- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Ay bi dakka ben msajı düzenliym o zamanAy benim erkek kardeşim var ama anlaşamıyoruz bazen etrafımdaki kız arkadaşımla aralarını yapayım diye düşünüyorum sonra kıza acıyorum içimden vazgeçiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bi dakka ben msajı düzenliym o zamanAy benim erkek kardeşim var ama anlaşamıyoruz bazen etrafımdaki kız arkadaşımla aralarını yapayım diye düşünüyorum sonra kıza acıyorum içimden vazgeçiyorum
Vantilatörü serbest bırak dönerse serindir dönmezse hiç serin olmamıştırBende klimaya sarilmak istiyom![]()
Vantilatörü serbest bırak dönerse serindir dönmezse hiç serin olmamıştır![]()
Yaa gecen biri konu acmisti bize köle olmak isteyen bi cocuk vardi suralarda bi yerlerde bi saniye kib in altinda kalmis galibaSevgili de yollasinlar
siteden böyle bi atılım bekliyorum
Deme oyle icim parcalaniyo kiz. Benimki de gece gunduz deli gibi calisiyo gorusemiyoz yarin bes dakka yaptigim yemegi birakip gelcem anliyorum dostum hayat cok zorBende istiyorum yaaaabende koca var sarılcak ta bak bu saat oldu piyasada yok tee kaçta gelir bilinmez ay bugün sesini de duymadım ya ben
![]()
Abin var mı?
Abim yok en büyük benimYok canım en büyük benim
Algıda secicilikRadyoda da yalın "sana sarıldığım an dünya duracaktı hani bu dağların ardında tırım tırım tın tın"
ben de bana mi dedi rapisaya mi diye düşündüm abim yok canım yas kac kardeşim varYok bebek ben güldüm diyen kıza didim:)
sabah sabah ofiste kahkaha attım ahahhahahahahVantilatörü serbest bırak dönerse serindir dönmezse hiç serin olmamıştır![]()
biggg huuuugggg![]()
O zaman...
Sarilalim sıkı sıkı
Öyle diyorlardi değil mi? :)
Canım yine ne olsa seni sevdiğini bildiğin ailesi için çalışan bir eşin var görünce sarıl bari sende bacım bizde o da yokDeme oyle icim parcalaniyo kiz. Benimki de gece gunduz deli gibi calisiyo gorusemiyoz yarin bes dakka yaptigim yemegi birakip gelcem anliyorum dostum hayat cok zor![]()
Agzindan bal damliyo kiz daha evli degilim insallah uni bitince evlenirizz ne kada dayakisti ona senin kocan lafii allah sevebilicegin hayirli kismet cikarsin karsina insallaaahCanım yine ne olsa seni sevdiğini bildiğin ailesi için çalışan bir eşin var görünce sarıl bari sende bacım bizde o da yok![]()