni sekilde dusubdum hamileysem ve aldirmak cok zir alamassam dugun günü hamile kaldim derim sonrads erken dogum derim okuluda sonra dewam ederim yada yine dewam ederim doguma dogru yanina giderim
Ahahshahhah ay kiz guldurdun vallah kafalar ayni ayni plani bende yaptim benim icin önemli degil lürz ailesi babam falan cok sikinti bilinirseDüğün gecesi orda olmıcak mı o sırada tutmuş dersin ay planlıyorum bile yaptım tövbe yaa ahhah
Yok kiz kocam yanimda degil ondan birde okulum var yanina gidememAy ben maddi falan düşündüm sıkıntı olduğu için bebek istemedin sandım özür dilerim hakkını helal et
E tabi sıkıntı olur canım planı yaptık ama olmaması gereken bişey sonuçta hayırlısı neyse o olsun yaaaAhahshahhah ay kiz guldurdun vallah kafalar ayni ayni plani bende yaptim benim icin önemli degil lürz ailesi babam falan cok sikinti bilinirse
Yani gelecegi varsa bi bildigi vardir allahin ama yani tabi szan cok dogru bi zaman degil birde yeni evlenioz ya biraz tek kocamla evliligin tadini cokarmak gezmek istiorumE tabi sıkıntı olur canım planı yaptık ama olmaması gereken bişey sonuçta hayırlısı neyse o olsun yaaa
Haklısın canım yine de hayırlısı ben hemen istedim bi buçuk yıl oldu bak hiç korunmadık bi deYani gelecegi varsa bi bildigi vardir allahin ama yani tabi szan cok dogru bi zaman degil birde yeni evlenioz ya biraz tek kocamla evliligin tadini cokarmak gezmek istiorum
Yani hep icinde geliormuydu ona ragmen bir bucuk yol mi oldu o kadar zormu ya gebe kalmakHaklısın canım yine de hayırlısı ben hemen istedim bi buçuk yıl oldu bak hiç korunmadık bi de
Düğün gecesi orda olmıcak mı o sırada tutmuş dersin ay planlıyorum bile yaptım tövbe yaa ahhah
Bende yaklaşık bir yıldır evliyim korunmayı bıraktığım an hamile kalırım diye düşündüm ama çok zormuş gebe kalmak yaaYani hep icinde geliormuydu ona ragmen bir bucuk yol mi oldu o kadar zormu ya gebe kalmak
Evet ya keşkeKızlar eskiden hep okurdum burayı aman ne saçma konular konuşuyorlar derdim şimdi burçları konuşuyoruz resmen hahha keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz
Evet hiç korunmadık ve bi buçuk yılda bir yıl dolduğunda tuttu o da boş gebelikti nasip bazı şeyler yaYani hep icinde geliormuydu ona ragmen bir bucuk yol mi oldu o kadar zormu ya gebe kalmak
Ahhh biz bebek haberi için tutuluyoruz diye kıza nasıl güzel fikir veriyoruz ama hahahBende yaklaşık bir yıldır evliyim korunmayı bıraktığım an hamile kalırım diye düşündüm ama çok zormuş gebe kalmak yaahamileysen sakla zaten düğüne çok az var snsnsn
Bi de gurbette olunca böyle iki samimiyet hoşuma gidiyorEvet ya keşke
Ahhh biz bebek haberi için tutuluyoruz diye kıza nasıl güzel fikir veriyoruz ama hahah
O zaman daha var 30unda test yapmam lazımBen yumırtlamadan 12 gün sonra kaset testte görmüştüm ama bilemem tabi herkesin farklıdır psikolojik değildir umarım ama olma ihtimali de var tabii kiii
Benimde öyle ya Bi kaç akrabam var ama yaşıtım kimse yok eşimin ailesi de 2 saat uzak tek arkadaşım eşim dkdkskBi de gurbette olunca böyle iki samimiyet hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?