teşekkür ederim canım yavaş yavaş başladım bendeherşey çokkk güzelll canım hayırlı olsun. Hepsini güle güle kullan
canım hepsi büyük bir zevkle alınmış belli.. Güle güle kullan hepsinide..
Topiginde hayırlı olsun canım :107:
Makkaj aynanı nerden aldın acaba
canım hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan. Buarada yeni başladın sanırım ama güzel başlangıç olmuş yalnız şunu söylemeden edemiycem önceliğini büyük parçalara ver onlar aradan çıktıntan sonra süs vb şeyler alırsan daha rahat edersin sanki.
teşekür ederim canım bir tarafından başlamak lazım diye başladım bakalım eksiklerim çok ama olsun bu süreci yaşamakta güzelufak ufak başlamışsın, çokta zevkli seçimler güzel günlerde kullan canım.
saryacım ara ara görüyordum aldıklarını, hepsi çok zevkli seçimler. Iyi günlerde kullanman dileğimle..
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah hepimiz mutlu ve huzurlu sağlıklı günlerde kullanırız.çok beğendim canım çeyizini iyi mutlu huzurlu günlerde kullan canım....
sarya aldıklarını güle güle kullan. Hepsi çok güzeller canım.
çok teşekkür ederim canımcımhepsi çok güzel canım, güzel günlerde kullan...
teşekkür ederim canım herbirimiz mutlu ve huzurlu günlerde kullanırız inşallah canım şal askısını tchibodan aldımAldıkların çok güzel güle güle mutlulukla,huzurla kullan.
çok değişik şeylerin var
ya bişe sorucam şal koymak için aldığın askılığı nerden kaça aldın bende istiyorum da?
canım yaa bişe sorucam. peçetelik ve birdee iç içe geçmeli metal olan sanırım bardak altlıgı nihale olarak kullanılabiliryor yanlış düşünmediysem nereden aldıgını veya markasını paylaşır mısın? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?