• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

[B]bana göre...
sarisin halin tabiki cok daha güzel.. cok hos..
ama siyah sacli halinde daha genc gösteriyor..
ve belki biraz tenini koyulastirirsan siyah sacta o kadar kötü
görünmez diye düsünüyorum..
ama aglamana filan hic gerek yok, yinede kötü durmuyor ;)
hemde önemli olan sagligin..[/B]

aslında böyle uçlardaki geçişlerin sonradan pişmanlık yaratması normal. gözünün alışması için yavaş yavaş geçiş yapabilirdin. cesaretin mütiş ama. bence yakışmış mavi siyah canım. biraz da böyle dene nolacakki.

bence güsel olmuş ama makyaj olmamış mavi makyaj yerine daha koyu renklerde yaparsan göz makyajını daha hoş olur saclarınla uyumlu olur.. sarıdan cok daha genc göstermiş siyah
güle güle kullan ;)

siyah saç çok daha küçük göstermiş yaşını... bende siyah yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum..önce cesaretinden dolayı tebrik ederim... güle güle kullan yeni saçını...sadece sarı saçlı olan fotorafların siyah saçlı fotaraflarına göre daha güzel çıkmış...bu yüzden kafa karıştırıyor:)...beyaz tene siyah saç çok yakışıyor...gözlerde renkli olunca tadından yenmez:)

iki halinde çok güzel bence de ama ben sarı halini daha çok beğendim,siyahta güzel daha genç göstermiş daha rahat bi saç,sarıda hep fön bakım falan istiyodur daha rahat edersin,biraz bunu kullan sıkılırsan deiştirirsin ama güzel tabiki mahf falan olmadın canım yerimseniben

sarı saç her zaman daha büyük gösterir yaşı bana göre sizde de öyle imiş...siyah saçta o beyaz tene ve renkli göze öyle bir gitmiş ki,yüz hatlarınız daha bir ortaya çıkıp belirleşmiş.... 2 side güzel ama tercihim siyah :)

bnce siyah hali daha guzel canım.sarı saç çok klasık oldu.herkeste varr sıyah daha genç göstermıs ztn saçlarına yazık yıpratırsın.ayrıca mavi siyah beyaz tenlılere çok yakısıyor

Bence Sarı Saç Daha güzel..Sarı Çok Havalı, sanada çok ama çok yakışan bir renk, siyah sert göstermiş ifadeyi...Ama yinede güzele ne yakışmaz durumu var a.s

bence çokkk süper olmuş valllaa daha genc gostermışş valla zaten gencsın amaaopuyorumnanaktan hastayım siyah saça çok yakısmııs superr

Back