- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 34
-
- Konu Sahibi porfiromonas
İcim kan aglıyo ya bu adam benim onceden bide kac yıllık dostumdu ve mukemmel bi dosttu o kadar saskınım ki ya cok saskınım aynı kisi olamaz benim o arkadasım ve bu insan ya adam kopek yavrularını beslemek icin sehirlerarası otobusunu kacırdı bilerek herkesin herseyin yardımına kosan bi insan nasıl boyle olabilir ya inanamıyorumLütfen kendini böyle bir ergen için harcama.. Adam ortalık malı gibi herkesin elinin altında bir tip.. Kim bir ışık yaksa gidecek, midesi de yok.. Neden böyle bir insanımsıya bu kadar anlam yüklemek zorundasın?? Yüzüne ne kadar basit bir insan olduğunu söyle ve git lütfen.. Herkes unutuluyor.
Beni ne icin kullanıyodur mesela aramızda cinsellik veya maddi bi durum yokAah canım benim ya seni en iyi ben anlarım gel sarılalım.Ben de aynı şeyleri yaşadım. Şu an yalnızsın sana da yaptıkları doğru gelmiyorki buraya konu açmışsın. Bazılarının dediklerine sakın aldanma. Ben aldandım sonum çok kötü oldu keşke deyip duruyorum. O adam flörtöz biri belli. Bak seni seven sana değer veren bir adam asla sana böyle davranmaz sana saygı duyar değer verir şu an resmen kullanılıyorsun kendini topla keşke dememek için. Çalışıyorsun galiba işinden izin al ailenin yanına git kafanı dağıt derim
Bu hem bana hem karsımdakine haksızlık olur oyle biri degilim benÇivi çiviyi söker demişler baika birini mi bulsan acaba
Konuşmak tanımaya çalışmak haksızlık olmaz bence. Belki beğenirsiniz gerçekten .. içinizd sinerBu hem bana hem karsımdakine haksızlık olur oyle biri degilim ben
Bu hem bana hem karsımdakine haksızlık olur oyle biri degilim ben
Konusmadıgımı belirttim okumadınız sanırımBen hatırlıyorum seni.Fake hesap açıp sevgilini denemiştin ve senle sanal sex yapmak istemişti üstüne bir de eski sevgilimi unutamadım demişti.Ve tam elli sayfa burda insanlar dil döktü kendine değer ver bu adamla devam etme ayrıl diye.
Yani sen hala ayrılmamışsın geldin burda konu açmaya devam ediyosun ayrılmadığın sürece daha çooook konu açarsın otur da tus çalış Allah aşkına boş boş işlerle uğraşıyosun çocuk gibi ya.Sana aşık değil ve çok karaktersiz biri neden vaktini harcıyosun?