• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Yok yok tasindi gecen hafta. Ama yine de planlar yapiyorduk bulusuyorduk sanirim o azalacak artik, ama daha iyi olur herhalde bu sekilde, ben de unutlanmam sacma sapan haraketlerden.

Olan olmuş boşverin, artık belki bir umut beslemezsiniz adama karşı..
Belki de böylesi daha iyi oldu.
Gerçi ümit değişik bir şey, öldürmek istersiniz öldü dersiniz ama asla ölmez, en olmadık zamanda tekrar canlanıverir.

Siz de tatlisiniz :)

Ben de balik etli bile degil sismanim aslinda kismetimin kapali olmasini buna bagliyorum. Aslinda baya bir kilo verdim daha da verecegim insallah. Bu olaydan sonra turkan soray gibi asiri kilo verip imak degistirip ofise gelip kendimi yeni biri olarak tanitip cocugu kendime asik edip terk etme hayalleri kurdum bir saat. Gercekten oldu bu.

Benim bir arkadasim vardi okuldayken çok şismandi, o kadar ozguvensizdi ki erkeklerden birsey rica edemezdi bile "ben isteyemem siz isteyin siz zayifsiniz" derdi. O derece erkeklerle ilişkileri kotuydu. Okuldan sonra ne gorelimmm? Zayiflayip tam bir fistik oldu sonra evlenmiş zaten. :)

Bu arada şişmanken de ilişkileri olan, cok guzel kadinlar var, şişman seven erkekler de çok var denk gelmek lazim sadece.

Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:

Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.

Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).

Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.

Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.

Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.

Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."

Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.

Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyse ki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.
Lütfen bir daha içmeyin. Karşınızda size zarar verecek insanlar da olabilirdi. Adamın söyledikleri ise acayip kırıcı yaaa. Ben de çok üzülürdüm.

Okurken ben yapmışım gibi utandım.Elde edemediğiniz erkeklere aşık olduğunuzu yazdığınız bir mesajınızı hatırlıyorum.Bunu Nasıl aşarsınız bilmiyorum ama aşmaya çalışın.Diğer Adama da bu tarz davranışlar sergilemeyin yoksa tacize uğradığı Hakkında şikayetçi bile olabilir

Turkiye'de de sevgilim yoktu ki senelerce. Tinderdan bir cocukla tanistim mesela, baya ortak arkadasimiz, ortak zevklerimiz cikti, birkac kere yakinlastik, sonra "ben seninle arkadas kalmak istiyorum iliski istemiyorum" dedi. Gercekten isime yaramasi icin, taktik almak icin sordum neden diye, soylemek istemiyorum dedi. Acaba kotu mu kokuyorum diye bile dusundum ki gunde iki kere dus alirim. :KK70: Neyse simdi o adamla da arkadasiz, cok da iyi biridir, su an baya ciddi iliskisi var, mutlu olsun insallah. Ama gercekten yok yani erkekler beni begenmiyor.
Söylemek istemiyorum demek seni utandıracak bir nedeni var demek,söyleyip kalbini kırmak istemiyorum demek.Çok enteresan bir durum ya

Özür dilerken bile yürümüşsün aslında.
Hani özrü kabahatinden büyük derler ya.
Fazla ısrarcı davranıyorsun benim anladigim.
Fransızlar zaten bizim samimiyet dediğimiz şeyi cıvıklık olarak algılıyor. Onların samimiyet anlayışı daha farklı.
Herkese sevgi pıtırcıgı gibi davranmani da anlayamıyor çünkü bir insan herkesi sevemez. Herkesle anlaşamaz.
Biraz mesafeli olmaya çalışmalısın. Hem bu kadar kolay ve basit kadın izlenimi verip,
hem de erkeklerin neden kolay ve basit kadın istemediğini sorguluyorsun. Cevabi sorunun içinde yani.
İyi niyetle yazdım. Samimiyetinden hiç şüphem yok ama öyle algılanıyor işte malesef.

Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.
Uzun yazdım farkındayım ama kendinize verdiğiniz değerle ilgili çok büyük sorunlar var. Lütfen bunu çözene kadar alkol de almayın.
Evinizde de duygularınızı dilediğince sömüren bir adamı tutmaktan vazgeçin. Size yaptığı aynen bu çünkü.

Kendini açıklamak zorunda değilsin. Yalnızsın, zaten kendine güven ve saygı duymakla alakalı sıkıntıların var. Farkındasın ve bu adam da seni çözmüş ve hatta net çizgi çekmeden bunu kullanıp, ertesi gün de yüzüne vurmuş. Kendini daha fazla ezme. Hepimiz insanız ve istemediğiniz durumlarla karşılaşabiliyoruz, stres altında bambaşka biri oluyoruz. Bu alıntı yaptığım arkadaşa tamamen katılıyorum

Ay hikayeyi anlatış tarzınız müthiş üstüne bi de aşırı Türk kafası yorumlar beni mahvetti😂 Cinselliğin afrikası bi ülkede yaşadığımız için iki meme gören kendini kaybediyor normali bu değil yani. Etkilenmedi diye adam gay olmuşskjdkdld canım ülkem 🤪

Siz bence çok tatlı birisiniz ben enerjinizi çok beğeniyorum ama biraz fazla verici birisiniz sanırım fazla ilgili samimi oldugunuz için de erkeklerde ters tepiyor bu. Akdeniz ülkesi erkekleri sizin için ideal olabilir daha sıcak samimi insanlar lazım size. Bi de bulunduğunuz yerde az karşı cins olması da dezavantaj yoksa fıstık gibisiniz hiç sallamayın. Tavrını hiç beğenmedim zaten ilginizi anlamıştır elbette ama böyle yüzünüze vurması hiç şık olmamış. Umarım kafanıza göre biriyle tanışırsın en kısa sürede. Unutun gitsin bu hikayeyi de döndüğünüzde komik bi sarhoşluk anısı olarak kalır zaten.
Iyi de biz cinselligin afrikasindaysak onlar cidden afrikada ya hu
Kadin yok ortada adam gay olmasa beraber olurdu en azindan itmezdi bi gideri var derdi.gay cok belli

Özür dilerken bile yürümüşsün aslında.
Hani özrü kabahatinden büyük derler ya.
Fazla ısrarcı davranıyorsun benim anladigim.
Fransızlar zaten bizim samimiyet dediğimiz şeyi cıvıklık olarak algılıyor. Onların samimiyet anlayışı daha farklı.
Herkese sevgi pıtırcıgı gibi davranmani da anlayamıyor çünkü bir insan herkesi sevemez. Herkesle anlaşamaz.
Biraz mesafeli olmaya çalışmalısın. Hem bu kadar kolay ve basit kadın izlenimi verip,
hem de erkeklerin neden kolay ve basit kadın istemediğini sorguluyorsun. Cevabi sorunun içinde yani.
İyi niyetle yazdım. Samimiyetinden hiç şüphem yok ama öyle algılanıyor işte malesef.

Ya gercekten yurumusum degil mi cok kotu bir sey aslinda bu ya. Yani ben mesela israrci erkeklerden nefret ederim ve bu yaptigimi bir erkek yapsa asiri civik hatta tacizkar bulurum. Ve farki yok aslinda yaptigim seyin. Bu davranislarimi torpulemeye calisiyordum uzun suredir. Artik zaten istesem de eskisi gibi civik davranamam adama cok utaniyorum.

Adama gay gay diyip durmayın ya hahaha. Bazı erkeklerin prensipleri vardır.
Ne bakıyorsunuz siz bizimkilerin "nefes alsa yeter"ci olmalarına.
Belki adam duygusal manada bir şey hissetmediği kadınlarla sevişmiyor? O tiplerin karşısında direk dansı yapsan bakmazlar mesela. Yanılmıyorsam; demiseksüel diyorlar buna.

