- 18 Ekim 2017
- 6.247
- 37.463
- 548
- 34
İstanbul Kurtköydeyim.Nerde yaşıyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul Kurtköydeyim.Nerde yaşıyorsun canım
Teşekkür ederim canım bu ay deniycemOvülasyonda bakıyorum bi ben erken yumurtlama yaşıyorum döngüm 25 gün regl başlangıcından itibaren 10.gün yumurtlama oluyo 11.gün çatlıyor, sonra da 5-6gün kala bakıyorum sertleştiyse zaten o ay olmamış oluyo
TamamamamamOnu hiç denemedim ama iyi diyenler cok. Ben predictor early ile öğrenmiştim beta 23 ken.
Rica ederim inşallah bebişler bizledir ya, bi de progesteron baktırıyor musun kuzum ben pzt 21.gün döngümün diye baktıracağımTeşekkür ederim canım bu ay deniycem![]()
Anladım canım ben Antalyadayımİstanbul Kurtköydeyim.
İnşallah inşallah canım hiç baktırmadım onu direk gidip progrsteron baktırcam deyince yapıyolar mıRica ederim inşallah bebişler bizledir ya, bi de progesteron baktırıyor musun kuzum ben pzt 21.gün döngümün diye baktıracağım
Ben geçen ay gittim devlette, özelde gittiğim doktor istedi 21.günde dedim hemen baktılar. Değer 10 üzeri cıkınca çatlama olmuş demek oluyor bi de 1.trimester değer aralığı var o aralıkta cıkarsa da hamilelik başlamış olabilir diyo doktor. Birisi 23 küsür çıkmış o ay hamileymiş meselaİnşallah inşallah canım hiç baktırmadım onu direk gidip progrsteron baktırcam deyince yapıyolar mı
Anladım iyiymiş aslında bu ay olmadıysa bi aonraki ay bend ebaktırayımBen geçen ay gittim devlette, özelde gittiğim doktor istedi 21.günde dedim hemen baktılar. Değer 10 üzeri cıkınca çatlama olmuş demek oluyor bi de 1.trimester değer aralığı var o aralıkta cıkarsa da hamilelik başlamış olabilir diyo doktor. Birisi 23 küsür çıkmış o ay hamileymiş mesela
Hadi bakalım inşallah gerek kalmazAnladım iyiymiş aslında bu ay olmadıysa bi aonraki ay bend ebaktırayım
Bence dene aşkım çıkabilirKızlar adetime 3-4 gün kala test yapsam cikarmi varsa ayın 12 sinde doktor 15-20 gün sonra yap dedi ama
Ay inşallah hadi daha 10 gün var ama sabırsızlanıyorumBence dene aşkım çıkabilir
Sen haftaya bi dene geç döllenme değilse çıkar zaten, pik yaşadın dimiAy inşallah hadi daha 10 gün var ama sabırsızlanıyorum
Evet 15 inde sabah pik gördüm akşamına catlamisti test siliklesti aslında ben bu ay 5 gün klomen kullandım bittikten 3 gün sonra kontrole gittim doktor 3 tane gelişmiş yumurta var dedi ve degerlendirmemi söyledi bide 15-20 gün sonra kan ver bakalım bı dedi hatta çoklu gebelik olma ihtimali bile var dedi yani 3 yumurtanın ucude dollenebilir dediSen haftaya bi dene geç döllenme değilse çıkar zaten, pik yaşadın dimi
Ayyy harika bir olasılık umarım olur yaaEvet 15 inde sabah pik gördüm akşamına catlamisti test siliklesti aslında ben bu ay 5 gün klomen kullandım bittikten 3 gün sonra kontrole gittim doktor 3 tane gelişmiş yumurta var dedi ve degerlendirmemi söyledi bide 15-20 gün sonra kan ver bakalım bı dedi hatta çoklu gebelik olma ihtimali bile var dedi yani 3 yumurtanın ucude dollenebilir dedi![]()
Amin inşallah rabbim sanada banada isteyen herkese de nasip eder inşallah umudumuzu yüksekte tutalım hep iyi düşünelim iyi olsun inşallahAyyy harika bir olasılık umarım olur yaabende de amh düşük ben de kürtaj sonrası 3 ay korundum bu 3.denemem olcak bana da dua ettt
Kızlar adetime 3-4 gün kala test yapsam cikarmi varsa ayın 12 sinde doktor 15-20 gün sonra yap dedi ama
Shdjdjdj ben de güya düşünmeyecektim ama bugun başladı acabalarım buraya denk geldim iyi de oldu aynı duygu durumda olan sizlerle tanıştımAslında aklımdan çıkmıyor düşünmem istemiyorum ama olmuyor bende buralarda dolaşıyorum unutmak için bu sohbet iyiki açılmış vaktim geçiyor birazda olsa djebkehxmjs
İnanır mısın psikolojik sanırım su içer içmez wc gitmem gerekiyor al sana belirtiBende bütün gün buraya bakıyorum gebelik haberleri var mı belirti yaşayan var mı diye dmdndn