- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi Bade_badee
-
Ben tüp bebek, kendim ve eşim için çok uğraştım.Canım bu durum önceden beri gelmiş olabilirmi eger bu durum var ise çocugu nasıl olmuş daha önce ilginç bir durum .
Spermler surekli ayni sayida kalitede uretilmez .Bazi dönemler kaliteli olurken bir takim sebeplerle (sigara ,ilac tuketimi ,stres ,dna hasari ,varikosel ) düşüş olabilir .Yani daha once de cocugu olmazdi o zaman mantığı tamamen yanlis .Canım bu durum önceden beri gelmiş olabilirmi eger bu durum var ise çocugu nasıl olmuş daha önce ilginç bir durum .
Miktar, görünüm, viskozite, reaksiyon bunlar sperm değerleri değil.
Toplam sperm sayısı, ileri hareket yerinde hareket, ölü sperm, canlı sperm değerleri nelerdir, morfoloji olarak not yazmışlar mı?
Sizin yazdığınıza göre ölü yada canlı sperm görülmedi ise kocanız azosperm yani eşinizin ameliyatla erbezlerinden girilip parca alinip canli sperm eger var ise bulunup yumurtanın döllenmesi ile cocugu olabilir.
Spermler surekli ayni sayida kalitede uretilmez .Bazi dönemler kaliteli olurken bir takim sebeplerle (sigara ,ilac tuketimi ,stres ,dna hasari ,varikosel ) düşüş olabilir .Yani daha once de cocugu olmazdi o zaman mantığı tamamen yanlis .
Tam sonucu alinca paylas o zaman yardimci olmaya calisalim canim insallah uzman da görsün simdi buna bakara iyi kotu diyemeyiz .Ben de zor hamile kaldim es faktorunden dolayi ama duzelmeyecek seyler degil Allah in izni ile karalar bağlamayinAlkol ve sigara tüketimi çok aşırı var zaten
Ne düşünüyorsun bu konuda bir bilgin varmı ?
Tam sonucu alinca paylas o zaman yardimci olmaya calisalim canim insallah uzman da görsün simdi buna bakara iyi kotu diyemeyiz .Ben de zor hamile kaldim es faktorunden dolayi ama duzelmeyecek seyler degil Allah in izni ile karalar bağlamayin
Anladım canım bilmiyorum yaşı kaç eşinin belki yaş ile alakalıdırZannetmiyorum çocuklar tıpkı ona benziyor ve ben bakıyorum benm yanımdalar
32 yasında yaş olarakta genç. Uf hiç beklemiyordum çok şaşırdım açıkçası. Bu sonuçlardan da anlayamadım birşey.Anladım canım bilmiyorum yaşı kaç eşinin belki yaş ile alakalıdır
Sigarayı birakti 8 9 ay mucadele ettik her seyden onemlisi iyi bir dr bulmak ve ona gore yol çizmek. Sen sonucu burda paylas canim spermiyogramda sorun olursa erkek infertilitesinde bizim topigimiz var herkes birbirine yardimci oluyor ve dogru bilgiler.İnşallah ya çok üzgünüz çok uzun sürdümü eşinizin tedavisi peki
Benden çok stres yaptı zaten. Allah yardımcımız olsunCanım sperm testi yaptırın tedavi görün senle ilgili olsaydı sana bir şey önerirdim kadınlar için ama erkek ile alakalı bilmiyorum bende 4 aylık evliyim hamile degilim doktor 1 yıla kadar yolu var olmaz ise eşinin baktırması lazım dedi stres yapmayın çok etkiler canım
Tamam mutlaka sonucu paylaşacağım çok teşekkür ederim cvplarınız içinSigarayı birakti 8 9 ay mucadele ettik her seyden onemlisi iyi bir dr bulmak ve ona gore yol çizmek. Sen sonucu burda paylas canim spermiyogramda sorun olursa erkek infertilitesinde bizim topigimiz var herkes birbirine yardimci oluyor ve dogru bilgiler.
Kuzum sitres yapmayın lütfen sakin olmaya çalış bnm eşim de 31 yaşındaBenden çok stres yaptı zaten. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?