Konu sahibi eğlenceli, neşeli, kendisiyle barışık bir kadın. Aslında bence özgüven sorunu da yok. Alkolü kaçırmış, bilinçaltı da yalnızlıktan bunalmanın etkisiyle pörtlemiş hahah. Tabi olduğu ortamda iletişim de kısıtlı, eee napsın bu kız? Bekar adamı görünce bir yükselmiş. Yıllardır da düzenli ilişkisi yok. Karşısındaki adam da normal davranmaya devam ediyor neyse ki. Bizim milletten erkek düşün onun yerine; kız ilan-ı aşk ederken videoya çeker, arkadaşlarına caka satardı muhtemelen. Üstüne de horoz gibi gerine gerine, kız kendisine kurban olmaya hazırmışçasına triplere girerdi yalan mı?

En azından dersini aldı, bir daha salça olmaz işte.
Ya mükemmel yakın arkadaş olur yemin ederim. Keşke aynı yerde olsaydık, yaşlanmaz insan böyle insanlarla. :KK70: :KK48:

Kizlar yine kafami karistiran bir sey oldu. Kafami karistirmamasi lazim aslinda kendi kendine gelin guvey olmanin zirvesinden bu sabah cok guzel indim ama tekrar indirin diye yaziyorum.

Benim Kenyali bir arkadasim var, 35 yaslarinda, erkek. Dunku partide o da vardi. Bugun onun arabasiyla sehre geliyoruz. Sabahki olayi anlattim, dedi ki: "Dun gece X de cok sarhostu, sen uyudugunda X (sarkintilik ettigim insan) surekli yanina geldi, sacini oksadi, seni uyandirmaya calisti, sarhostum tam goremedim ama sanirim yanagindan da optu. Sonra ben seni odana tasiyacaktim hayir ben tasiyacagim dedi ama cok agirdin 3 kisi tasimak zorunda kaldik. Bence bu cocuk seni cok seviyor, sana karsi davranislari hep cok sefkatliydi sen uyurken" dedi.

"Saka mi yapiyorsun?" dedim, dogru soyledigi konusunda yeminler etti, "istersen bilmemkimi arayalim o da sahit" dedi.

Aslinda yalan mi soyluyor ne diyor beni umutlandirmak icin abartiyor mu ne yapiyor hicbir fikrim yok. Yani bu cocugun benden hoslanmadigi co belli. Anlamadim sarilinca rahatsiz oldum diyen insan neden gelip uyurken sacimi oksasin. Acayip sacma bir durum. Uyandirmaya calismistir ben koltukta sizinca. Ama iste beynimde bir sey hala inanmak istiyor cok sacma degil mi? Bu sefer umutlanmayacagim hala umutlaniyor olamam kizlar bu umudu filizlenmeden oldurun yorumlarinizla pliiz.

Öncelikle üslubun nefis haha.
Libidona sağlık kız. Psikopat gibi "ya benimsin ya kara toprağın ulen" dememişsin neyse ki. Bardağın dolu tarafına bakalım, ne yapalım.

Sonralıkla bu süperzeka pipilinin kurduğu cümle şu; "beni adam yerine koyup alacak örgüte zaten ben girmem." repliği ile örtüşüyor. Yürüyen ego.
Salla gitsin.
Bir daha da sakın o kadar içme, misal ben içince uçan kuşa güldüğüm için; dışarda bir kadehi geçmem.
Sen de geçme. :KK70:
Nickini atlantiste bir banka okudum🙈🤣

Kizlar yine kafami karistiran bir sey oldu. Kafami karistirmamasi lazim aslinda kendi kendine gelin guvey olmanin zirvesinden bu sabah cok guzel indim ama tekrar indirin diye yaziyorum.

