• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

birdeee sarı yasını daha olgun göstermıs ama sıyah daha çıtıpıtı olmus benceee

üzgünüm bi kadına bu en kötü kelime bence ama eski sacın yani sarı sacın daha güzel bebeğim :gitme:

her iki rengi de taşımışsın..ama siyahta kesinlikle arkadaşların dediği gibi daha genç duruyosun..bence üzülmeni gerektircek bi durum yok tadını çıkar salına salına gezkaydirigubbakcemile3 bundan da sıkılınıca değiştirirsin a.s

siyahla coook sexy gorunmussun valla siyah her zaman icin favorimdir herkesede yakısmaz sarıdan bin kat daha guzel canım hiç degiştirme:)

nsl desemmm sarı güzelll siyah da güzel..amaa sarıdan biden simsiyah yapman acaip olmuş sanki..çikolata kahve yada kahve yapsaydınn daha iyi olurdu sankim:)ama güzell kıs olunca sarısı siyahı farketmio....

siyah bence çok yakışmış sarıya oranla daha genç göstermiş seni ama bu tür şeyler kişisel tercihtir sarıyı siyahı da beğenen bi sürü insan cıkcaktır bence senin ne dşündüğün önemli bize sormaktansa buna kendin karar vermelisin biz çok güzel olmuş siyah diyince kendini iyi hissetceksen başkası kötü olmuş diyince de kötü hissetceğin anlamına gelir bu ki bnce başkalarının ne dediği çok da önemli değil beğenmediysen açtır zamanla , beğendiysen kullanmaya devam et

Bencede kesınlıkle sıyah sıyah sıyah gercekten cok yakışmış zevk meselesi bence oyle :) arkadaşlarında dedıgı gıbı sarışın halınden daha genç gorunuyorsun :) ben bıraz kullan bu rengı derım alışamadın daha zamanla alışırsın yıllarca sarı kullanınca bu renk normal olarak abes geldı tabı :) guzel guzel bence

kesinlikle siyah saç çok yakışmış.. daha çıtır görünüyorsun siyah saçla :) pamuk prenses gibi olmuşsun tatlım.. :nazar:benim kardeşmde senin gibi sarıya boyattı saçlarını.. (o koyu kumral) ama yaşını büyük gösteriyordu sarı saç.. mavi-siyaha boyuyor artık.. şimdi yaşını yaşıyor.. bence böyle devam et.. olgun yaşta sarı kullanabilirsin..

gerçi ben orjinal sarıyım.. kaşım kirpiğim hep sarı.. bana da siyah yakışmıyor.. özendim gittim boyattım siyaha ama benimde siyah yaşımı büyüttü.. ve hiç ama hiç doğal durmadı yakışmadı..

Son düzenleme:
Back