Şaşkınım..

Spermle ilgili detayli seyleri yazman gerekiyor eger yaptirdiginiz testte yazmiyorsa sorun aciklama yapsinlar miktar 1 yaziyor herhalde sperm sayisi değil-dir boyle bir test sonucu gormedim ben .Bir seyler eksik yazilmis .

Canım bu durum önceden beri gelmiş olabilirmi eger bu durum var ise çocugu nasıl olmuş daha önce ilginç bir durum .
Ben tüp bebek, kendim ve eşim için çok uğraştım.
Ve inanılmaz araştırdım gitmediğim doktor, merkez, alternatif tıp, bitki, devlet hastanesi kalmadi ve cok cok çok araştırdım.
Azospermi *genetik, *kanal tıkanıklığı, *geçirilen kasık fıtığı ameliyatları, *gecirilen enfeksiyonlar, *hormon eksikliğinden oluyor.
İki olay duydum sonradan azospermi olan biri çocukken geçirdiği kasık fıtığı ameliyatından dolayı kanalları hasar görmüş, ikincisi de eşi askeride görevli bir kişi ve erkeklik organına çok ağır birşey düşmüş.
Azopsermide keçi boynuzu vs vs şeylerle hiç vakit kaybetmeyin.
Benim eşimde morfoloji bozukluğu vardı sayısı da sınırın altında değil ama azdı. Ben esimim değerlerini folik asit, keçi boynuzu pekmezi, kuruyemis, vitanimlerle sayısını yüzde yüzden daha fazla arttirdim. Morfolojilerde de dna hasarı yüksek çıkmadı, normal değer çıktı. Bu yaptıklarım doktorlarin verdiği vitanimler ve yapın dediği ve doktorlarin alternatif tıp yiyecekleri diye onayladığı gidalardir. Kuruyemisler de kesinlikle kavrulmamis olanlardi.
Doktorlar zaten konu sahibinin eşine söyler bu tarz seylerle vakit kaybetme die.

Canım bu durum önceden beri gelmiş olabilirmi eger bu durum var ise çocugu nasıl olmuş daha önce ilginç bir durum .
Spermler surekli ayni sayida kalitede uretilmez .Bazi dönemler kaliteli olurken bir takim sebeplerle (sigara ,ilac tuketimi ,stres ,dna hasari ,varikosel ) düşüş olabilir .Yani daha once de cocugu olmazdi o zaman mantığı tamamen yanlis .

Ama zaten çocukları var spermiogram testi deyince bende öyle birşey bekliyordum fakat kağıtta başka herhangi bişey yok sadece ürolojiye yönlendirdi

Alkol ve sigara tüketimi çok aşırı var zaten

Alkol ve sigara tüketimi çok aşırı var zaten
Tam sonucu alinca paylas o zaman yardimci olmaya calisalim canim insallah uzman da görsün simdi buna bakara iyi kotu diyemeyiz .Ben de zor hamile kaldim es faktorunden dolayi ama duzelmeyecek seyler degil Allah in izni ile karalar bağlamayin

İnşallah ya çok üzgünüz çok uzun sürdümü eşinizin tedavisi peki

Canım eğer istiyor ise bebek sahibi olmak sigara ve alkola ara vermeli en azından bir müddett

Canım sperm testi yaptırın tedavi görün senle ilgili olsaydı sana bir şey önerirdim kadınlar için ama erkek ile alakalı bilmiyorum bende 4 aylık evliyim hamile degilim doktor 1 yıla kadar yolu var olmaz ise eşinin baktırması lazım dedi stres yapmayın çok etkiler canım

İnşallah ya çok üzgünüz çok uzun sürdümü eşinizin tedavisi peki
Sigarayı birakti 8 9 ay mucadele ettik her seyden onemlisi iyi bir dr bulmak ve ona gore yol çizmek. Sen sonucu burda paylas canim spermiyogramda sorun olursa erkek infertilitesinde bizim topigimiz var herkes birbirine yardimci oluyor ve dogru bilgiler.

Simdiden kafanda kurgulama once net sonucu al ona gore yol çizersin .Kendine zehir etme simdiden hayati

Benden çok stres yaptı zaten. Allah yardımcımız olsun

Tamam mutlaka sonucu paylaşacağım çok teşekkür ederim cvplarınız için

Başkalarına bakıyorum yine hamileymişm diye dert yakınıyor. Hiç aklıma gelmezdi bole şeylerin başıma geleceği

Canım nadip kısmet eğer kaderde var ise olur inşallah bnm eşim 31 ben 18 yaşındayım biz bile ya olmaz ise diye düşünüyoruz ama kısmet olmaz isede eşinin çocuklarına dört dörtlük bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…