• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:

Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.

Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).

Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.

Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.

Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.

Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."

Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.

Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyse ki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.
Konuyu yarıya kadar okudum yoook olmamış arkadaş senaryoda eksiklikler var oraları tamamla fake olduğu çok belli 🤪

Ay hikayeyi anlatış tarzınız müthiş üstüne bi de aşırı Türk kafası yorumlar beni mahvetti😂 Cinselliğin afrikası bi ülkede yaşadığımız için iki meme gören kendini kaybediyor normali bu değil yani. Etkilenmedi diye adam gay olmuşskjdkdld canım ülkem 🤪

Siz bence çok tatlı birisiniz ben enerjinizi çok beğeniyorum ama biraz fazla verici birisiniz sanırım fazla ilgili samimi oldugunuz için de erkeklerde ters tepiyor bu. Akdeniz ülkesi erkekleri sizin için ideal olabilir daha sıcak samimi insanlar lazım size. Bi de bulunduğunuz yerde az karşı cins olması da dezavantaj yoksa fıstık gibisiniz hiç sallamayın. Tavrını hiç beğenmedim zaten ilginizi anlamıştır elbette ama böyle yüzünüze vurması hiç şık olmamış. Umarım kafanıza göre biriyle tanışırsın en kısa sürede. Unutun gitsin bu hikayeyi de döndüğünüzde komik bi sarhoşluk anısı olarak kalır zaten.

Eski konularini biliyorum. Bu sekilde sonuclanacagini hic dusunmemistim. Sen 2 ay boyunca adamla ayni evde yasa ve durumu gayet guzel idare et.. Sonra kalk boyle yap. :skandal:

Neyse oldu artik, yapacak bir sey yok. Bence adamin bugunku hareketlerini yanlis yorumladin.. Adam senin ondan hoslandigina %100 olarak emin degildir, olamaz yani. Neticede sarhostun.

Senin konularin guzel oluyor 😂 Maceralarinin devamini merakla bekliyorum :süslü:

Hahhah konuyu okurken gözümün önüne seksenlerdeki dejenere şoko partileri geldi 🤣 arkada da Nuri alço müziği, bir çocuğun gazozuna ilaç atmamışsın 🤣

Kötü bir durum olmuş ama, özür dilemişsin sonuçta o da özrünü kabul etmiş. Birkaç aya unutulur gider. Sen de bir daha O kadar çok içmezsin yanında.

Kusuruma bakma ama baya güldüm. 😂 Ben de bekliyordum böyle bir son, Yengeç hatunusun sonuçta. 😄
Amaan olan olmuş, ezilip büzülmeseydin keşke usulen bir özür yeterdi. Sen de kendini geri çek artık. Hazır 1 ay görmeyeceksin zaten.

Karakter olarak üniversitedeki en yakın arkadaşıma çok benzettim sizi :) yakin olup arkadaşlık edesim geldi. Çok çok tatlisiniz. O da erkeklerle ilgili yaklaşık 8 sene sizle ayni kaderi paylaştı balik etli bir kızdı. Sonra bütün fazla kilolarini atti fistik gibi oldu giyindi süslendi seksi seksi dolasti ortalarda ilişki kaderi pek degismedi ama etrafında bir sürü erkek oldu onunla birlikte olmak isteyen. :)

Ay hikayeyi anlatış tarzınız müthiş üstüne bi de aşırı Türk kafası yorumlar beni mahvetti😂 Cinselliğin afrikası bi ülkede yaşadığımız için iki meme gören kendini kaybediyor normali bu değil yani. Etkilenmedi diye adam gay olmuşskjdkdld canım ülkem 🤪

Siz bence çok tatlı birisiniz ben enerjinizi çok beğeniyorum ama biraz fazla verici birisiniz sanırım fazla ilgili samimi oldugunuz için de erkeklerde ters tepiyor bu. Akdeniz ülkesi erkekleri sizin için ideal olabilir daha sıcak samimi insanlar lazım size. Bi de bulunduğunuz yerde az karşı cins olması da dezavantaj yoksa fıstık gibisiniz hiç sallamayın. Tavrını hiç beğenmedim zaten ilginizi anlamıştır elbette ama böyle yüzünüze vurması hiç şık olmamış. Umarım kafanıza göre biriyle tanışırsın en kısa sürede. Unutun gitsin bu hikayeyi de döndüğünüzde komik bi sarhoşluk anısı olarak kalır zaten.
Cok tesekkur ederim ❤❤❤❤❤❤

