• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

aynen canım bende siyahı çok beğendim balkon sendromunu anlıom bnde öle olmuştum ama alışıosun bi süre sora bnce hiç de takma gayet genç we güsel göstermişzemuszemus

ayy inanilmaz degismissin ki ben sari sac delisi olarak kesinlikle siyahi cok ama cok yakistirdim sanaopuyorumnanaktan

Canım sarışın halin de çok güzel ama siyah saç insanı daha küçük gösteriyor.Tecrübeyle sabittir. Bir de sanki siyah saçlı halinle daha zayıf görünüyorsun? Saçtan değildir herhalde? Eğer öyleyse ben de hemen siyaha boyatayım bari. Şaka şaka. Siyah saçta çok yakışmış inan bana

wooow siyah saçla tam bir afete dönüşmüşsün.. saçların daha bakımlı qözükmüş ,yüzüne renk qelmiş, çıtır bi havaya bürünmüşsün.. ben senelerce siyah kullandım şimdi koyu kumraldan biraz daha açık bi renk kullanıyorum ama siyaha dönücem kesinlikle ..çok iddalı diye istemiyordum şimdi canım çekti sende qörünce :))

Ben siyahtan kurtulmaya çalışıyorum sen siyaha boyamışın sırnaşık şey siyah saçlı halinle bana benzemişsin valla ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm sarı saçlı halin de çok hoş demek ki bana da sarı gider sırnaşık şey

Valla ben ikisini de beğendim ama siyahtan nasıl döneceksin canım ya bi yolunu biliyosan bana da anlat kuaförler ben açmam bu siyahı diyorlarçünkü bana

görüpte yazmadan gecemedim..bence sari sac seni oldugundan daha olgun göstermis..sana koyu renklerin daha güzel gittigini söyleyebilirim..belki bu kadar koyu yapmamaliydin ama bu tonlar seni daha dogal ve genc göstermis..eger illede acik istersen bence sana bakir tonlarida gider..sarinin su an cok modada olmadigini düsünüyorum..

kendı saçının doğal tonu yanı kumral daha ıyı gıder sana, bir de sıyah saçlı resımlerınde arkada komıdının üzerınde kelepçelerın ne işi var anlayamadım?

bence sana siyah sac çok ççok yakışmış..
tek sorunun ne biliyor musun?
sarışınken yaptıgınm o makyaj tonunundan vazgecip
kahve siyah,karamel tonlarını denemelisin.
yaptıgın makyaj esmer sacına hiç yakışmamış!
kötü olan sacın degil ,makyajın
üzgünüm doğru ama bu.

Bence 2 ay bekle, güzel bir kumral yap yani aslına dön o zaman gözlerinde şu anki halinden çok daha ön planda olacak ve sana çok yakışacak, hem sıkılınca uçlarına gölge attırırsın...

Hay Allahım nasıl gördün orda kelepçeleri :roflol: Hiç dikkat etmemiştim valla CADIARZU[/QUOTE

gördümmm valla :kedi: ama cevap yok hala kaydirigubbakcemile5 netten resimleri bulup bulup bizi kandırıyorlar sanırım. ne işi var o kelepçenın arka fonda. bana bu iş fake gibi geldi :umursamaz:

Back