- Konu Sahibi denizatlas
-
Gerçekten bu moda girmek lazım ama günler yaklaştıkça acaba diye sorgulamaya başlıyoruz elimizde değil:)Amin inşallah canım benim 28 Şubat regl bakalım pek ümidim yok ama nasip tâbi geçen ay çok belirti yaşadım piskolojik bu ay hiçbir beklentim belirtim yok takmiyorm olursa olur modundayim nasip artık
Merhabalar. Ben bebegimi kaybettigimde tam 40 gun sonra regl olmustum
Geçmiş olsun.. siz ne zaman operasyonu geçirmiştinizMerhabalar. Ben bebegimi kaybettigimde tam 40 gun sonra regl olmustum
Aynen öyle canım nasipGerçekten bu moda girmek lazım ama günler yaklaştıkça acaba diye sorgulamaya başlıyoruz elimizde değil:)
Bir değişiklik var mı canım :)) test yaptın mıİnşallah canım. Test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa modum çok düşücek şimdiden. O yüzden dişimi sıkıp bekliyim dedim ama çoook heyecanlıyım:) sizlerde belirti ne oldu
Bugün adet oldum canımBir değişiklik var mı canım :)) test yaptın mı
Yaaa üzüldümBugün adet oldum canım
Elendim , adet oldum biraz önce
Adetin bitsin, hemen havuç kürü başla canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)Bugün adet oldum canım
Aynen öyle canımYaaa üzüldümbir dahakine inşallah canım, rahminde iyice temizlenmiş olur.
Bu da gayet iyi, hemen regl olmuşsunuz, ben 2.5 ay sonra regl olmuştum :') kalbi durmasaydı bu bayramda doğacaktı :')
Canım benimBu da gayet iyi, hemen regl olmuşsunuz, ben 2.5 ay sonra regl olmuştum :') kalbi durmasaydı bu bayramda doğacaktı :')
Başlarım canım, ovulasyon testinide yapıcam aynı zamanda. Bütün tuşlara basmam lazımAdetin bitsin, hemen havuç kürü başla canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Yap yap ben de regl bekliyorum bakalım:))Başlarım canım, ovulasyon testinide yapıcam aynı zamanda. Bütün tuşlara basmam lazım
Sadece bu bayram biraz buruk olucamCanım benimbazen ne diyeceğini bilemezsin ya şuan öyle oldum.. yeni umutlar hep bizimle olsun
Burdan haberleşirzYap yap ben de regl bekliyorum bakalım:))
Amiin inşallah hayırlısı ileSadece bu bayram biraz buruk olucamonun harici her regl olduğumda yeni bir hayal kırıklığı, her regl sonrası yeni bir umutla devam ediyorum herşey gönlümüzce en kısa vakitte gerçek olsun
Merhaba beyaz akıntınız ovulasyondan kaç gün önce gelmiştiAdet döngünüzden bağımsız olarak çatlama gününd3n toplam 14 gün sonra çıkıyor kaset testte. Sarı akıntım hiç olmamıştı sadece adet öncesi gelen beyaz akıntı hamile olduğumu öğrendiğim ay da gelmişti.
Merhaba beyaz akıntınız ovulasyondan kaç gün önce gelmişti
Ovulasyon öncesi beyaz akıntım hiç gelmiyordu ki. Şeffaf yumurtlama akıntısını diyorsanız çatlamadan 3-4 gün önce başlardı.Merhaba beyaz akıntınız ovulasyondan kaç gün önce gelmişti
Sanırım yanlış yazmışım şunu söylemek istedim, çatlama olduktan kaç gün sonra gebelik belirtisi olan akıntıyı gördünüz adetiniz gecikmiş miydi gebelik akıntınız olduğunda. Benim de akıntım var ama adetim gecikmedi henüz acaba gebelik belirtisi mi diye merak ettimOvulasyon öncesi beyaz akıntım hiç gelmiyordu ki. Şeffaf yumurtlama akıntısını diyorsanız çatlamadan 3-4 gün önce başlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?