Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ben negatifi görürsem üzülmeyim diye sürekli psikolojik demeye başladım kendime çünkü geçen ay da cok belirti yaşadım kendimce hepsi progesteron yüzündenmiş
Beni düşün bide hiç belirtim yoktu 34 gün gecikmem oldu resmen öldüm dirildim o süreçte ilaç kullanmama rağmen adet olamadim

Beni düşün bide hiç belirtim yoktu 34 gün gecikmem oldu resmen öldüm dirildim o süreçte ilaç kullanmama rağmen adet olamadim
Aaaa niye pcos falan mı var sende, ben de Yumurtalık ameliyatlıyım o yüzden amh düşük işte cerrahi operasyon sebebiyle düşüyormuş

Aaaa niye pcos falan mı var sende, ben de Yumurtalık ameliyatlıyım o yüzden amh düşük işte cerrahi operasyon sebebiyle düşüyormuş
Aynen pcos var ve yumurta tembelliği de var o yüzden hiç ovulasyon görmüyordum ben klomeni de onun için kullandım ve bu ay pik gördüm

Kızlar ben önümüzde ki hafta perşembe veya cuma kan vericem haberiniz olsun gebelik testleriyle uğraşmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…