Şaşkınım..

Bade_badee

Benimle kaL 💕💕
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
585
865
53
Kızlar ben 4 senelik evliyim. Eşimin 2.evliliği. Diğer evliliğinden çocukları var.. Gebe kalamıyordum. Geçen sene istedik ve dra gittim. Bana 3aylık duphaston yazdı kullandım ve fayda etmedi. Ara vermek istedim ve 15 gün önce yine gittim alttan muayene oldum temiz çıktı. Smear yaptırdım temiz çıktı. Hormon tahlilleri yaptırdım onlarda temiz çıktı.. Eşimden spermiogram istemişti bugün sonçları Dr a gösterdim ve hep kendimde bulduğum sorun meğer eşimdeymiş ürolojıye yönlendirdi. Hiç aklıma gelmemişti onda sorun olacağı.. Çok şaşkınım şuan ve sonuçları yazmak istedim bilen arkadaşlardan ricam lütfen bana bilgi verin. Şimdiden teşekkürler..

Mikroskopi 4,5 lökosit görüldü. Ölü veya canlı sperm hücresi gorulmedi

Miktar. 1
Gorunum. Krem
Viskozite. normal
Reaksiyon. 8
Sıvılasma. 30 dk

Dusuk gibi degerler cok anlamam ama soylede bise ve suan hep kendimizde arıyoruz sorunu ama %50 artik erkeklerde de sorun cikio ilac tedavisiyle genelde duzelio.bide keci boynuzu kuru yap esine ilac tedavisinde sende korunma.

Degerlerini yazmamissin? Sayi hiz morfoloji?

Dusuk gibi degerler cok anlamam ama soylede bise ve suan hep kendimizde arıyoruz sorunu ama %50 artik erkeklerde de sorun cikio ilac tedavisiyle genelde duzelio.bide keci boynuzu kuru yap esine ilac tedavisinde sende korunma.

Pskolojikman bitik halde şuan kendisi. Napıcam bilemiyorum keçi boynuzu kürünü nasıl yapıcam bu arada canım.

1 hafta sabah aksam icirceksin cnm 6 tane keci boynuzunu 2 bardak olacak sekilde kaynamis suya atiosun 3 dk kaynatip kapatiosun 10 dk demlenmesi desek sonra icicek esin bi hafta doluncada sadece aksam yap yani yatacagi zaman

Artik boyle seyler bayanlarin bilinc altina nasi kazinmissa hep kendimizde arioruz sorunu

Pskolojikman bitik halde şuan kendisi. Napıcam bilemiyorum keçi boynuzu kürünü nasıl yapıcam bu arada canım.
Bitmeee hemen ya dur. Bizde yasiyoruz bi takim skntilar ne mucadeler veriyoruz ama bitmiyoruz hayir. Kurler takviyeler yaparsiniz yas kacti

Ben 24 eşim 32 yasında. Ben yine iyiyim ama eşim çok berbat halde anlatamıyorum ona
Erkekler takiyor canim ya.. olmus sonucta cocugu.. ama degerlerin yok orda bisey goremedim ben bisey diyemiyorum kagitta sadece bu yazmaz Ya yanlislik var

Canım sperm ' ini ölçtürmedinizmi belki eşinin çocuklar eşinin degildir eşin kaç yaşında? Lokosit enfeksiyon demek bendede vardı tedavi gördüm hastanedede yattım igne tedaviside gördüm 8 ay ugraştım rn son geçti Allah yardımcın olsun canımm.

Aynisini bende yasadim cnm rabbim ol derse olur sabir ve duayla bekle

Lökosit enfeksiyonmu oluyor yani.

Canım bnm lökositim 400 ile 500 arası idi hastanede yattım yani sınır 1/3 benimki 4/5 idi yatmak zorunda kaldım 5gün yattım

Canım yanlış anlama dedihim gibi eşin sperm canöı hücre testini yaptırsın istersen özele gelebilirsin .

Canım evlendikten sonra 1 yıl içinde olmaz ise erkek kendine baktırması lazım doktorlar önerisi 4 yıl olmuş fazla vakit geçirmeyin.

Miktar, görünüm, viskozite, reaksiyon bunlar sperm değerleri değil.
Toplam sperm sayısı, ileri hareket yerinde hareket, ölü sperm, canlı sperm değerleri nelerdir, morfoloji olarak not yazmışlar mı?
Sizin yazdığınıza göre ölü yada canlı sperm görülmedi ise kocanız azosperm yani eşinizin ameliyatla erbezlerinden girilip parca alinip canli sperm eger var ise bulunup yumurtanın döllenmesi ile cocugu olabilir.

Son düzenleme:
Canım bu durum önceden beri gelmiş olabilirmi eger bu durum var ise çocugu nasıl olmuş daha önce ilginç bir durum .

Ne düşünüyorsun bu konuda bir bilgin varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…