Amiinnn Kendinizi strese sokmamaya çalışın rahatlamaya çalışın bilirsiniz bu evrelerde rahat olmak en iyisi Rabbim o kaybettiğiniz yavrunuzu da cennette görmeyi nasip etsin inşallah şimdi karnınızda diğer yavrunuz vardır çok dua ederim prodcotor markasını bende yaptım üç tane negatif çıktı adet gecikmesi öncesinde yapmıştım bugün de farklı bir markadan yaptım sanki silik bir çizgi varmış gibi ama emin de olamadım sabah kan verdim her şey belli olacak bugün en azından hamile değilsem de bu stresten kurtulmuş olurum Sizce test de var mı yok mu

Eklentiler

• IMG_6673.webp
    6 KB · Görüntüleme: 11
Bende dün aynı öyleydim yanaklarım kızarmıştı sonuçları paylaşalım kızlarrr

Tekrar test yaptım yine silik çizgi ama daha belirgin. Çok şükür o kadar negatif testten sonra ikinci çizgiyi görmek nasip oldu Ramazanla birlikte güzel haber almış olduk. İnşallah her şey güzel ilerler.

kesinlikle ikinci çizgi var. Kan verdiysen beta sonucunu söyler misin çıkınca? Ben de verecektim ama bir test daha yapayım dedim geri döndüm sağlık ocağından.

Tekrar test yaptım yine silik çizgi ama daha belirgin. Çok şükür o kadar negatif testten sonra ikinci çizgiyi görmek nasip oldu Ramazanla birlikte güzel haber almış olduk. İnşallah her şey güzel ilerler.
Ayy hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz resmen kızzz Kan testim çıkınca yazarım inşallah

Insallah amin amin amin ♡ eğer kalbi durmamış olsaydı bu ay doğumum olacaktı doğumum olmadı ama inşallah yeniden hamileliğim olmuştur

Ve teste göre bence var inşallah vardır, artımed ve daysdoctor harici hiçbir markada yalancı silik çizgi görmedim, bende şimdi heyecanlandım ♡ en güzeli biliyor musunuz... ben kürtajdan sonra manyak gibi test verdiğim için son 2 aydır kendimi tutuyorum. Reglime son 2 gün kaldı inşallah olmamda 3 gün sonra bende test veririm

İnşallah Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin size Mutlaka haber edin bize de meraklanırızzz Ama ben bu silik çizgiyi gördüm pek inanasım gelmiyor hamileyim diye hiç içimde o hissiyat yok

İnşallah Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin size Mutlaka haber edin bize de meraklanırızzz Ama ben bu silik çizgiyi gördüm pek inanasım gelmiyor hamileyim diye hiç içimde o hissiyat yok
Inşallah amin ♡ test sonucları ne zaman çıkacakmış peki

O kadar iyi anlıyorum ki negatif görsem inanmayıp 20 tane test yapan, pozitif görsem yine inanmayıp 20 tane test yapan biriyim inşallah hamilesinizdir ve ikna olup hissetmeye başlarsınız en kısa vakitte ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…