- 8 Mart 2018
- 139
- 113
- 33
-
- Konu Sahibi porfiromonas
Kafamın ici uyusuyo sanki uyusturucu bagımlısıymısım da krize girmisim hic bi yerde bulamıyomusum gibi hissediyorumPorfiromonas, boşver bu adamı, bir cacik olmaz bundan.... kendine zaman ver, dışarı çık havalar çok güzel dolaş gez, uzun zamandır ertelediğin bir hobbi geliştir.... zamanla geçecek hepsi, vakit gelecek sadece güleceksin kendine... buna inan....
Suan cok sarsılmıs durumdayım gercekten zor yazıyorum bayılacak gibiyim calıstıgım yerdeki sorumlu dr bile gelip azarladı hic saglıklı bi halde gorunmuyosun diye sert cıktı biraz cok sarsıldım ya niye boyle oldu kulaklarım ugulduyoSize "bu aldatma değil" diyen insanlara tavsiye olarak; zeka ölçümü yaptırmaları gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Bu olanlar resmen aldatmaktır.
Sakın bu ilişkiye devam etmeyin, evlilikte böyle şeylere göz yummak daha zordur.
Aşk çok güçlü bir duygu. Ama bu duygu, sizi bile bile ateşe yürütecek kadar güçlü değil emin olun.
Yalanci, seni cantasinda keklik sanmis, tipik yalanlar, seven hic bir zaman aldatmaz, kiyamaz sevdigine, adam sana aldatmak disinda hic bir sey yapmamis. Tabi kim istemez senin gibi fedakarini... toleranskar arkadasim eger kendine zerre saygin varsa bu adami salla gitsin, yoksa biz ne desek bos....Bana napıyosun sen ya benim kalbimde bi tek sen varsın eziyet etme daha demis bu ne simdi ya hadi yorum yapın amac ne
Kafamın ici uyusuyo sanki uyusturucu bagımlısıymısım da krize girmisim hic bi yerde bulamıyomusum gibi hissediyorum
Uzmanlık sınavına girecegim gun o da orada olacak ya karsılasırsam butun sınavım yanar altust olurum napıcam ben
Suan cok sarsılmıs durumdayım gercekten zor yazıyorum bayılacak gibiyim calıstıgım yerdeki sorumlu dr bile gelip azarladı hic saglıklı bi halde gorunmuyosun diye sert cıktı biraz cok sarsıldım ya niye boyle oldu kulaklarım ugulduyo
Ya ben mezun olduktan sonra onun daha bi senesi var diye bu sehirde kaldım bide biliyo musunuz simdi m*l gibi hissediyorum kendimi yapayalnız
Babamın bana ögrettiği dogruları cizdim ona verdigim sozleri bozdum! Ben nasıl affedicem kendimi!
Bana napıyosun sen ya benim kalbimde bi tek sen varsın eziyet etme daha demis bu ne simdi ya hadi yorum yapın amac ne
Haklısınız ama ben 28 yasındayım ilerde yasım iyice gectikten sonra yapayalnızken aklıma gelip bak askım sonra benle barısmaya da calıstı ama ben cevap vermedim sevgimi harcadım hakettim bu yalnızlıgı bak o şimdi ne de mutlu kurdugu ailesiyle demekten korkuyorumkuzucum canım benim yolver gitsin her zaaman daha iyisivardır.. insan bi zaman geliyor üzüldüğüne üzülüyor, harcadığı zaman üzülüyor... ayrıl ama bi daha hiçbir şekilde iletişime geçme kararlı ol..
Haklısınız ama ben 28 yasındayım ilerde yasım iyice gectikten sonra yapayalnızken aklıma gelip bak askım sonra benle barısmaya da calıstı ama ben cevap vermedim sevgimi harcadım hakettim bu yalnızlıgı bak o şimdi ne de mutlu kurdugu ailesiyle demekten korkuyorum