• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

Bence ikisi de dehşet görünüyor, siyah olan acaip çekici sarı da çok güzel karar veremedim :)

bence siyah daha genç göstermiş saıda daha olgun duruyon ayrıca siyah sarı ne fark eder güzelsin canım herhalinlezemuszemus

Ikisi de yakismis..
Fakat makyajini ben de begenmedim..
Gözlerini daha cok ortaya cikaracak koyu renkler kullansan cok daha güzel ve tamamlanmis olacak a.s

bende röfleli saçlarına bayıldım :1rolleyes: kaşların açık renk o yüzden siyah değilde kumral tonlarda çok yakışır sana opuyorumnanaktan

bence iki renkte hoş olmuş yani.
sarıdan koyu renklere geçince insan bi genç görünüyo. sarı renk herzaman birazdaha olgun gösterir.

Siyah ta çok yakışmış bence, çok genç durmuş, açık tenlilere koyu saçlar çok yakışır...
Sarı saçın da güzelmiş ama daha olgun duruyormuşsun öyle...

Yalnız bu siyahtan kolay kolay dönemeyeceğini söyliyim. Koyu kahveye bile dönmek istesen, ya çok para verip orielsiz boya silici ile sildireceksin, veya yıpranmasını göze alacaksın...

Ama ben beğendim, çok güzel olmuş...

Hay Allahım nasıl gördün orda kelepçeleri :roflol: Hiç dikkat etmemiştim valla CADIARZU[/QUOTE

gördümmm valla :kedi: ama cevap yok hala kaydirigubbakcemile5 netten resimleri bulup bulup bizi kandırıyorlar sanırım. ne işi var o kelepçenın arka fonda. bana bu iş fake gibi geldi :umursamaz:

Anlamadım ne fakesi kafamçokkarıştı Kelepçenin biri abimin, biride nişanlımın. Odamda süs yapmıştım, polis amblemide ortada duruyo. Abim jandarma, nişanlımda polis. Niye bu kadar sorun yaptınız anlamadım fıstıklar ya :bbo:

Kızlar artık siyah saçıma alıştım.Gerçi alışana kadar yüzüm sivilce oldu yaf :bbo: İlaç kullanıyorum,sıkıntıdan olmuş böyle. Ama artık üzülmüyorum.Alıştım siyaha :çok üzgünüm: ve yaptığın yorumlar için çok ama çok tşk ederim kızlar çok saolun :1hug:

ayy yakışmamış yaa sarı daha ıyı gıbı ama çok zor açtırısın

bu rengı ben 1 sene once mavı sıyaha boyadım onun acısını hala çekıyom saçım suan açtırdıgım halde kuaforde boyattıgım halde 2 renk mavı sıyahın donusumu çook zor

sarı cok yakısıyomus keske hiç değiştirmeseydin..yada karamele falan boyatsaydın hiç değilse..
bence yavaş yavaş actır..birdaha da sarıdan vazgeçme senin rengin sarıymış:olmaz:

arkadaşım güzel kızsın ama ne bu sarı nede bu siyah sana yakışmamış bence sen kızıl yada parlak kestane tonlarını dene

Bence saclarin isilti istiyor, cikolata kahvesi yapip icine bal rengi balyaj attir isildasin. Mavi-siyah bana hep avam gelmistir lutfen kusura bakma:(

bance sarı seni çok yaşlı gösteriyormuş böyle daha çıtır olmuşsun

sarı hastasıyım ama siyah çok yakışmış yaa,başka biri gibi olmuşsun,bende böyle bir radikal karar versem nasıl olur acabafisfisfis

Back