Karakter olarak üniversitedeki en yakın arkadaşıma çok benzettim sizi :) yakin olup arkadaşlık edesim geldi. Çok çok tatlisiniz. O da erkeklerle ilgili yaklaşık 8 sene sizle ayni kaderi paylaştı balik etli bir kızdı. Sonra bütün fazla kilolarini atti fistik gibi oldu giyindi süslendi seksi seksi dolasti ortalarda ilişki kaderi pek degismedi ama etrafında bir sürü erkek oldu onunla birlikte olmak isteyen. :)

Siz de tatlisiniz :)

Ben de balik etli bile degil sismanim aslinda kismetimin kapali olmasini buna bagliyorum. Aslinda baya bir kilo verdim daha da verecegim insallah. Bu olaydan sonra turkan soray gibi asiri kilo verip imak degistirip ofise gelip kendimi yeni biri olarak tanitip cocugu kendime asik edip terk etme hayalleri kurdum bir saat. Gercekten oldu bu.

Bir arkadasim beni is icin yanina cagirdi ayni odadalar bu arkadasla.

Gittim normal davranmaya calisarak gulumsedi bana aaa turkiyeye gidiyorsun gorusemicez filan dedi ben de evet cocuklar turkiyeden bi istediginiz olursa yazin bana dedim ikisine hitap ederek surekli bana bakarak gulumsedi herhalde aramizin normal oldugunu sorun olmadigini hissettirmeye calisti iyi ben de rahatladim biraz bir sey olmamis gibi normal davranacagim ne yapayim zaten unutur yakinda herhalde.

En büyük teselliniz , finalde tüm içtiklerinizi üzerine çıkarmamamış olmanız olsun. Ben okurken güldüm ilerde siz de hatırlayınca gülersiniz. Her içtiğinizde,hoşlandığınız adamlara freni patlamış kamyonlar gibi depar atmamaya dikkat edin, geçer.

Evet ya en azindan daha kotu bir sey yapmadim.

Bence de ya konu sahibi erkek görmüyorsa o da kadın görmüyor biri bana öyle cilve yapsa firsattan istifade ederdim. Ya da acik kapi birakirdim

Aslinda burali kizlar cok guzel erkekler de baya iyi ama.yasadigimiz koyde halk ingilizce bilmiyor vs. ingilizce bilen konusabilecegimiz sadece is arkadaslarimiz var hepsi evli. Sehirde sosyal ortamlarda tanisabilirsin o da zor korona zamani. Bu cocuk tinder kullaniyor ilk geldiginde kenyali bir kizla tanismis cok hoslanmis ama kiz reddetmis bunu. Bildigim, anlattigi tek vukuati bu.

Gerci bana neyse. Ama kadin goruyor yani onu demek istedim,.

bende çok sarhoş oldum ama yaptıgım her hareketi hatırlıyor ettiğim her küfürü bilerek söyledim meselaaa ,:KK50:

Ya o an asiri bir cesaret geldi. Cok iyi bir fikir gibi geldi o an. Bir de bazi anlari gercekten hatirlamiyorum. Beni ittigini filan hatirlamiyorum mesela. Veya birkac andan sonrasini hatirlamiyorum gercekten. Cok bulanik hatirladiklarim.

Siz de tatlisiniz :)

Ben de balik etli bile degil sismanim aslinda kismetimin kapali olmasini buna bagliyorum. Aslinda baya bir kilo verdim daha da verecegim insallah. Bu olaydan sonra turkan soray gibi asiri kilo verip imak degistirip ofise gelip kendimi yeni biri olarak tanitip cocugu kendime asik edip terk etme hayalleri kurdum bir saat. Gercekten oldu bu.
hahahahah :D aynı kişi misiniz arkadaşımla diye düşündüm bir an. kilo verme işi iyi fikir insan kendini beğenince çevre de beğenmeye başlıyor. bir ay ara iyi olmuş, boşverin o kaybetmiş amaan... bence dönünce gerçekten gazozuna ilaç atın başbaşayken sonra o etrafınızda dolansın siz pas vermeyin :D soğuk terler aksın....

Back