• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarya_85 in çeyiz hazırlığı

:nazar::nazar:canım hepsi büyük bir zevkle alınmış belli.. güle güle kullan hepsinide.. :16:
topiginde hayırlı olsun canım :107:
makkaj aynanı nerden aldın acaba:23:

Son düzenleme:
Canım hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan. Buarada yeni başladın sanırım ama güzel başlangıç olmuş yalnız şunu söylemeden edemiycem önceliğini büyük parçalara ver onlar aradan çıktıntan sonra süs vb şeyler alırsan daha rahat edersin sanki.

Saryacım ara ara görüyordum aldıklarını, hepsi çok zevkli seçimler. İyi günlerde kullanman dileğimle..:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar::nazar:canım hepsi büyük bir zevkle alınmış belli.. Güle güle kullan hepsinide.. :16:
Topiginde hayırlı olsun canım :107:
Makkaj aynanı nerden aldın acaba:23:

çok teşekkür ederim canım dayanamadım bende topiğimi açtım sonunda, makyaj aynamı ikeadan aldım canımcım :29:

canım hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan. Buarada yeni başladın sanırım ama güzel başlangıç olmuş yalnız şunu söylemeden edemiycem önceliğini büyük parçalara ver onlar aradan çıktıntan sonra süs vb şeyler alırsan daha rahat edersin sanki.

çook teşekkür ederim canım biliyorum aslında ilk önce büyükleri alsam daha iyi olurdu ama işte şu tayin meseleleri yüzünden nerede yaşayacağımız netlik kazanmış değil tayinde istedim bekliyorum sonuçlarını bende eşyalarımı ona göre alacağım :18: şimdi eşya taşımak gözümde çok büyüyor taşırken bir sıkıntı olur diye korkuyorum aslında bu aldıklarımı bile kolilere yerleştirdim güzelce sararak :66:

saryacım ara ara görüyordum aldıklarını, hepsi çok zevkli seçimler. Iyi günlerde kullanman dileğimle..:16:

teşekkür ederim canım çok eksiklerim var ama başladım bende, başlanılan herşey birgün biter diye ne dedim ben şaka bir yana ama gerçekten çeyiz almak çok zevkli bir iş insan bir ömür yapabilir.:66:

çok beğendim canım çeyizini iyi mutlu huzurlu günlerde kullan canım....:54:

Aldıkların çok güzel güle güle mutlulukla,huzurla kullan.
çok değişik şeylerin var
ya bişe sorucam şal koymak için aldığın askılığı nerden kaça aldın bende istiyorum da?

canım yaa bişe sorucam. peçetelik ve birdee iç içe geçmeli metal olan sanırım bardak altlıgı nihale olarak kullanılabiliryor yanlış düşünmediysem nereden aldıgını veya markasını paylaşır mısın? :44:

tuvalet kağıdı hemde fırça olan objeyi nerden kaça aldınız şimdiden teşekkür herşeyiniz çok güzel :)

Aldıkların çok güzel güle güle mutlulukla,huzurla kullan.
çok değişik şeylerin var
ya bişe sorucam şal koymak için aldığın askılığı nerden kaça aldın bende istiyorum da?
teşekkür ederim canım herbirimiz mutlu ve huzurlu günlerde kullanırız inşallah canım şal askısını tchibodan aldım

canım yaa bişe sorucam. peçetelik ve birdee iç içe geçmeli metal olan sanırım bardak altlıgı nihale olarak kullanılabiliryor yanlış düşünmediysem nereden aldıgını veya markasını paylaşır mısın? :44:

peçeteliği ikeadan aldım metal iç içe geçmeli nihalelerimi de tchibodan aldım.metal nihale 3 boy iç içe geçmiş halde.

Back
X