- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 34
-
- Konu Sahibi porfiromonas
Ben babamı kaybettim yakın zamanda bahsettiginizin de ne demek oldugunu biliyorum merak etmeyinKonunuzda tek geçen, "ses etmedim, ses etmedim"..
Etseydiniz..kişi birazda kendi değerini kendi belirler..
"Aman beni bırakmasın, onsuz nefes alamam" zırvalıkları yüzünden adamın her yaptığını sineye çekip çekip, ayrılmayı göze alamamışsınız..adamda sıkılıp terkedince, "ay ölüyorummm"..
Öncelikle kimse aşktan ölmüyor..insanlar ailelerinden birini kaybediyor..o yüzden aşk acısı falan boş gelir geçer..
Hayatınız o kadar sevgili odaklı olmuş ki, onsuz dımdızlak kalmışsınız..
Silkelenip kendinize gelin..elin adamlarını bu kadar yüceltmeyin gözünüzdede, kalbinizdede..
Ben babamı kaybettim yakın zamanda bahsettiginizin de ne demek oldugunu biliyorum merak etmeyin
Cunku her acının yeri farklıBaşınız sağolsun..
Bazı acıların tarifi olmaz ancak başa gelince anlaşılır..fakat siz hiçte, yakın zamanda bunu yaşamış ve gerekli deneyimi kazanmış gibi görünmüyorsunuz..ben yakın zamanda babamı toprağa gömmüş olacağımda elin sümüklü oğlu için kendimi paralayacağım..bazı insanları asla anlayamayacağım.
Ve insan her kaybedisinde hayattaki guzel seylere olan inancı azalıyo birikiyo hersey umut esiginiz dusuyoBaşınız sağolsun..
Bazı acıların tarifi olmaz ancak başa gelince anlaşılır..fakat siz hiçte, yakın zamanda bunu yaşamış ve gerekli deneyimi kazanmış gibi görünmüyorsunuz..ben yakın zamanda babamı toprağa gömmüş olacağımda elin sümüklü oğlu için kendimi paralayacağım..bazı insanları asla anlayamayacağım.
Ve insan her kaybedisinde hayattaki guzel seylere olan inancı azalıyo birikiyo hersey umut esiginiz dusuyo
Ya o sevgilin var mı diye sordugu kıza daha bikac hafta onceye kadar kanki diyodu beni ne kadar cok sevdigini anlatıyodu falan ne bu anlamadım ki o yuzden kafam karısıyoAdamın aklı fikri senden başka her yerde...Kendini neden bu kadar ezdiriyorsun bide güzel yolunu bulmuş birşeyi çok uzatmayacakmissin.Adama bak beee el alemin keklerini yerken kendisi pek ala uzatılacak şeyler yapmış.baska kızlara sevgilin var mi diye sorması falan filan...neresinden tutsan elinde kalacak niye kendini üzüyorsun neden olmayacak seyi oldurmaya çalışıyorsun.Adamin yoğunlaştığı seyler başka aç gözlerini biraz canim benim.
Onun meslegi beni etkileyemez ben onun meslekte kıdemlisiyimsizi acaba etkileyen en önemli şey bu adamın mesleği mi oldu? çünkü maalesef ülkede böyle şeyler var. (siz üzerinize alınmayın) dr lardaki anlamsız egodan hep bahsedilir ama bu egoyu oluşturan büyük bir kitle var; kadınlar.
meslek ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bi erkek eğer dr sa daha fazla uzaklaşıyorum, çünkü etrafımda sayılamayacak kadar çok aldatma boşanma vs olayı var bu konuyla ilgili.
onun dışında kendinize olan saygınızı tekrar kazanmaya çalışın, kendinizi işinize verin. elbet bir gün soğuyup unutursunuz, kesinlikle iletişime geçmeyin. bir de merak ettim şunu yazmış bunu yazmış diyorsunuz ya telefonunu ortaya atıp gidiyor mu bir de? nasıl okudunuz o mesajları? sizin mesajlarını okuyacağını bildiği halde öyle işler çevirip bir de saklamıyor mu?
sizi yedek klubesine almış resmen sömürüyor bu herif. belli ki zeki de değil. insanlar boşanıp unutup yeniden evlenip mutlu oluyor takılmayın bu kadar buna. unutursunuz, çok büyütmüşsünüz belki de gözünüzde çünkü anlattığınız karakterin sevilecek bir yanı yok.
Doktor oldugunuza emin misiniz? Bana hic inandirici gelmedi de. Sen onca sene tıp oku, doktor ol, ondan sonra gel bos bos islerle ugras. Olacak is mi? Degil. Tip okuyup doktor olacak kadar kafasi calisan bir kadinin gelip burda boyle cumleler kurmasi da şaşilacak şey dogrusu. Cumlelerinizde de ne bir nokta ne bir virgul yok.Bunun anası bide bana bi kere haksızlık yapıp benim oglum cok saftır istismara cok acıktır demisti bu adam! Da agzını acıp tek kelime etmedi Elimde beni aldattıgına dair bazı videolar fotograflar var sizce terketmeden bide annesine bunları yollayayım da gorsun mu saf ve istismara acık biricik oglunu!!!! Yapayım mı bunu
Porfiromonas, boşver bu adamı, bir cacik olmaz bundan.... kendine zaman ver, dışarı çık havalar çok güzel dolaş gez, uzun zamandır ertelediğin bir hobbi geliştir.... zamanla geçecek hepsi, vakit gelecek sadece güleceksin kendine... buna inan....Bunun anası bide bana bi kere haksızlık yapıp benim oglum cok saftır istismara cok acıktır demisti bu adam! Da agzını acıp tek kelime etmedi Elimde beni aldattıgına dair bazı videolar fotograflar var sizce terketmeden bide annesine bunları yollayayım da gorsun mu saf ve istismara acık biricik oglunu!!!! Yapayım mı bunu