tuvalet kağıdı hemde fırça olan objeyi nerden kaça aldınız şimdiden teşekkür herşeyiniz çok güzel :)
teşekkür ederim canım herbirimiz mutlu ve huzurlu günlerde kullanırız inşallah canım şal askısını tchibodan aldım
canım tchibonun fırsat reyonuna gelir ama kullanışlı ürünler hemen bitiyor bu yüzden takip etmek gerekiyor. 12 tl civarıydı galiba net hatırlamıyoruminş.canım ama ben bulamam galiba kaça aldın acaba ?
canım tchibonun fırsat reyonuna gelir ama kullanışlı ürünler hemen bitiyor bu yüzden takip etmek gerekiyor. 12 tl civarıydı galiba net hatırlamıyorum
teşekkür ederim canım, askı kullanışlı hoş birşey söyliyeyim aldığına pişman olmazsın daha asamadım maalesef şallarımıbende üye oldum şimdide takip etmek gerekiyor anlaşıldı saol canım güle güle şallarını takıp askıya as canım
silikon kalıplarımın hepsini tantitoniden aldım çok daha güzelleri var bakmalısın kesin tantitoniyesilikon kaluıplkarını erden aldın cok güzelmişler kaça aldın cnım
teşekkür ederim canım, askı kullanışlı hoş birşey söyliyeyim aldığına pişman olmazsın daha asamadım maalesef şallarımı
guzel gunlerde kullanman dılegıyleeeeeeeeeee
teşekkür ederim canım, mutfağım biraz renkli olacak sanırım turuncu değil aslında kırmızı ağırlıklı fotoğraflarda turuncu gibi çıkmışne güzel rengarenk..:) turuncuya karşı özel bir ilgi var sanırım..:107:
Allah agız tadıyla kullanmak nsip etsin inş.
süper şeyler almışsın güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?