Sarılmanın faydalarıymış

Herkesin derdi başka, kiminin yiyecek bayat ekmeği yok, kiminin pırlantası ufak
Ooof of

Oyle miymis. Ben habirbrowser dan girince reklam gorukmuyor. Dur bi kocama sarilayim bari ohh miss...

(Gecen sene esim kisa donem askere gitti. Sarilma lafi kufur gibi gelirdi)

KK bunyesinde bi EK kurulsa aslinda, berdel yapilsa arada (ciddi degilim KK da herbi seye cozum araniyo ya, boyle bi cozum geldi aklima )

Bende istiyorum yaaaa bende koca var sarılcak ta bak bu saat oldu piyasada yok tee kaçta gelir bilinmez ay bugün sesini de duymadım ya ben

Bende istiyorum yaaaa bende koca var sarılcak ta bak bu saat oldu piyasada yok tee kaçta gelir bilinmez ay bugün sesini de duymadım ya ben
Deme oyle icim parcalaniyo kiz. Benimki de gece gunduz deli gibi calisiyo gorusemiyoz yarin bes dakka yaptigim yemegi birakip gelcem anliyorum dostum hayat cok zor

Yok canım en büyük benim
Abim yok en büyük benim rapisa gibi

Radyoda da yalın "sana sarıldığım an dünya duracaktı hani bu dağların ardında tırım tırım tın tın"
Algıda secicilik

Yok bebek ben güldüm diyen kıza didim:)
ben de bana mi dedi rapisaya mi diye düşündüm abim yok canım yas kac kardeşim var

Vantilatörü serbest bırak dönerse serindir dönmezse hiç serin olmamıştır
sabah sabah ofiste kahkaha attım ahahhahahahah

O zaman...

Sarilalim sıkı sıkı

Öyle diyorlardi değil mi? :)
biggg huuuugggg

Deme oyle icim parcalaniyo kiz. Benimki de gece gunduz deli gibi calisiyo gorusemiyoz yarin bes dakka yaptigim yemegi birakip gelcem anliyorum dostum hayat cok zor
Canım yine ne olsa seni sevdiğini bildiğin ailesi için çalışan bir eşin var görünce sarıl bari sende bacım bizde o da yok

Hayır geçen kardeşim geldi Konya dan. K. K. Nde çok takılıyorum diye sandı ki erkek arkadaşım var onunla yazışıyorum

Canım yine ne olsa seni sevdiğini bildiğin ailesi için çalışan bir eşin var görünce sarıl bari sende bacım bizde o da yok
Agzindan bal damliyo kiz daha evli degilim insallah uni bitince evlenirizz ne kada dayakisti ona senin kocan lafii allah sevebilicegin hayirli kismet cikarsin karsina insallaaah

ay canım ne dert ediyosun.gercekten sarılmak çok faydalı bu sıcak yaz gecelerinde hele birde hamileysen napcan sarılcak birini.al uzunca bir yastık ayaklarını dola ohh bi rahat valla.yastıga sarılmadan uyyamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…