Ugrasacak biseyler bulmaya çalışıyorum bulamıyorum da nshsnshsmbs burayı okuyup duruyorumShdjdjdj ben de güya düşünmeyecektim ama bugun başladı acabalarım buraya denk geldim iyi de oldu aynı duygu durumda olan sizlerle tanıştım
Aynen ben de dkfkfkflgl psikolojik olarak idrara sıkışıyorum su an düşün halimiUgrasacak biseyler bulmaya çalışıyorum bulamıyorum da nshsnshsmbs burayı okuyup duruyorum
Ya belirtim var bunun farkındayım ama kendi kendime acaba psikolojikmi diyorumİnanır mısın psikolojik sanırım su içer içmez wc gitmem gerekiyor al sana belirti
Bende bütün gün buraya bakıyorum gebelik haberleri var mı belirti yaşayan var mı diye dmdndn
Hdbebnjsbej bende de var o her wc e gittiğimde acaba idrar sıklığımi diyorumAynen ben de dkfkfkflgl psikolojik olarak idrara sıkışıyorum su an düşün halimi
Ben negatifi görürsem üzülmeyim diye sürekli psikolojik demeye başladım kendime çünkü geçen ay da cok belirti yaşadım kendimce hepsi progesteron yüzündenmişYa belirtim var bunun farkındayım ama kendi kendime acaba psikolojikmi diyorum
Beni düşün bide hiç belirtim yoktu 34 gün gecikmem oldu resmen öldüm dirildim o süreçte ilaç kullanmama rağmen adet olamadimBen negatifi görürsem üzülmeyim diye sürekli psikolojik demeye başladım kendime çünkü geçen ay da cok belirti yaşadım kendimce hepsi progesteron yüzündenmiş
Aaaa niye pcos falan mı var sende, ben de Yumurtalık ameliyatlıyım o yüzden amh düşük işte cerrahi operasyon sebebiyle düşüyormuşBeni düşün bide hiç belirtim yoktu 34 gün gecikmem oldu resmen öldüm dirildim o süreçte ilaç kullanmama rağmen adet olamadim
Aynen pcos var ve yumurta tembelliği de var o yüzden hiç ovulasyon görmüyordum ben klomeni de onun için kullandım ve bu ay pik gördümAaaa niye pcos falan mı var sende, ben de Yumurtalık ameliyatlıyım o yüzden amh düşük işte cerrahi operasyon sebebiyle düşüyormuş
Hadi allahın izniyle güzel haberlerini alalımAynen pcos var ve yumurta tembelliği de var o yüzden hiç ovulasyon görmüyordum ben klomeni de onun için kullandım ve bu ay pik gördüm
İnşallah yaHadi allahın izniyle güzel haberlerini alalım
Daha benim var geç yumurtladım bu ay mayıs 2 siHadi bakalım inşallah gerek kalmazKaç gün kaldı bata
Hadi bakalım güzel haberler gelir inşallahDaha benim var geç yumurtladım bu ay mayıs 2 si
Benim kasık ağrım ve bel ağrım arada da akıntı var ya haftaya cuma test yapacağım yada kan vereceğimBenim de Sat 1 nisan ve tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum sizde durumlar nasıl kızlar
AhahahahaBen çalışıyorum ya gün içinde çok aklıma gelmiyoda akşam eve gelince başlıyor acabalar
En güzel kararı almışsın canım haberini bekliyoruz ben de haftaya cmt regl günüm progesteron sonucuna göre test yapcamKızlar ben önümüzde ki hafta perşembe veya cuma kan vericem haberiniz olsun gebelik testleriyle uğraşmayacağım
Sat ne zaman canım inşallah güzel haberler alırızEn güzel kararı almışsın canım haberini bekliyoruz ben de haftaya cmt regl günüm progesteron sonucuna göre test yapcam
Sat neBenimde sat 1 nisan inşallah tutmuştur hepimizinki hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?