O nedenle korunmak önemli sanırım biz arada korunuyorduk o nedenle bulaş arttı sanırım inşallah atlatırızVar negatif olmuştum tekrar pozitifim üstelik negatif den 1.5 ay sonra pozitif çıktım şimdi 3.twsti bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nedenle korunmak önemli sanırım biz arada korunuyorduk o nedenle bulaş arttı sanırım inşallah atlatırızVar negatif olmuştum tekrar pozitifim üstelik negatif den 1.5 ay sonra pozitif çıktım şimdi 3.twsti bekliyorum
O nedenle korunmak önemli sanırım biz arada korunuyorduk o nedenle bulaş arttı sanırım inşallah atlatırız
Kolposkopi yaptınız mı hiçO nedenle korunmak önemli sanırım biz arada korunuyorduk o nedenle bulaş arttı sanırım inşallah atlatırız
Evet accusun vari temiz gelmişti şimdi bakalimKolposkopi yaptınız mı hiç
Sonucunuz çıktı.mıBende kolposkopi yaptırdım hpv 16 pozitif geldi eşimde siğil vardı adetimin bitmesini bekliıyorum biyopsi yapılacak umarım biran önce bu illetten kurtuluruz
Evet smear ile aynı geldi cin1Sonucunuz çıktı.mı
Geçmiş olsun.. Doktorunuz ne önerdi acaba? Ben de smear Ascus.. Biyopsi sonucu cin 1 geldi.. 40 lı yaşlarımdayım ve ilk kez böyle bişi ile karşılaştım.. Umarım hepimiz atlatırız, çok sıkılıyorum bu duruma..Evet smear ile aynı geldi cin1
Çok teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun..Geçmiş olsun.. Doktorunuz ne önerdi acaba? Ben de smear Ascus.. Biyopsi sonucu cin 1 geldi.. 40 lı yaşlarımdayım ve ilk kez böyle bişi ile karşılaştım.. Umarım hepimiz atlatırız, çok sıkılıyorum bu duruma..
Takipte. Kalacaksınız sanırım bende parça sonucu bekliyorum bugün çıkması lazımdı ama ek incelemedeymiş korkuyorum daEvet smear ile aynı geldi cin1
Umarım sonuclarınız temiz çıkar evet takip yapılacak sizde mi biyopsi oldunuzTakipte. Kalacaksınız sanırım bende parça sonucu bekliyorum bugün çıkması lazımdı ama ek incelemedeymiş korkuyorum da
Neredeyse çocuklarım sizin kadar, maşallah çok gençsiniz.. Çabucak atlatırsınız inşallah, sağlıklı bebişler dilerim..Çok teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun..
Doktorum izmir'de uğur beye yönlendirdi uğur beyinde bakıp kolposkopi yapmasını istedi önümüzdeki hafta oraya gideceğim yasım 19 ve 1.5 senelik evliyim bebek istedeiğimiz için 3 yada 6 ayda bir takip yapılacakmıs
Evet Kolposkopi yapıldı devlet hastanesinde Smear de yüksek risklilerden biri pozitif yazıyor ama hangisi belli değil 16 18 45 negatif ilişki sonrası lekelenme oluyor bazen geçen senede yaptırdım kolposkopi hvp ait bulgular var gibi birşey yazıyordu offf çok moralim bozuk Smear temiz hpv pozitif demişti doktorUmarım sonuclarınız temiz çıkar evet takip yapılacak sizde mi biyopsi oldunuz
Çok teşekkür ederim inşallah atlatırımNeredeyse çocuklarım sizin kadar, maşallah çok gençsiniz.. Çabucak atlatırsınız inşallah, sağlıklı bebişler dilerim..
Benimde hpv 16 pozitif geldi ve biyopsi yaptırdık her ihtimale karsı ben özel klinkte yaptırdım devlet hastanesi siğil yoksa gerek yok demiştiEvet Kolposkopi yapıldı devlet hastanesinde Smear de yüksek risklilerden biri pozitif yazıyor ama hangisi belli değil 16 18 45 negatif ilişki sonrası lekelenme oluyor bazen geçen senede yaptırdım kolposkopi hvp ait bulgular var gibi birşey yazıyordu offf çok moralim bozuk Smear temiz hpv pozitif demişti doktor
SIgilleriniz alindiktan sonra hic test vermediyseniz bu zamana kadar muhtemelen esinizde sizde negatif olmadan birbirinize bulastirmissiniz bunca yil yoksa atiliyor deniyor 2 3 yilda.Hanımlar yardımcı olursanız sevinirim
Ben yaklaşık 8 sene önce hpv yakalandım evliliğimin 2. Ayında çıktı eşimde siğil olarak vardı zaten sonra bendede siğil çıktı.
