Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Allah seniii tamam tamam ben evlisin diye düşündüm ne güzel bol bol dua ettim kusura bakma hayırlısı hakkında
Ajagah. Duani et amin insallah dogru zamanda hayirlisiyla gebe kalirim simdi gebe kalsam bile halledilir ki dugun var iki aya ama esim baska ülkede yani dugunden sonra bi sure ayri kalcaz gebe olaman ki yaninada gidemwm okulum var

İki ay varsa kimseye söylemezsin hemen hamile kaldığını söylersin erken doğum dersin dur öyle düşün bebişe zarar gelmesin de en azından bu ihtimalin var
Evet bende ayni sekilde dusubdum hamileysem ve aldirmak cok zir alamassam dugun günü hamile kaldim derim sonrads erken dogum derim okuluda sonra dewam ederim yada yine dewam ederim doguma dogru yanina giderim

Ajagah. Duani et amin insallah dogru zamanda hayirlisiyla gebe kalirim simdi gebe kalsam bile halledilir ki dugun var iki aya ama esim baska ülkede yani dugunden sonra bi sure ayri kalcaz gebe olaman ki yaninada gidemwm okulum var
Düğün gecesi orda olmıcak mı o sırada tutmuş dersin ay planlıyorum bile yaptım tövbe yaa ahhah

Evet bende ayni sekilde dusubdum hamileysem ve aldirmak cok zir alamassam dugun günü hamile kaldim derim sonrads erken dogum derim okuluda sonra dewam ederim yada yine dewam ederim doguma dogru yanina giderim
Ay ben maddi falan düşündüm sıkıntı olduğu için bebek istemedin sandım özür dilerim hakkını helal et

Bende yaklaşık bir yıldır evliyim korunmayı bıraktığım an hamile kalırım diye düşündüm ama çok zormuş gebe kalmak yaa 🫠 hamileysen sakla zaten düğüne çok az var snsnsn🤭
Ahhh biz bebek haberi için tutuluyoruz diye kıza nasıl güzel fikir veriyoruz ama hahah

Back
X