Benim Kenyali bir arkadasim var, 35 yaslarinda, erkek. Dunku partide o da vardi. Bugun onun arabasiyla sehre geliyoruz. Sabahki olayi anlattim, dedi ki: "Dun gece X de cok sarhostu, sen uyudugunda X (sarkintilik ettigim insan) surekli yanina geldi, sacini oksadi, seni uyandirmaya calisti, sarhostum tam goremedim ama sanirim yanagindan da optu. Sonra ben seni odana tasiyacaktim hayir ben tasiyacagim dedi ama cok agirdin 3 kisi tasimak zorunda kaldik. Bence bu cocuk seni cok seviyor, sana karsi davranislari hep cok sefkatliydi sen uyurken" dedi.

"Saka mi yapiyorsun?" dedim, dogru soyledigi konusunda yeminler etti, "istersen bilmemkimi arayalim o da sahit" dedi.

Aslinda yalan mi soyluyor ne diyor beni umutlandirmak icin abartiyor mu ne yapiyor hicbir fikrim yok. Yani bu cocugun benden hoslanmadigi co belli. Anlamadim sarilinca rahatsiz oldum diyen insan neden gelip uyurken sacimi oksasin. Acayip sacma bir durum. Uyandirmaya calismistir ben koltukta sizinca. Ama iste beynimde bir sey hala inanmak istiyor cok sacma degil mi? Bu sefer umutlanmayacagim hala umutlaniyor olamam kizlar bu umudu filizlenmeden oldurun yorumlarinizla pliiz.
Hatırlamıyor olabilme ihtimali?
Yoksa sen özür dilerken "evet rahatsız oldum, kaçtım" demezdi ya.
Hatırladığı halde dediyse daha fena. Arkana bakmadan kaç değil hoşlanmak.

Yani asiri sacma degil mi, bu arkadasim abartmayi seven biri. Dedigine gore Kenyali arkadasim beni odama tasimak istemis, bu demis ki "No! I will carry her!" ne alaka yani bir insan neden boyle bir sey desin, bir de 75 kiloyum. Ve neden gelip sacini oksadi diyor. Yani inanilmaz alakasiz. Kenyali arkadasimin aciklamasi su: "Seni seviyor ama cok utangac" :D :D :D Yani gercekten buna inanmak istiyorum ama inanirsam "onun da gonlu vardi" diyen tecavuzcuden farkim olmaz diye korkuyorum.

Yani asiri sacma degil mi, bu arkadasim abartmayi seven biri. Dedigine gore Kenyali arkadasim beni odama tasimak istemis, bu demis ki "No! I will carry her!" ne alaka yani bir insan neden boyle bir sey desin, bir de 75 kiloyum. Ve neden gelip sacini oksadi diyor. Yani inanilmaz alakasiz. Kenyali arkadasimin aciklamasi su: "Seni seviyor ama cok utangac" :KK70: :KK70: :KK70: Yani gercekten buna inanmak istiyorum ama inanirsam "onun da gonlu vardi" diyen tecavuzcuden farkim olmaz diye korkuyorum.
Arkadasin eglence ariyor inanma

Yani asiri sacma degil mi, bu arkadasim abartmayi seven biri. Dedigine gore Kenyali arkadasim beni odama tasimak istemis, bu demis ki "No! I will carry her!" ne alaka yani bir insan neden boyle bir sey desin, bir de 75 kiloyum. Ve neden gelip sacini oksadi diyor. Yani inanilmaz alakasiz. Kenyali arkadasimin aciklamasi su: "Seni seviyor ama cok utangac" :KK70: :KK70: :KK70: Yani gercekten buna inanmak istiyorum ama inanirsam "onun da gonlu vardi" diyen tecavuzcuden farkim olmaz diye korkuyorum.
Hayir ben tasiycam diye atliyoda, sonucun sana faydasi yok ki, hoslandigin icin bariz havalara girmis adam, egosuna tukurmelik

Back