kıyamam sana ya
ne kadar içten yazmışsın
Allah sarılınca fayda sağlayacak birini nasip etsin sana tez zamanda
Annem vefat etti kardeşimde 1ay sonra evleniyor çooook dertliyim çoookAnnene babana saril
Allah rahmet eylsin anneneAnnem vefat etti kardeşimde 1ay sonra evleniyor çooook dertliyim çoook
Herkesin kendine göre derdi var tabi :)birde sevgilisi olup uzakta olanlar var ( ben)
insanın canı çeker falan diye hiç düşünmemişler.
Kardeşim evlenince kendimi daha bir yalnız hissetmeye başladım halbuki zaten okuduğu için farklı bir şehirdeydiAllah rahmet eylsin annene
insallah seninde bahtini açilsin canim hayirliisyla
Canım benimde gidişat o yönderapisa benim gibi yalnız yasasan napcan? Allah saglik versin yeter ki sevgili illa ki bulunur sadece.dogru zamani bekliyordur
kuzenlerin vs yokmu ?Kardeşim evlenince kendimi daha bir yalnız hissetmeye başladım halbuki zaten okuduğu için farklı bir şehirdeydi
Süper fikir aslındaEee yalnızlar kulübü mü kuruyoruz
Yastığa sarıl uyurkenCanım benimde gidişat o yönde
Kuzenlerle iletişimimiz kopuk. Mesela kardeşim evleniyor kuzenlerin anne ve babalarıyla görüşüyoruzkuzenlerin vs yokmu ?
Oyuncak öküz mü alsam nede olsa erkekler de öyleYastığa sarıl uyurken
Hormonların depreşiyormuşturHamilelikten midir nedir
kocama her sarildigimda sacini basini yolasim geliyor
belli etmemek icin skyorum kendimi...
kiz sen bu kafayla gidersen tursunu kuracaklar :)Oyuncak öküz mü alsam nede olsa erkekler de öyle
Hmmm niye yazın nasıl sarınılıyorkiinş. gönlünüzde ki gibi bir aşk yaşarsınız kızlar
sevgili olur koca olur farketmez de
mevsim farkeder kışın bulun,sıcaklarda öle romantik sarılma felan olamıyor
Öyle tabi öküzde olsa sevdiğim bi öküz olsun istiyorum çok mukiz sen bu kafayla gidersen tursunu kuracaklar :)
okuz mokuz iste napican hayat boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?