- Konu Sahibi denizatlas
-
Ovülasyon testleri ile mi değerlendirme yaptınız yoksa hergün mü denediniz inşallah hamilesinizdir :)Hiç bilmiyorum canm dün adet olmam lazımdı olmadım
Hsgor hiç takip etmedim düzenli bi ilişkide yoktuOvülasyon testleri ile mi değerlendirme yaptınız yoksa hergün mü denediniz inşallah hamilesinizdir :)
Sonuç pozitif mi :) inşallah öyledirHsgor hiç takip etmedim düzenli bi ilişkide yoktu
Evet hamileyimSonuç pozitif mi :) inşallah öyledir
İnşallah hamilesindir canımMerhaba kizlar reglime 8 gun var benim de bugun sari akintim geldi garipsedim ve uc gundur benim bulantim var bukadar erken olmaz biliyorum ama enfeksiyona dair bir belirtim de yok... Manifestliyorum bu topikte gebelik haberi vermek nasip olsun
Geçmiş olsun canım Rabbim yerini doldursun inşallah hamilesindir kürtaj üzerinden de bı ay geçmiş neredeyse belki de içine doğan gerçektirKızlar merhaba, 24 ocakta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundan kaldım. Kontrole’de gittim rahim temiz dedi doktorum. 1 adet görelim dedi fakat korunmak istemedim rahim hazır değilse adet olurum diye düşündüm. Ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum ama ilk gebeliğimdeki gibi uykuya düşkünlük başladı hafiften ve saçma bir şekilde saç diplerim acıyo resmen. Şeffaf akıntım da devam ediyor. Böyle değişik belirtiler yaşayan var
kardan dolayı şansıma sağlık ocağındaki hemşire yoktu dün, bugünde istanbul karla kaplandıpı için arabayı hareket ettirip doktora gşdemiyorum çatlıcam meraktan. Sanırım bu biraz daha beklemem için işaretGeçmiş olsun canım Rabbim yerini doldursun inşallah hamilesindir kürtaj üzerinden de bı ay geçmiş neredeyse belki de içine doğan gerçektirtest yap istersen veya kan ver
Eczane yakınsa erken gebelik testi al canımkardan dolayı şansıma sağlık ocağındaki hemşire yoktu dün, bugünde istanbul karla kaplandıpı için arabayı hareket ettirip doktora gşdemiyorum çatlıcam meraktan. Sanırım bu biraz daha beklemem için işaret
Evde var test ama bende çıkmıyo pozitifse bile yani 6 haftalıktan itibaren çıkmıştı ilk gebeliğimde. İnşallah düşündüğüm gibidir. Pazartesi akşam sonuç anca çıkar burdan da paylaşırım:)Eczane yakınsa erken gebelik testi al canıminsallh gebeliktendir
İnşallah canım. Test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa modum çok düşücek şimdiden. O yüzden dişimi sıkıp bekliyim dedim ama çoook heyecanlıyım:) sizlerde belirti ne olduEczane yakınsa erken gebelik testi al canıminsallh gebeliktendir
Ben hiç belirti yaşamadım ilk hamileliğimde de şuan ikinciyi düşünüyorz hala bı belirti yok pek hamile olduğumu da düşünmüyorum ben bu ayİnşallah canım. Test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa modum çok düşücek şimdiden. O yüzden dişimi sıkıp bekliyim dedim ama çoook heyecanlıyım:) sizlerde belirti ne oldu
Elendim , adet oldum biraz önceBen hiç belirti yaşamadım ilk hamileliğimde de şuan ikinciyi düşünüyorz hala bı belirti yok pek hamile olduğumu da düşünmüyorum ben bu ay
İlk gebeliğimde hissetmiştim rüya görmüştüm doğru çıktı cevremde de hamile gören 2 3 kişi vardı nasip galiba
Bekleyelim bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyorm inşallah
Önümüzdeki aya nasip olsun inşallah canımElendim , adet oldum biraz önce
İnşallahÖnümüzdeki aya nasip olsun inşallah canımyeni döngü yeni umutlar
Amin inşallah canım benim 28 Şubat regl bakalım pek ümidim yok ama nasip tâbi geçen ay çok belirti yaşadım piskolojik bu ay hiçbir beklentim belirtim yok takmiyorm olursa olur modundayim nasip artıkİnşallahramazan sonu çifte bayram olur bizlere:)
Merhabalar. Ben bebegimi kaybettigimde tam 40 gun sonra regl olmustumKızlar merhaba, 24 ocakta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundan kaldım. Kontrole’de gittim rahim temiz dedi doktorum. 1 adet görelim dedi fakat korunmak istemedim rahim hazır değilse adet olurum diye düşündüm. Ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum ama ilk gebeliğimdeki gibi uykuya düşkünlük başladı hafiften ve saçma bir şekilde saç diplerim acıyo resmen. Şeffaf akıntım da devam ediyor. Böyle değişik belirtiler yaşayan var mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?