Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(
Canım her ikisi de birbirinden güzel ama sarı biraz olgun göstermiş seni zemuszemus
Şuanki halin capcanLı oLmuş ben çok beğendim şahsenn
sende zamanLa aLışırsın opuyorumnanaktan
her rengı deneyen bırı olarak bence sıyah cok genc gostermıs dedıklerı gıbı arkadasların cıtır olmuşsun :) Sarışında daha olgun duruyorsun ayrıca sık sık renk degıstırmekte ıyıdır degısıklık her zaman ıyıdır bence sıyahda kal bır sure daha cıtırlıgın keyfını cıkar :)
Ben de senin gibi doğal sarıyken saçımı bi anda siyaha boyattım. Hiç pişman olmadım. Bence siyah çok yakışmış bir süre kullan alışırsın. Sıkıldığında değiştirirsn nasıl olsa ama boyatmışken biraz tadını çıkar derim ben.
slm bende mavi siyahtan viyoleye yani patlıcan moru gibi bir renge dönmek istiyorum acarlarsa yanar mı acaba yaptıran bilen var mı lütfen cvp acilll.... sagolunnn .... a.s.
canım senin kaşların açık renk siyahta emin ol çok yakışmış
çünkü sen çok hoş ve güzel bir bayansın sana her renk yakışır fakat bende doğuştan bir esmer olarak yani siyah saçlı olarak sana siyah her ne kadar yakışmış desemde kaşların çok açık yani
yapmacık duruşu var saçlarının renginin..
ama sarı seni daha seksi gösteriyor..
haa siyahı kullanamazmısın elbette kullanabilirisin .. ama ben sarı diyorum