Canım bu durum önceden beri gelmiş olabilirmi eger bu durum var ise çocugu nasıl olmuş daha önce ilginç bir durum .
Ben
tüp bebek, kendim ve eşim için çok uğraştım.
Ve inanılmaz araştırdım gitmediğim doktor, merkez, alternatif tıp, bitki, devlet hastanesi kalmadi ve cok cok çok araştırdım.
Azospermi *genetik, *kanal tıkanıklığı, *geçirilen kasık fıtığı ameliyatları, *gecirilen enfeksiyonlar, *hormon eksikliğinden oluyor.
İki olay duydum sonradan azospermi olan biri çocukken geçirdiği kasık fıtığı ameliyatından dolayı kanalları hasar görmüş, ikincisi de eşi askeride görevli bir kişi ve erkeklik organına çok ağır birşey düşmüş.
Azopsermide keçi boynuzu vs vs şeylerle hiç vakit kaybetmeyin.
Benim eşimde morfoloji bozukluğu vardı sayısı da sınırın altında değil ama azdı. Ben esimim değerlerini folik asit, keçi boynuzu pekmezi, kuruyemis, vitanimlerle sayısını yüzde yüzden daha fazla arttirdim. Morfolojilerde de dna hasarı yüksek çıkmadı, normal değer çıktı. Bu yaptıklarım doktorlarin verdiği vitanimler ve yapın dediği ve doktorlarin alternatif tıp yiyecekleri diye onayladığı gidalardir. Kuruyemisler de kesinlikle kavrulmamis olanlardi.
Doktorlar zaten konu sahibinin eşine söyler bu tarz seylerle vakit kaybetme die.