Doğum esnasında temizlendi siğiller
Sonra smearlar hep temizdi
2 senedir ilişki sonrası kanamalarım oluyor ara ara.
Her sene düzenli HPv Smear baktırırım
Kolposkopi yapıldı geçen sene
SONUÇ
Serviks uteri, biyopsi:
- Aktif kronik servisit, endoservisit
- Fokal immatür skuamöz metaplazi
- Yüzeyel ülserasyon
6 ay sonra Smear verilmesini istedi
Onda da 18.16.45 negatif ama diğerlerinden biri pozitif sayı yazmıyor perşembe günü Kolposkopi yapıldı çok korkuyorum böyle olan var mı sonucunuz ne çıktı paylaşırmısınız
Ben her yıl düzenli smear ve hpv testi veriyordum geçen senede ilişki sonrası kanamalarım başladı Kolposkopi yapıldı yara ve hpv ait bulgular vs yazıyordu 6 ay sonra tekrar smear yaptık yüksek risklerden biri çıktı o nedenle tekrar devlet Kolposkopi yaptı ama sonuç 1 ay oldu çıkmadı henüzSIgilleriniz alindiktan sonra hic test vermediyseniz bu zamana kadar muhtemelen esinizde sizde negatif olmadan birbirinize bulastirmissiniz bunca yil yoksa atiliyor deniyor 2 3 yilda.
Merhaba sonuç çıktı mıBen her yıl düzenli smear ve hpv testi veriyordum geçen senede ilişki sonrası kanamalarım başladı Kolposkopi yapıldı yara ve hpv ait bulgular vs yazıyordu 6 ay sonra tekrar smear yaptık yüksek risklerden biri çıktı o nedenle tekrar devlet Kolposkopi yaptı ama sonuç 1 ay oldu çıkmadı henüz
Evet parça temiz çıktı çok şükür çok teşekkür ederim yılda bir smear hpv yapılacak bakılacakMerhaba sonuç çıktı mı
Çok geçmiş olsunHanımlar yardımcı olursanız sevinirim
Ben yaklaşık 8 sene önce hpv yakalandım evliliğimin 2. Ayında çıktı eşimde siğil olarak vardı zaten sonra bendede siğil çıktı.
Doğum esnasında temizlendi siğiller
Sonra smearlar hep temizdi
2 senedir ilişki sonrası kanamalarım oluyor ara ara.
Her sene düzenli HPv Smear baktırırım
Kolposkopi yapıldı geçen sene
SONUÇ
Serviks uteri, biyopsi:
- Aktif kronik servisit, endoservisit
- Fokal immatür skuamöz metaplazi
- Yüzeyel ülserasyon
6 ay sonra Smear verilmesini istedi
Onda da 18.16.45 negatif ama diğerlerinden biri pozitif sayı yazmıyor perşembe günü Kolposkopi yapıldı çok korkuyorum böyle olan var mı sonucunuz ne çıktı paylaşırmısınız
Yani ben kaç senedir bir üniversitede prof’a gidiyordum, smear aldırıp her sene de hpv baktırırdım. Son 2 senedir negatif çıkıyordu. Geçen gün özelde başka bir doktora daha görüneyim diye düşündüm orda da testler yaptırdım pozitif çıktı ve geçmişte çıkan tip(yani test doğru çıkmış olarak düşündüm). Nasıl oluyor böyle bir şey anlamadım. Doktorla konuşamadım henüz ama moralim çok bozuk. Atılmıyor demek ki vücuttan kolay kolaySIgilleriniz alindiktan sonra hic test vermediyseniz bu zamana kadar muhtemelen esinizde sizde negatif olmadan birbirinize bulastirmissiniz bunca yil yoksa atiliyor deniyor 2 3 yilda.