• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

ben ikisinide beğendim.her halinle çok tatlısın.siyahı kullanmaya devam et bence çok yakışmış

bencede siyah hali çok daha güzel olmuş sarı biraz yaşını büyük göstermiş gibi hem renkli göz ve beyaz tene siyah saçla kırmızı ruj süper oluyo hani şakkıdı

biz işyerinde dört beş bayan yorum yaptık ve heğimizde kesinlikle siyahta kara kıldık. hem göz rengin daha ortaya çıkmış hemde seni en az 4-5 yaş daha küçük göstermiş. Bu arada bence sana kumral da çok yakışır. E zaten doğal saç renginde oymuş. Saçınla çok oynayıp yıpratmadan doğal haliyle kullansan bence sana daha çok yakışacak canım.opuyorumnanaktan

Sarı saçlı halin daha hoşmuş bence. Değişiklik istemişsin ama siyah yapmasaydın keşke direk. Koyu kahve filan. İşin ucunda pişman olmak var. Ama önemli olan senin içine sinmiş olması :))))

canım bence iki renkte güzel olmuş farklı renklern aynı görüntüyü vermesi imkansız siyah daha bi çıtır göstermiş sarı daha bi havalı bnce kullan değişiklik güzeldirkaydirigubbakcemile5

aa niyee siyah saç o gözlerle çok yakışmış çok beğendim canım benim inan bana en az 4-5 yaş daha genç gösteriyorsun a.s

bence iyiki boyatmışsın tatlım çünkü çook ama çok yakışmış zaten gözlerin de renkli sositososito
ama belki dönüş zor olabilir eğer tekrar sarı istersen ama bence bu hali daha güzel

Back