• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşkınım..

Ama zaten çocukları var spermiogram testi deyince bende öyle birşey bekliyordum fakat kağıtta başka herhangi bişey yok sadece ürolojiye yönlendirdi
Ürolojiye sorun olmadığı takdirde yönlendirilmiyor.
Üroloji size tüm bilgileri verecektir.
Umarım hayırlı haberler alırsın.
Ölü yada canlı sperm bulunmadığını yazmışlar.
Erkeklerde 38 yaşından sonra sperm kalitesi miktarı düşermiş.
Ben hastanede neler gördüm nasıl bu hale gelindi bilmiyorum. 20 yaşında gencecik kadınların yumurtalık rezervi bitmiş, 20 yaşında erkeklerin sperm değerleri 7 tane ileri hareketli 3 tane yerinde hareketli toplam sperm sayısı 3000 yani azosperm.
Ağlayan, şok geçiren, inanamayan, ağlama krizi geçiren vs vs.
Bende cok zor yollardan geçtim.
Yumurtalık rezervin az derken doktorlar şu an yumurta kaynıyor yumurtalıklarımda git evde doğal yolla dene bi kac ay sonra gel tüp deneriz diyorlar.
Allah'ın mucizeleri bitmez.
Zor bi durum başa çıkması da zor. Sabır istiyor ama Rabbim kısmet ederse olacak inşallah.

Kızlar işte bole yazıyor

Eklentiler

• IMG_20180102_214259.jpg
    IMG_20180102_214259.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 39
1 hafta sabah aksam icirceksin cnm 6 tane keci boynuzunu 2 bardak olacak sekilde kaynamis suya atiosun 3 dk kaynatip kapatiosun 10 dk demlenmesi desek sonra icicek esin bi hafta doluncada sadece aksam yap yani yatacagi zaman
Bı kere yanatilan keçi boynuzu bı daha kaynatılır mi . Aksi halde çok fazla gerekiyor değil mi

Back